Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Sikkerhedsjob hos Apple
Billede: Apple Inc.

Sikkerhedsjob hos Apple

28. jul. 2008 14:27Efter en del kritik i medierne det sidste stykke tid omkring manglende sikkerhed i den nye iPhone 2.0-software har Apple nu valgt at gøre noget aktivt ved problemet.

De er gået på jagt efter en "Exceptional individual", der skal stå for at debugge koden i den nye version og komme med test-exploits og generelt være med til at højne sikkerheden i platformen.

Flere har spekuleret i, at Apple har været nødt til at være mere aktive i at højne synligheden i deres sikkerhedsindsats, for at kunne trække flere firmaer til.

Mulig Apple malware på auktion
Billede: Apple Inc.

Mulig Apple malware på auktion

28. jul. 2008 12:07Firmaet Intego, der selv laver antivirussoftware til Mac, har opdaget en person, der forsøger at sælge et exploit, der, efter sælgerens påstand, skulle knock-oute harddisken på den Mac, den bliver kørt på.

Selv om Intego selv laver antivirus til Mac, er de påpasselige med at råbe for meget op af den simple grund, at udgiveren af den nævnte exploit ikke vil fortælle ret meget om, hvordan det virker, ud over at det vil gå hårdt ud over den Mac, hvorpå zip-filen bliver åbnet.

Siden blev dog taget ned omkring otte timer efter, at Intego valgte at offentliggøre det på deres blog.

Apple sender 2.1 beta-firmware til udviklere

28. jul. 2008 11:25Apple har i de seneste dage udgivet den næste revision af iPhone-firmwaren til sine betatestere.

De to største ting, der tales om i den næste store softwarerevision, er GPS-forbedringer samt push-teknologien, Apple præsenterede sammen med 2.0-softwaren.

GPS-delen skulle blive forbedret i en sådan grad, at man nu rent faktisk kan bruge den som navigation, til forskel fra den nuværende, der kun kan bestemme ens position.

Push-teknologien er sat til at gå live i september, så der spekuleres i, at det er deromkring 2.1-firmwaren ser dagens lys.

Apple har problemer med GPS EXIF-data
Billede: Apple Inc.

Apple har problemer med GPS EXIF-data

24. jul. 2008 19:35Det ser ud til, at endnu en bug er sluppet forbi Apples betatestere i forbindelse med udgivelsen af den nye iPhone. Som ny feature er der kommet mulighed for, at GPS-chippen i telefonen tagger billeder, man tager, med længde og breddegrad. Dette er selvfølgelig for at gøre de store kameraer kunsten efter, og så man senere kan se, præcist hvor man tog billedet.

Det tyder dog på, at Apple har en del problemer med at få disse data korrekt ud af telefonen. Der er flere eksempler på, at både iPhoto og mail fjerner to EXIF-tags, der definerer, om det er minus bredde- eller længdegrader, der er tale om.

Der er set flere eksempler på, at folk i San Francisco har taget billeder, som så senere har vist sig at have koordinater, der påstår, billedet er taget i farvandet ud for Kina.

Rygter om Macbook Touch

24. jul. 2008 16:51Der har de sidste par dage floreret en masse rygte om et nyt produkt fra Apple, som ifølge rygterne skulle komme i løbet af efteråret.

Det menes, at der er tale om en MacBook Touch, som skulle være en hybrid mellem en iPhone og en MacBook Air. Den skulle komme med en 7-8" touchskærm og kunne køre de samme programmer som en almindelig MacBook.

Kilder mener også, at den skulle blive ret billig, da Apple under sin regnskabsfremlægning varslede nedadgående indtjening i de kommende kvartaler. Der spekuleres derfor i, at Apple vil sætte sin profitmargin ret kraftigt ned for at kunne sælge produktet billigt.