Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 34%Som iPhone 5s
  • 23%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5"
  • 14%Maksimalt 5,5"
  • 12%Maksimalt 6"
Apple chef om "mangler" i den nye iPhone
Billede: Apple Inc.

Apple chef om "mangler" i den nye iPhone

15. jul. 2008 21:38Macworld har sat Apples VP Greg Joswiak i stævne til en lille snak om den netop overstående lancering af den nye iPhone, samt for at høre hans kommentarer og reaktioner på nogen af de mangler, der er blevet påpeget i forbindelse med den nye version.

Ifølge Joswiak er det største punkt, der har været fremhævet, cut/paste, ikke glemt men bare ikke nået med på listen over ting de måtte have af features i telefonen ved lanceringen.

Apple er dog opmærksom på, hvad folk gerne vil have og vil løbende komme med udvidelser til den nye 2.0-platform.

iPhone.com er solgt til Apple
Billede: Apple Inc.

iPhone.com er solgt til Apple

15. jul. 2008 20:04Apple har nu fået fingerne i domænet iphone.com, dette er blevet købt fra den tidligere ejer Michael Kovatch. Domænet blev første gang købt tilbage i 2005, hvor Kovatch ønskede at starte sit eget internet telefonselskab.

Personen som stod for salget, var Michaels advokat og partner i firmaet. Det var i første omgang ikke i tankerne at man ville sælge domænet til Apple, da forretningen var ment som en seriøs idé, og trafikken på hjemmesiden var vokset enormt det sidste halve års tid.

Hvor meget Apple gav for domænet vides ikke, men det anslås at have været et salg i million klassen, i danske kroner et køb på godt og vel 5 millioner kroner.

Siden bliver nu brugt af Apple til at forwarde til apple.com/iphone.

Apple TV 2.1 ude

15. jul. 2008 19:11Apple er kommet med den første opgradering til Apple TV 2 og den involverer en del gode småting.

Først og fremmest kan man nu lave ønskelister over tv-serier eller film, man gerne vil leje eller købe senere. Denne er dog, desværre, ikke så relevant i Danmark endnu. Der er dog også en anden smart rettelse, nemlig at man nu kan dynamisk opdatere smart-playlists, direkte fra Apple TV'et, uden at skulle synkronisere fra sin iTunes.

GUI'et har også fået en lille overhaling, og man kan nu bl.a. se længden på et givent nummer når man browser albums.

Iphone 3G bedst i batterilevetid for smartphones

15. jul. 2008 18:23Til trods for de mange tests der har været lavet og kommenteret på nettet siden udgivelsen af den nye iPhone 3G, ser det nu alligevel ud til, at dens batterilevetid ikke er så ringe endda.

Pcworld har sammenlignet de 10 mest populære 3G smartphones, for at finde ud af batterilevetiden ved ensartet brug. Den nye iPhone indtager en klar førsteplads med 5:38 timer foran Samsung og HTC.

iPhone 3G's gule skærm er en feature ikke en bug
Billede: Apple Inc.

iPhone 3G's gule skærm er en feature ikke en bug

15. jul. 2008 17:51Ifølge Apple er skærmen på den nye Iphone, med den lidt mere gulige tone, ikke en fejl i produktionen eller deslige, det er derimod en feature.

Apple mente at den gamle models skærm, med den mere blå tone, var for kold og til tider mørk, så den var svær at bruge udenfor i direkte sollys.

Dette skulle der været taget hånd om med den nye gule tone, ydermere skulle det også gøre skærmen lettere at aflæse, samt lade billeder og film fremstå skarpere og mere levende.