Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Ville du købe et armbåndsur med iOS?

  • 60%Nej tak
  • 27%Måske
  • 13%Helt sikkert
iTunes 7.7 er klar
Billede: Apple Inc.

iTunes 7.7 er klar

10. jul. 2008 12:01Som optakt til lanceringen af Apples iPhone App Store, så har Apple frigivet den nyeste version af iTunes, der bringer versionsnummeret op på 7.7.

I den nye udgave er der, ud over muligheden for at købe programmer til sin iPhone eller iPod Touch, også kommet et par andre nyheder, som f.eks. Remote Control.

Remote Control er et gratis program, alle kan hente til sin iPhone eller iPod Touch, der kan bruges til at kontrollere iTunes på sin computer.

Den nye version kan hentes via Apple Update eller direkte her.

Opdatering: App Store er lanceret sammen med iTunes 7.7

iPhone App Store starter med over 500 programmer

10. jul. 2008 11:08Ud over at Apples næste iPhone bliver lanceret i morgen, så lancerer Apple også iPhone App Store, der er et sted, hvor man kan hente nye programmer til sin iPhone eller iPod Touch.

Softwareudviklingspakken har været ude i lang tid, og det er der mange udviklere, der har benyttet sig af. Steve Jobs kan således, i et interview til USA Today, meddele, at App Store vil indeholde over 500 programmer på åbningsdagen.

Selvom det hedder App Store, og navnet derfor ligger op til handel, så vil 25 % af programmerne være gratis. Resten af programmerne skal man betale for, men Jobs oplyser, at 90 % af disse programmer vil koste under 10 dollars.

GPS i iPhone 3G ikke særlig effektiv

10. jul. 2008 08:43David Pogue, som er en respekteret Apple-anmelder, har i sin anmeldelse af den nye iPhone 3G for New York Times bl.a. skrevet, at GPS'en lider under nogle mangler i sin nuværende udgave.

Han skriver, at ifølge Apple er GPS-antennen på iPhonen for lille til at kunne efterligne den opførsel, en almindelig GPS-enhed i en bil f.eks. har, når den bevæger sig, samt at iPhonen let bliver forvirret af metallet i bilen.

På nuværende tidspunkt kan den desuden blot bruges til at registrere, hvor man er i Google Maps. TomTom er dog ved at udvikle GPS-software til iPhonen, så den også kan anvendes til egentlig navigation.

Billeder af iPhone 3G direkte fra boksen
Billede: Apple Inc.

Billeder af iPhone 3G direkte fra boksen

9. jul. 2008 13:51The Boy Genius Report har netop frigivet, hvad der må siges at være de første billeder af iPhone 3G direkte fra boksen, der ligner den samme fra den tidligere iPhone-model.

De billeder, der bliver fremvist af telefonen, ligner meget dem, som før er blevet præsenteret for offentligheden, med en lettere krum bagside og i det hele taget et lidt rundere design end den tidligere model.

Billederne kan ses ved at følge dette link.

Telia sælger alligevel iPhone uden simlås

9. jul. 2008 13:02Trods en tidligere udmelding fra Telia, sigende at det ikke ville blive muligt at købe iPhone 3G uden simlås, kommer Ditte Poulsen fra Telia nu med en modsigende udtalelse.

For at få låst telefonen op vil det koste 500 kroner, dermed må 8 GB-modellen koste 5.500 kroner og 6.000 kroner for 16 GB udgaven.

Trods at telefonen vil være oplåst, slipper man dog ikke for deres bindende abonnement, oplåsningen vil foregå ved at man kontakter kundeservice, da den ikke vil kunne låses op direkte fra butikken.