Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Maksimalt 4,7"
  • 28%Som iPhone 5s
  • 17%Maksimalt 5,5"
  • 15%Maksimalt 5"
  • 12%Maksimalt 6"

Mac super cluster på Virginia Tech

22. jul. 2008 00:35Virginia Tech universitetet er for nyligt blevet den lykkelige ejer, af et helt nyt supercomputer cluster baseret på Mac servere.

Clusteret er bygget op af 324 MacPro maskiner med 8 kerner i hver. Dette giver et totalt kerneantal på 2.592 kerner og en samlet regnekapacitet på 29 teraflops. Clusteret kører infrastruktur på et 40 Gbps kobbernetværk.

Det er ikke det kraftigste cluster i verden, men de mange Macs har dog fået det op i top 100. Planen er at clusteret skal bruges til at udvikle nye fremgangsmåder indenfor delt hukommelse og distribueret lagring.

Apple webcaster kvartalsregnskab
Billede: Apple Inc.

Apple webcaster kvartalsregnskab

21. jul. 2008 13:28Apple er i løbet af de sidste par år blevet ret glade for at webcaste forskellige events, primært keynotes osv.

Nu er de så gået skridtet videre og sender nu fremlæggelsen af deres kvartals regnskab som webcast. Det forventes at deres nøgletal vil være ret positive når man ser på det stigende salg af Macs, samt de mange iPhones der er blevet solgt.

Webcasten er tilgængelig fra i aften klokken 23:00 og kan ses ved at følge dette link.

iPhone firmware 2.0 jailbroken og aktiveret!

21. jul. 2008 12:39Efter en uges hårdt arbejde har iPhone Dev Team, drengene bag PwnageTool, lanceret PwnageTool 2.0 (nu 2.0.1), der er i stand til at jailbreake og aktivere iPhone firmware 2.0.

Der er ikke meget information at hente på iPhone Dev Team's hjemmeside endnu, men efter sigende skulle der snart komme en pressemeddelelse.

We’ll be releasing a more official announcement soon, but we wanted to get the tool out there. We sincerely hope you enjoy using it as much as we enjoyed making it :)

Programmet, der kun kører på Mac, kan hentes ved at følge linket til kilden.

EU vedtager ny lov om musik licensering
Billede: Flickr - rockcohen

EU vedtager ny lov om musik licensering

19. jul. 2008 05:04EU har vedtaget en lov, der tvinger de enkelte landes copyrightorganisationer, til at acceptere licensaftaler omkring distribution af materiale der dækker hele EU.

Som det er i dag, skal f.eks. Apple rundt og lave aftaler med op til 24 nationale selskaber i EU, for at få lov at sælge musik via iTunes til kunder i de enkelte lande. En process der er blevet yderligere fordyret af de meget komplekse rettighedsregler, vedrørende licenskonsumering indenfor EU, kontra nationale aftaler om rettigheder.

De første grupper af kunstnere, har dog allerede meldt sig på banen med kritik af den nye lov, hvor de påstår at den vil være med til at gøre livet sværere for de enkelte musikere, da royalties til dem måske bliver mindre.

Videogennemgang af Virtualbox

19. jul. 2008 04:16De fleste af os kender Parallels og VMware Fusion til Mac'en, der tillader kørsel af Windows XP, Linux, Freebsd osv. som virtuelle maskiner.

Sun købte tidligere på året firmaet Innotek der laver Virtualbox, en direkte konkurrent til de etablerede løsninger. Den største ting Sun slår på i forbindelse med deres software er, at det er 100% gratis og baseret på opensource løsninger.

Ifølge Macworlds er Virtualbox' hastighed, fuldt på højde med de to etablerede løsninger, der er dog et par begrænsninger.

Den største er at man ikke kan boote fra sin bootcamp partition, så man er nødsaget til at skulle afsætte yderligere harddiskplads til sit virtuelle OS. Ydermere er der heller ikke understøttelse for directX, så spil er ikke muligt pt.

Macworld har lavet en video om Virtualbox, der kan ses her.