Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 16%Maksimalt 5,5"
  • 16%Maksimalt 5"
  • 11%Maksimalt 6"

Book en fly-billet med din iPhone

17. jul. 2008 13:11British Airways har netop færdigudviklet et program til brug på Apples iPhone, som har fået navnet BA Flights. Man kan med programmet se de forskellige flys afgange, ankomster, samt tjekke flytider og bestille en billet til turen. Yderligere kan man med programmet gemme sine fly, og tjekke op på dem et senere tidspunkt.

Ifølge British Airways, skulle de være det første flyselskab til at lave en applikation til iPhone.

Rygte: Ny firmware til iPhone måske på trapperne

17. jul. 2008 10:39Ifølge flere kilder på nettet, skulle der allerede være en ny firmware på vej til iPhonen.

Lanceringsdatoen er stadig uvis og Apple forbliver tavs i denne sammenhæng. Det ser dog ud til at iPhone ejerne ikke kan forvente nye funktioner, men at firmwaren, ved navn 2.0.1, skal rette en række bugs i den nuværende firmware.

Flere og flere iPhone fora rapportere ligeledes om problemer med den nuværende firmware. I flere tilfælde skulle iPhonen fryse og derefter gendannes, samt at Wi-Fi signalet skulle være betydeligt forringet. Blandt de lidt mindre bugs forlyder det, at iPhonens tastatur reagerer langsomt, problemer med synkronisering samt at Cover-flow kun delvist virker.

Apple undskylder med gratis MobileMe

17. jul. 2008 10:02I forbindelse med lanceringen af den rebrandede .mac, MobileMe, har Apple haft en hel del startproblemer. Der var bl.a. en del problemer med overhovedet at blive skrevet op til servicen på grund af den høje belastningen på tjenestens servere, og blev man endeligt skrevet op, var der flere af programmerne, der slet ikke virkede på grund af den nævnte høje belastning.

Apple har nu valgt at give alle brugere 30 dages gratis MobileMe, så man har bedre mulighed for, at teste tjenesten hvor den kører som forventet.

Backup problemer på iPhone 3G

17. jul. 2008 09:18Efter at flere og flere kunder har taget den nye App Store til sig, er mange af disse begyndt at opleve mærkelige problemer med backup af den nye iPhone i forbindelse med synkronisering.

Enkelte brugere melder om backuptider på helt op til 2 timer, for hver gang man sætter en iPhone til at synce med iTunes. Det vides ikke endnu om det er bestemte programmer eller handlemåder, der fremkalder denne opførsel. Indtil videre tyder det dog på, at det er tilfældigt.

Flere har forsøgt at få Apple til at melde noget ud om fejlen, men hidtil uden succes.

Apple 10.5.4 nu også med HP printere
Billede: Apple Inc.

Apple 10.5.4 nu også med HP printere

17. jul. 2008 08:35Der har et stykket tid været problemer med HP printere under den nyeste version af Leopard, 10.5.4. Enten kunne man ikke længere bruge printeren eller også ville den simpelthen forsvinde fra ens printerliste efter endt opgradering til nyeste version.

Der ser dog nu endeligt ud til at Apple har fået fikset problemet med en patch, der blev frigivet på Software Update i går.