Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Ville du købe et armbåndsur med iOS?

  • 60%Nej tak
  • 27%Måske
  • 13%Helt sikkert
iPhone 3G revet væk
Billede: Apple Inc.

iPhone 3G revet væk

15. jul. 2008 13:53Til trods for at flere af de første anmeldere af den nye iPhone har haft både gode og dårlige ting at sige, ser kunderne dog ikke ud til at være i tvivl om at den nye model er en success.

Apple har kunnet fremvise et imponerende salgstal på den lune side af en million iPhones i løbet af den første weekend den har været på hylderne. Appstore'en tyder også på at blive et hit med over 10 millioner apps hentet i samme tidsrum.

The App Store is a grand slam, with a staggering 10 million applications downloaded in just three days.Steve Jobs

Første iPhone 2.0 er allerede "åbnet"

11. jul. 2008 12:10I New Zealand, hvor man som det første sted i verden kunne købe den nye iPhone 3G, har den første hjemmeside skaffet sig en af telefonerne udelukkende for at åbne den og se, hvad der er inde i den.

Det er sitet ifixit.com, som stillede sig op i køen foran Vodafones butik i Auckland for at sikre sig en af de første iPhone 3G-telefoner. Hjemme på kontoret blev telefonen omgående pillet fra hinanden, hvilket er blevet til en billedserie på deres hjemmeside.

Dissekeringen afslører, at selvom man ikke selv kan udskifte batteriet, så har Appel gjort det nemmere for deres teknikere at gøre det, idet batteriet ikke længere er loddet fast. Det er også blevet nemmere at udskifte glasset, før var det limet fast på LCD-panelet, det er ikke længere tilfældet.

Følg linket til kilden for at se alle billederne.

Activision Blizzard overvejer iTunes-konkurrent
Billede: Activision Blizzard

Activision Blizzard overvejer iTunes-konkurrent

11. jul. 2008 10:56Nu hvor Activision/Vivendi Games-fusionen er blevet gennemført og Activision Blizzard er opstået, har den administrerende direktør, Robert Kotick, luftet nogle af planerne for den nye spilgigant.

Kotick fortæller således, at man planlægger en iTunes-lignende butik, der binder sig op af Guitar Hero. Vivendi ejer i forvejen verdens største musikselskab, Universal Music Group, hvorfor de allerede har masser af indhold at trække på.

En anden strategi, Acitivision Blizzard vil følge, er at konsolidere spilmarkedet yderligere ved bl.a. opkøb. På grund af Activision Blizzards størrelse er dette nu nemmere, samt man har Vivendi-koncernen i ryggen til at støtte med yderligere midler.

Væksten skal styrke det nye firma, ikke bare mod andre spilfirmaer, men også mod andre firmaer i underholdningsindustrien som Disney/Pixar, Time Warner og Viacom.

Telia-chef truet med tæsk pga. abonnementsvilkår

11. jul. 2008 09:14Hos hjemmesiden KommunikationsCast har de haft en snak med Telias pressechef, Rune Fick Hansen, vedrørende den nye iPhone 3G, og her kommer det frem, at både pressechefen, men også flere medarbejdere hos Telia, er blevet truet med tæsk pga. deres abonnementsvilkår til iPhonen.

Der har været megen kritik af Telias abonnement, det er blevet ivrigt debateret på mange hjemmesider, også her på newz.dk, ligesom det har været nævnt på tv i Nyhederne. Til trods for den massive kritik, der i Norge og Sverige, hvor de lagde ud med lignende vilkår, har ført til nye løsninger, så mener Rune Fick Hansen, at Telia Danmarks abonnement ikke fejler noget.

Han påpeger, at vilkårene er udarbejdet i samarbejde med Apple og ved at kigge på deres egne erfaringer. Kritikere undrer sig over, hvilke erfaringer der er tale om, idet telefonen fik verdenspremiere i dag.

Telia: Kun iPhone får 3G
Billede: Telia

Telia: Kun iPhone får 3G

11. jul. 2008 07:24I nat kl. 00:01 startede salget af Apples iPhone herhjemme, og i dag åbner Telia også yderligere op for deres 3G-net, men kun til iPhone 3G-brugerne.

Ind til i dag har Telia kun tilladt datatrafik på deres 3G-netværk, hvilket vil sige, at Telias kunder, der måtte have en 3G-telefon, kun kan kommunikere via GSM eller EGDE.

Nu er der åbnet op for at nettet også kan bruges til samtale, men kun for iPhonen. De resterende kunder med en 3G-telefon må derfor stadig nøjes med de ældre kommunikationsteknologier.