Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Apple skifter måske chipsætleverandør
Billede: Flickr - jpockele

Apple skifter måske chipsætleverandør

29. jul. 2008 14:14Siden Apple for nogle år siden gik over til Intel-CPU'er, har de ligeledes anvendt Intel-chipsæts i både deres stationære og bærbare maskiner. Alting tyder dog nu på, at Apple ikke vil gøre brug af Centrino 2-platformen i de næste revisioner af deres bærbare modeller, som forventes præsenteret inden for få måneder.

Den primære grund, der bliver spekuleret i, er, at de nye Intel Mobile-chipsæt bruger for meget strøm og udvikler for meget varme, i forhold til hvad Apple gerne vil have.

Der er ikke sat navn på den nye samarbejdspartner endnu, men der er begrænsede muligheder i industrien, så der spekuleres i, et Nvidia-, ATI- eller VIA-samarbejde, så Apple kan vælge de teknologier, fra de forskellige producenter, som de mener, passer bedst.

Telia sænker prisen på iPhone

29. jul. 2008 13:27Det ser endelig ud til, at Telia har taget noget af den stærke kritik til sig omkring deres abonnement og priser på Apples iPhone. Uden nogen større uddybende begrundelse har de nemlig sænket prisen for en iPhone med 300 kroner. Således koster en 8 GB model nu 1.099 kr. og en 16 GB 1.699 kr.

Det er dog ikke kun nye iPhone-kunder, som vil komme til at nyde godt af den mindre pris, eksisterende iPhone 3G-kunder vil også få de 300 kr. i rabat. Det sker ved, at der på den næste faktura vil være fratrukket 300 kr.

Til ComOn siger kommunikationsrådgiver hos Telia, Felicia Jackson, dog, at de stadigvæk mener, at deres udskældte iOn-abonnement, som følger med telefonen, ikke vil blive ændret.

Vi følger løbende med i forbrugerdebatten og forsøger at imødekomme kundernes forventninger. Vi mener stadig, at det er et attraktivt abonnement, hvor man får meget for pengene. Men selvfølgelig følger vi debatten omkring vores produkter.Felicia Jackson

Desuden forlyder det også, at de, som allerede står på ventelisten hos Telia til at købe en ny iPhone 3G, vil kunne hente den inden for de næste par dage, da Telia angiveligt har fået en ny sending telefoner hjem, efter at telefonen har været totalt udsolgt siden den 18. juni

Apple-blogger om MobileMe-problemer

28. jul. 2008 15:34Det er ikke nyt for de fleste, at Apple har haft en del problemer med lanceringen af deres omdøbte .mac, MobileMe. De sidste uger har der været rigtig mange nyheder i pressen omkring de børnesygdomme, tjenesten har lidt under. Af større ting har været nævnt, at man slet ikke kunne komme i kontakt med tjenesten, mails er blevet direkte mistet osv.

Apple lover dog igen bod og bedring, og efter at de to gange har givet gratis tid på tjenesten som et plaster på såret, har de nu valgt at udbygge informationsniveauet med en blog om emnet.

Steve Jobs har lovet brugerne daglige opdateringer omkring de mange problemer, de har haft, og lover, at tjenesten er oppe at køre så hurtigt som muligt.

Sikkerhedsjob hos Apple
Billede: Apple Inc.

Sikkerhedsjob hos Apple

28. jul. 2008 14:27Efter en del kritik i medierne det sidste stykke tid omkring manglende sikkerhed i den nye iPhone 2.0-software har Apple nu valgt at gøre noget aktivt ved problemet.

De er gået på jagt efter en "Exceptional individual", der skal stå for at debugge koden i den nye version og komme med test-exploits og generelt være med til at højne sikkerheden i platformen.

Flere har spekuleret i, at Apple har været nødt til at være mere aktive i at højne synligheden i deres sikkerhedsindsats, for at kunne trække flere firmaer til.

Mulig Apple malware på auktion
Billede: Apple Inc.

Mulig Apple malware på auktion

28. jul. 2008 12:07Firmaet Intego, der selv laver antivirussoftware til Mac, har opdaget en person, der forsøger at sælge et exploit, der, efter sælgerens påstand, skulle knock-oute harddisken på den Mac, den bliver kørt på.

Selv om Intego selv laver antivirus til Mac, er de påpasselige med at råbe for meget op af den simple grund, at udgiveren af den nævnte exploit ikke vil fortælle ret meget om, hvordan det virker, ud over at det vil gå hårdt ud over den Mac, hvorpå zip-filen bliver åbnet.

Siden blev dog taget ned omkring otte timer efter, at Intego valgte at offentliggøre det på deres blog.