Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Maksimalt 4,7"
  • 28%Som iPhone 5s
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 15%Maksimalt 5"
  • 12%Maksimalt 6"
Apple invaderer Kina
Billede: Flickr - beggs

Apple invaderer Kina

22. jul. 2008 09:29Apple har i weekenden åbnet sin første butik, i et af Beijings nyeste og mest glamourøse forretningskvarterer. Den holder den vanlige Apple stil med masser af glas og stål, ganske som deres computere.

Butikken tilbyder de gængse varer, dog desværre for kineserne ingen iPhones endnu, da en aftale med de kinesiske mobiludbydere stadigvæk er under udarbejdelse.

Lidt over 100 personer stod i kø ved midnatstid op til åbningsdagen.

Ny spiller på markedet for mac kloner

22. jul. 2008 01:23Der har været meget snak om sagen der kører mod Psystar omkring salg af Mac kloner på det sidste. Dette ser dog ikke ud til at have afskrækket et Hollandsk firma, Open Tech, fra at gå ind på markedet.

De er dog klar over de eventuelle problemer de kunne få med Apple, omkring preload af deres OS på klonmaskinerne. For at komme udenom problematikken, er planen at levere en barebone pc samt et 'gør det selv' kit til kunderne, som indeholder bl.a. en Leopard, samt en grundig instruktion til hvordan kunden selv kan installere softwaren.

Mac super cluster på Virginia Tech

22. jul. 2008 00:35Virginia Tech universitetet er for nyligt blevet den lykkelige ejer, af et helt nyt supercomputer cluster baseret på Mac servere.

Clusteret er bygget op af 324 MacPro maskiner med 8 kerner i hver. Dette giver et totalt kerneantal på 2.592 kerner og en samlet regnekapacitet på 29 teraflops. Clusteret kører infrastruktur på et 40 Gbps kobbernetværk.

Det er ikke det kraftigste cluster i verden, men de mange Macs har dog fået det op i top 100. Planen er at clusteret skal bruges til at udvikle nye fremgangsmåder indenfor delt hukommelse og distribueret lagring.

Apple webcaster kvartalsregnskab
Billede: Apple Inc.

Apple webcaster kvartalsregnskab

21. jul. 2008 13:28Apple er i løbet af de sidste par år blevet ret glade for at webcaste forskellige events, primært keynotes osv.

Nu er de så gået skridtet videre og sender nu fremlæggelsen af deres kvartals regnskab som webcast. Det forventes at deres nøgletal vil være ret positive når man ser på det stigende salg af Macs, samt de mange iPhones der er blevet solgt.

Webcasten er tilgængelig fra i aften klokken 23:00 og kan ses ved at følge dette link.

iPhone firmware 2.0 jailbroken og aktiveret!

21. jul. 2008 12:39Efter en uges hårdt arbejde har iPhone Dev Team, drengene bag PwnageTool, lanceret PwnageTool 2.0 (nu 2.0.1), der er i stand til at jailbreake og aktivere iPhone firmware 2.0.

Der er ikke meget information at hente på iPhone Dev Team's hjemmeside endnu, men efter sigende skulle der snart komme en pressemeddelelse.

We’ll be releasing a more official announcement soon, but we wanted to get the tool out there. We sincerely hope you enjoy using it as much as we enjoyed making it :)

Programmet, der kun kører på Mac, kan hentes ved at følge linket til kilden.