Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Rygte: Store problemer med 3G-dækning på iPhone
Billede: Apple Inc.

Rygte: Store problemer med 3G-dækning på iPhone

24. jul. 2008 16:20Har du problemer med 3G-dækning på din nye iPhone, så er du ikke alene.
Brugere fra områder med fuld 3G-dækning har problemer med forbindelsen til 3G-nettet. Det er folk fra hele verden, som beretter om de store problemer med 3G-dækningen - bl.a. brugere fra det centrale London, Sverige, Philadelphia og endda Manhattan har ingen stabil 3G-dækning.

På 10 dage har omkring 700 reageret på et indlæg på Apples diskussionsforum, hvor problemerne diskuteres. Tilsyneladende er der et problem med iPhonens firmware. Driftsforstyrrelser er næppe sandsynligt, når brugere fra mange lande har problemer på samme tid. Hverken mobiloperatørerne eller Apple har endnu reageret på indlægget.

Læs også mere på Engadget.com

Winpwn til iPhone 3G ude
Billede: Apple Inc.

Winpwn til iPhone 3G ude

24. jul. 2008 15:28Nu er det ikke længere kun Mac-brugere, som har adgang til Jailbreak. Hackerne fra iPhone Dev Team har nu også udgivet det populære program til Windows-platformen.

Winpwn-hjemmesiden må siges at være ganske spartansk lige p.t., helt sikkert for at holde til de store antal downloads, som programmet må forventes at få. Så det fremgår ikke, om programmet har præcist de samme feature som sin Mac-modpart eller om der er tilføjet et par nye features, som der var i den gamle Winpwn

Apple opdaterer iLife-pakken
Billede: Apple Inc.

Apple opdaterer iLife-pakken

23. jul. 2008 16:14Apple er ude med en opgradering til iLife-pakken, der som bekendt indeholder iPhoto, iDVD, GarageBand, iMovie og iWeb. Der er i stor grad tale om en såkaldt gradvis opdatering, der primært indeholder små fikses og optimeringer.

Et par nye ting er der dog også kommet, bl.a. nye skabeloner i iWeb og iPhoto samt en hel del opdateringer af hele pakken for at binde den tættere og bedre sammen med MobileMe-produktet, som Apple lancerede for nyligt.

iLife support-pakken har også fået en opdatering, som skulle gøre, at programmerne arbejder bedre sammen.

Microsoft skyder igen
Billede: Microsoft Corporation

Microsoft skyder igen

22. jul. 2008 22:17Det tyder på, at Microsoft nu har valgt at tage til genmæle over for Apples populære I'm a Mac-kampagner i forbindelse med en ny storstilet reklamekampagne, de vil køre over den kommende tid.

Microsoft mener, at mange af de rygter, som de kalder det, der florerer på internettet om Vista, er groft overdrevne, og at Vista, selvom den godt nok havde nogle børnesygdomme, nu er et yderst stabilt OS. Det har ifølge Microsoft heller ikke hjulpet på opfattelsen, at Apple har valgt at bruge Vista som skydeskive i deres markedsføring af Leopard.

Den nye kampagne bruger historien som inspiration, og deres slogan er: "Nogle troede også engang jorden var flad. Få ren besked om Vista."

Det forventes, at Microsoft vil bruge op imod $300 millioner på kampagnen.

Apple med stort overskud

22. jul. 2008 21:56Da Apple forleden aften holdte den første web videocast af sin regnskabsfremlæggelse, var det med utroligt positive resultater i bagagen.

Det blev til en omsætning på $7,46 milliarder og et overskud på $1,07 milliarder. Dette var en stigning på godt og vel 27 % i forhold til sidste kvartal, og det selvom disse tal ikke indeholder salget af den nye iPhone 3G, som først kom på markedet efter talene var indberettet.

De gode tal skyldes det, at Apple har formået at hæve deres salg af Macs med mere end 41 % i forhold til sidste kvartal.