19 årig mand måtte ikke købe iPhone af Telia

18. jul. 2008 12:16En 19-årig mand fra Brøndby ville gerne have fingrene i Apples iPhone 3G, dette viste sig dog at blive en noget mere kompliceret sag end først antaget.

Købet havde manden tænkt sig skulle foregå ved Teliabutikken i storcentret City 2. Efter en ventetid på fire timer sidste fredag morgen, blev han mødt med en kedelig besked: Han kunne ikke få sin iPhone.

Grunden til hvorfor at han ikke kunne få en iPhone, fik han først efterfølgende af vide af Telias Kunderservice; Han blev efter udleveringen af sine personlige oplysninger, ikke anset for at have en god nok økonomi, til at kunne klare det dyre abonnement, på trods af, at han har et fuldtidsjob.

Den unge mand endte med, at anskaffe telefonen via internettet i stedet for. Telia har endnu ikke kommenteret sagen.

Apple kræver tilbagkaldelse af Mac-kloner

18. jul. 2008 11:25Den lille computerproducent Psystar, fik megen opmærksomhed i medierne, da de lancerede en klon af Apples Mac computer. Årsagen var, at Apple ikke tillader OS X at blive afviklet på andre computere end deres egne.

I sidste uge startede Apple en retssag mod Psystar for at bryde deres rettigheder, og nu kræver Apple at Psystar stopper med at sælge deres computer.

Apple vil ikke finde sig i, at de går glip af omsætning og dermed overskud, fra Psystars salg af klon-computerne, ligesom de mener, at klonerne skader Apples brand.

Ud over at kræve salget af computerne stoppet, så vil Apple have, at alle solgte computere skal tilbagekaldes.

Book en fly-billet med din iPhone

17. jul. 2008 13:11British Airways har netop færdigudviklet et program til brug på Apples iPhone, som har fået navnet BA Flights. Man kan med programmet se de forskellige flys afgange, ankomster, samt tjekke flytider og bestille en billet til turen. Yderligere kan man med programmet gemme sine fly, og tjekke op på dem et senere tidspunkt.

Ifølge British Airways, skulle de være det første flyselskab til at lave en applikation til iPhone.

Rygte: Ny firmware til iPhone måske på trapperne

17. jul. 2008 10:39Ifølge flere kilder på nettet, skulle der allerede være en ny firmware på vej til iPhonen.

Lanceringsdatoen er stadig uvis og Apple forbliver tavs i denne sammenhæng. Det ser dog ud til at iPhone ejerne ikke kan forvente nye funktioner, men at firmwaren, ved navn 2.0.1, skal rette en række bugs i den nuværende firmware.

Flere og flere iPhone fora rapportere ligeledes om problemer med den nuværende firmware. I flere tilfælde skulle iPhonen fryse og derefter gendannes, samt at Wi-Fi signalet skulle være betydeligt forringet. Blandt de lidt mindre bugs forlyder det, at iPhonens tastatur reagerer langsomt, problemer med synkronisering samt at Cover-flow kun delvist virker.

Apple undskylder med gratis MobileMe

17. jul. 2008 10:02I forbindelse med lanceringen af den rebrandede .mac, MobileMe, har Apple haft en hel del startproblemer. Der var bl.a. en del problemer med overhovedet at blive skrevet op til servicen på grund af den høje belastningen på tjenestens servere, og blev man endeligt skrevet op, var der flere af programmerne, der slet ikke virkede på grund af den nævnte høje belastning.

Apple har nu valgt at give alle brugere 30 dages gratis MobileMe, så man har bedre mulighed for, at teste tjenesten hvor den kører som forventet.