Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Flappy Bird vender tilbage til august
Billede: Dong Nguyen

Flappy Bird vender tilbage til august

15. may 2014 10:42Da skaberen af Flappy Bird, Dong Nguyen, i starten af i år valgte at trække sit spil tilbage fra Google Play og Apple App Store, så vakte det en del opmærksomhed og skuffelse. Nu er der godt nyt til fans af spillet, idet han i et interview til CNBC har oplyst, at det vil komme tilbage i august.

Spillet, der er kendt for at være meget vanedannende, vil komme med flere ændringer, hvor den største nok er, at det vil være muligt at spille det mod andre i multiplayer.

Nguyen oplyser desuden, at det vil være lavet anderledes med det formål, at folk ikke skal blive så afhængigt af det.

Ved det originale spil var der flere historier om, hvordan nogle folk var blevet fyret fra deres arbejde på grund af spillet.

Foxconn mister måske stor iPhone-ordre
Billede: Foxconn

Foxconn mister måske stor iPhone-ordre

13. may 2014 10:22Når det kommer til at producere iPhones, så sker dette arbejde hos den kinesiske elektronikgigant Foxconn, der gennem årene har produceret hundrede af millioner af Apples smartphones. Nu ser det ud til, at de kan miste en del af denne produktion.

Ifølge den taiwanesiske hjemmeside "Industrial and Commercial Times" er der stærke indikationer på, at Apple vil bestille 15 % af sine kommende smartphones hos konkurrenten Pegatron, hvilket svarer til omkring 50 millioner enheder. Til dette tal hører også et antal af ældre IPhone-modeller, som stadig laves.

Pegatron har ligesom Foxconn hovedsæde i Taiwan, men er væsentlig mindre med "kun" lige over 100.000 ansatte hvor Foxconn har 1,2 millioner ansatte.

Der har gennem den seneste tid løbende været rygter om, at Apple ønsker at gøre sig mere uafhængige af Foxconn, hvilket et samarbejde med Pegatron kan hjælpe med.

Apple og Samsung rapporterer om fejl i deres telefoner
Billede: Apple Inc.

Apple og Samsung rapporterer om fejl i deres telefoner

29. apr. 2014 09:22For både Samsung og Apple, i en sag der ikke har noget at gøre med deres indbyrdes retssag, har de været ude og meddele, at de har registreret defekter ved nogle af deres telefoner.

For Samsung drejer det sig om deres nyeste flagskib Galaxy S5, hvor flere kunder har oplevet, at kameraet ikke virker. Det asiatiske firma oplyser, at de har fundet fejlen, som har ramt et begrænset parti af telefonen. Fejlen er nu rettet, og sidder man med en fejlramt telefon, skal man blot henvende sig til Samsung for at få den lavet gratis.

Hos Apple er det ejere af iPhone 5, som kan være ramt af en fejl, hvor det ikke er muligt at sætte telefonen på standby eller vække den igen. Årsagen er en defekt standby/låse-knap, hvilket ser ud til at have ramt telefoner, som er produceret før maj 2013.

Apple har oprettet en hjemmeside, hvor det er muligt at undersøge, om ens iPhone er en del af de telefoner, som kan blive repareret gratis.

Apple starter iPhone 5 Sleep/Wake Button Replacement Program
Billede: Apple Inc.

Apple starter iPhone 5 Sleep/Wake Button Replacement Program

28. apr. 2014 18:01Apple har valgt at starte et nyt replacement program, for alle iPhone 5 ejere. Dette skyldes, at der er en lille procentdel af iPhone 5 ejere, der kan være udsat for fejl i Sleep/Wakeup knappen, hvor den ikke altid virker.

Dette replacement program løber i 2 år fra din iPhone 5 er købt, så skulle du have en fra da de udkom, vil du stadig have cirka 6 måneder mere at løbe på til at opdage fejlen. Trods navnet "Replacement Program", er der ikke tale om, at man får udskifte sin iPhone, men at den skal sendes ind for at blive repareret.

Fejlen giver mulighed for at omgå den normale garanti på telefonen.

For at se om du kan få rettet fejlen skal du indtaste dit iphone 5 serienummer, hvorefter Apple giver anvisninger om hvad du skal gøre efterfølgende.

Rygte: iPhone 6 udskydes til 2015

23. apr. 2014 13:55Rygterne vedrørende Apples ventede iPhone 6 har været mange den seneste tid, og mens flere rygter har været løbende uenige og modstridigende, synes de seneste rygter at have en vis overensstemmelse.

Skal man således tro flere kinesiske kilder, er Apple for nyligt blevet enige med sig selv om, at lanceringen af deres kommende flagskib skal udskydes til 2015. Hvorfor Apple har taget dette valgt melder historien imidlertid ikke noget om, men hardware-mangel er som altid en god kandidat.

Hvilken af de to smartphones, som Apple efter sigende skulle lancere næste gang, der bliver forsinket er i skrivende stund også uvist, men meget tyder på, at 4,7''-versionen fortsat forventes lanceret i slutningen af 2014, mens det er 5,5''-versionen, som udskydes til næste år.

Om der er hold i rygterne, og om Apple virkelig har planer om at lancere en smartphone med så stor en skærm vides naturligvis ikke.