Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 32%Som iPhone 5s
  • 25%Maksimalt 4,7"
  • 17%Maksimalt 5"
  • 14%Maksimalt 5,5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple undskylder med gratis MobileMe

17. jul. 2008 10:02I forbindelse med lanceringen af den rebrandede .mac, MobileMe, har Apple haft en hel del startproblemer. Der var bl.a. en del problemer med overhovedet at blive skrevet op til servicen på grund af den høje belastningen på tjenestens servere, og blev man endeligt skrevet op, var der flere af programmerne, der slet ikke virkede på grund af den nævnte høje belastning.

Apple har nu valgt at give alle brugere 30 dages gratis MobileMe, så man har bedre mulighed for, at teste tjenesten hvor den kører som forventet.

Backup problemer på iPhone 3G

17. jul. 2008 09:18Efter at flere og flere kunder har taget den nye App Store til sig, er mange af disse begyndt at opleve mærkelige problemer med backup af den nye iPhone i forbindelse med synkronisering.

Enkelte brugere melder om backuptider på helt op til 2 timer, for hver gang man sætter en iPhone til at synce med iTunes. Det vides ikke endnu om det er bestemte programmer eller handlemåder, der fremkalder denne opførsel. Indtil videre tyder det dog på, at det er tilfældigt.

Flere har forsøgt at få Apple til at melde noget ud om fejlen, men hidtil uden succes.

Apple 10.5.4 nu også med HP printere
Billede: Apple Inc.

Apple 10.5.4 nu også med HP printere

17. jul. 2008 08:35Der har et stykket tid været problemer med HP printere under den nyeste version af Leopard, 10.5.4. Enten kunne man ikke længere bruge printeren eller også ville den simpelthen forsvinde fra ens printerliste efter endt opgradering til nyeste version.

Der ser dog nu endeligt ud til at Apple har fået fikset problemet med en patch, der blev frigivet på Software Update i går.

PC World laver udholdenhedstest på iPhone 3G

16. jul. 2008 22:25Seniorredaktør, Tim Moynihan fra PC World, har netop færdiggjort sin anden iPhone torturtest, sidste gang på den ældre iPhone, og nu på den nyeste 3G model.

I testen prøver han at skade 3G modellen ved hjælp af nøgler, morgenmadsprodukter, vand, sæbe og fortove. Under denne test blev der ligesom sidste gang lavet en video, denne kan ses ved at følge linket til kilden, som findes i overskriften.

Telia lancerer tillægspakker til iOn-abonnement
Billede: Telia

Telia lancerer tillægspakker til iOn-abonnement

16. jul. 2008 21:42Telia har netop frigivet en række informationer, hvorefter man nu kan se, at det er blevet muligt for kunder med et iOn-abonnement, at købe en række tillægspakker.

En af de mere interessante tillægspakker er Telia Fri Surf, med denne pakke kan du for 59 kroner om måneden, umiddelbart surfe så meget på internettet som du lyster, dog takseres man pr. kilobyte hvis man roamer på andre net end Telias i Danmark. Dertil kommer et ikke ubetydeligt forbehold:

Der er en forbrugsgrænse på 300 MB pr. måned. Der takseres ikke for forbrug herudover.
Overstiger forbruget 300 MB forbeholder Telia sig ret til at begrænse, afbryde eller opsige abonnementet uden varsel. Telia