Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple sender 2.1 beta-firmware til udviklere

28. jul. 2008 11:25Apple har i de seneste dage udgivet den næste revision af iPhone-firmwaren til sine betatestere.

De to største ting, der tales om i den næste store softwarerevision, er GPS-forbedringer samt push-teknologien, Apple præsenterede sammen med 2.0-softwaren.

GPS-delen skulle blive forbedret i en sådan grad, at man nu rent faktisk kan bruge den som navigation, til forskel fra den nuværende, der kun kan bestemme ens position.

Push-teknologien er sat til at gå live i september, så der spekuleres i, at det er deromkring 2.1-firmwaren ser dagens lys.

Apple har problemer med GPS EXIF-data
Billede: Apple Inc.

Apple har problemer med GPS EXIF-data

24. jul. 2008 19:35Det ser ud til, at endnu en bug er sluppet forbi Apples betatestere i forbindelse med udgivelsen af den nye iPhone. Som ny feature er der kommet mulighed for, at GPS-chippen i telefonen tagger billeder, man tager, med længde og breddegrad. Dette er selvfølgelig for at gøre de store kameraer kunsten efter, og så man senere kan se, præcist hvor man tog billedet.

Det tyder dog på, at Apple har en del problemer med at få disse data korrekt ud af telefonen. Der er flere eksempler på, at både iPhoto og mail fjerner to EXIF-tags, der definerer, om det er minus bredde- eller længdegrader, der er tale om.

Der er set flere eksempler på, at folk i San Francisco har taget billeder, som så senere har vist sig at have koordinater, der påstår, billedet er taget i farvandet ud for Kina.

Rygter om Macbook Touch

24. jul. 2008 16:51Der har de sidste par dage floreret en masse rygte om et nyt produkt fra Apple, som ifølge rygterne skulle komme i løbet af efteråret.

Det menes, at der er tale om en MacBook Touch, som skulle være en hybrid mellem en iPhone og en MacBook Air. Den skulle komme med en 7-8" touchskærm og kunne køre de samme programmer som en almindelig MacBook.

Kilder mener også, at den skulle blive ret billig, da Apple under sin regnskabsfremlægning varslede nedadgående indtjening i de kommende kvartaler. Der spekuleres derfor i, at Apple vil sætte sin profitmargin ret kraftigt ned for at kunne sælge produktet billigt.

Rygte: Store problemer med 3G-dækning på iPhone
Billede: Apple Inc.

Rygte: Store problemer med 3G-dækning på iPhone

24. jul. 2008 16:20Har du problemer med 3G-dækning på din nye iPhone, så er du ikke alene.
Brugere fra områder med fuld 3G-dækning har problemer med forbindelsen til 3G-nettet. Det er folk fra hele verden, som beretter om de store problemer med 3G-dækningen - bl.a. brugere fra det centrale London, Sverige, Philadelphia og endda Manhattan har ingen stabil 3G-dækning.

På 10 dage har omkring 700 reageret på et indlæg på Apples diskussionsforum, hvor problemerne diskuteres. Tilsyneladende er der et problem med iPhonens firmware. Driftsforstyrrelser er næppe sandsynligt, når brugere fra mange lande har problemer på samme tid. Hverken mobiloperatørerne eller Apple har endnu reageret på indlægget.

Læs også mere på Engadget.com

Winpwn til iPhone 3G ude
Billede: Apple Inc.

Winpwn til iPhone 3G ude

24. jul. 2008 15:28Nu er det ikke længere kun Mac-brugere, som har adgang til Jailbreak. Hackerne fra iPhone Dev Team har nu også udgivet det populære program til Windows-platformen.

Winpwn-hjemmesiden må siges at være ganske spartansk lige p.t., helt sikkert for at holde til de store antal downloads, som programmet må forventes at få. Så det fremgår ikke, om programmet har præcist de samme feature som sin Mac-modpart eller om der er tilføjet et par nye features, som der var i den gamle Winpwn