Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Ville du købe et armbåndsur med iOS?

  • 60%Nej tak
  • 27%Måske
  • 13%Helt sikkert

Apple TV 2.1 ude

15. jul. 2008 19:11Apple er kommet med den første opgradering til Apple TV 2 og den involverer en del gode småting.

Først og fremmest kan man nu lave ønskelister over tv-serier eller film, man gerne vil leje eller købe senere. Denne er dog, desværre, ikke så relevant i Danmark endnu. Der er dog også en anden smart rettelse, nemlig at man nu kan dynamisk opdatere smart-playlists, direkte fra Apple TV'et, uden at skulle synkronisere fra sin iTunes.

GUI'et har også fået en lille overhaling, og man kan nu bl.a. se længden på et givent nummer når man browser albums.

Iphone 3G bedst i batterilevetid for smartphones

15. jul. 2008 18:23Til trods for de mange tests der har været lavet og kommenteret på nettet siden udgivelsen af den nye iPhone 3G, ser det nu alligevel ud til, at dens batterilevetid ikke er så ringe endda.

Pcworld har sammenlignet de 10 mest populære 3G smartphones, for at finde ud af batterilevetiden ved ensartet brug. Den nye iPhone indtager en klar førsteplads med 5:38 timer foran Samsung og HTC.

iPhone 3G's gule skærm er en feature ikke en bug
Billede: Apple Inc.

iPhone 3G's gule skærm er en feature ikke en bug

15. jul. 2008 17:51Ifølge Apple er skærmen på den nye Iphone, med den lidt mere gulige tone, ikke en fejl i produktionen eller deslige, det er derimod en feature.

Apple mente at den gamle models skærm, med den mere blå tone, var for kold og til tider mørk, så den var svær at bruge udenfor i direkte sollys.

Dette skulle der været taget hånd om med den nye gule tone, ydermere skulle det også gøre skærmen lettere at aflæse, samt lade billeder og film fremstå skarpere og mere levende.

Apple iPhone 3G Dock kan nu erhverves
Billede: iLounch

Apple iPhone 3G Dock kan nu erhverves

15. jul. 2008 17:01Apple har nu gjort det muligt for ejere af en iPhone 3G, at købe en dock til deres nye telefon. Der fulgte automatisk en dock med i en pakkeløsning til den ældre iPhone model, men ikke mere.

Docken kan købes til en pris på 29 dollars, til denne pris får man et hvidt stykke plastik med højtalere i bunden og en fod af hvid gummi.

Den nye dock kan kun anvendes til den iPhone 3G, og er en smule mindre end modellen til den gamle iPhone. Med docken følger desuden et USB-kabel og en adapter så man kan tale i telefonen imens den er i docken.

Politiken lancerer nyhedsportal tilpasset iPhone

15. jul. 2008 16:30Politiken har netop lanceret en service hvor de har tilpasset politiken.dk til Apples iPhone, denne service kan tilgås på iPhone ved at bruge følgende link: i.pol.dk.

Med det nye site er det muligt at læse artikler og historier fra både politiken.dk, tjek.dk og ibyen.dk. Ved at besøg denne nye service, i stedet for at indlæse den almindelige side, vil man kunne spare på mængden af data, der overføres og dermed gøre det nemmere at holde sig inden for Telias 300 MB grænse.

Også Ekstrabladet tilbyder at deres læsere kan læse eb.dk i en speciel udgave lavet til iPhone.