Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 31%Som iPhone 5s
  • 25%Maksimalt 4,7"
  • 16%Maksimalt 5"
  • 15%Maksimalt 5,5"
  • 13%Maksimalt 6"

PC World laver udholdenhedstest på iPhone 3G

16. jul. 2008 22:25Seniorredaktør, Tim Moynihan fra PC World, har netop færdiggjort sin anden iPhone torturtest, sidste gang på den ældre iPhone, og nu på den nyeste 3G model.

I testen prøver han at skade 3G modellen ved hjælp af nøgler, morgenmadsprodukter, vand, sæbe og fortove. Under denne test blev der ligesom sidste gang lavet en video, denne kan ses ved at følge linket til kilden, som findes i overskriften.

Telia lancerer tillægspakker til iOn-abonnement
Billede: Telia

Telia lancerer tillægspakker til iOn-abonnement

16. jul. 2008 21:42Telia har netop frigivet en række informationer, hvorefter man nu kan se, at det er blevet muligt for kunder med et iOn-abonnement, at købe en række tillægspakker.

En af de mere interessante tillægspakker er Telia Fri Surf, med denne pakke kan du for 59 kroner om måneden, umiddelbart surfe så meget på internettet som du lyster, dog takseres man pr. kilobyte hvis man roamer på andre net end Telias i Danmark. Dertil kommer et ikke ubetydeligt forbehold:

Der er en forbrugsgrænse på 300 MB pr. måned. Der takseres ikke for forbrug herudover.
Overstiger forbruget 300 MB forbeholder Telia sig ret til at begrænse, afbryde eller opsige abonnementet uden varsel. Telia

Ingen prisfald på sange fra iTunes Store i England

16. jul. 2008 16:53Apple er netop kommet med en udmeldelse, i forhold til en tidligere udtalelse, om, at de ville sænke priserne på sange fra iTunes Store i England, dette viser sig nu ikke at blive en realitet.

Formålet med prisfaldet skulle være, at få den engelske pris til at passe sammen med hvad andre lande giver for musikken. Omregnet til Euro, så betalte briterne nemlig mere end resten af Europa. Nu bliver dette dog ikke nødvendigt, da euroen er steget i værdi, og musikken derfor koster nogenlunde det samme i hver sin valuta.

This is no longer necessary as exchange rates have effectively done it for us.Talsmand for Apple

Det bliver muligt at stemmestyre sin iPod Nano
Billede: Apple Inc.

Det bliver muligt at stemmestyre sin iPod Nano

16. jul. 2008 14:45Et nyt tilbehørsprodukt til Apples iPod Nano er netop annonceret, et produkt, der gør det muligt at tale sin sin iPod, idet den gør den stemmestyret.

Produktet er lavet af DirectVoxx, og har fået navnet Muso. Vil man gerne kunne tale til sin iPod, så skal man dog gribe dybt i lommen, da Muso koster 159 dollars, hvilket er mere end selve iPod Nanoen, som starter ved en pris på 149 dollars.

Muso skulle efter sigende forstå "naturlig tale", hvilket gør at enheden ikke behøver nogen særlig opsætning. Produktet vil komme på det amerikanske marked engang i december måned.

Hvis man synes dette produkt er en tand for dyrt, kan man man tage et kig på en lignende løsning ud fra Accenda, denne forventes på markedet i september måned.

Apple sagsøger Psystar for Mac-klon
Billede: Apple Inc.

Apple sagsøger Psystar for Mac-klon

16. jul. 2008 03:14Der har længe været spekulationer omkring, at Apple ville sagsøge den lille producent af openMac, Psystar. Disse har nu vist sig at holde stik da Apple, kort efter udgivelsen af Psystars nyeste version, har valgt at trække dem i retten, for brud på ophavsretten omkring OSX Leopard.

Psystar mener selv de har en god sag, da de mener at Apple strider imod den gældende amerikanske antitrust lovgivning, ved at låse styresystemet til en bestemt platform.

What if Microsoft said you could only install Windows on Dell computers? What if Honda said that, after you buy their car, you could only drive it on the roads they said you could?Psystar