Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 32%Som iPhone 5s
  • 25%Maksimalt 4,7"
  • 16%Maksimalt 5"
  • 15%Maksimalt 5,5"
  • 12%Maksimalt 6"
Apple nu 3. største computerproducent
Billede: Apple

Apple nu 3. største computerproducent

19. jul. 2008 03:23Efter at Apple har afsluttet sit andet forretningskvartal i 2008, har Gartner Group kigget lidt på tallene, og de afslører, at Apple er rykket forbi Acer og er nu på en klar 3. plads, på listen over største pc-producenter. Acer tog et dyk på 20% i løbet af de sidste 2 kvartaler, hvilket er en medvirkende årsag til Apples placering.

Dell & HP som ligger henholdsvis nummer 1 og 2 på listen, er dog stadigvæk en del foran Apple, men har ligget nogenlunde stille i markedsandele det sidste stykke tid.

iPhone-udgave af The Force Unleashed på vej

19. jul. 2008 02:45iPhonens mange egenskaber har får positive tilbagemeldinger fra spilproducenter, der meget gerne vil udvikle innovative spil til den smarte gadget fra Apple. Vi har allerede set, at EA er i gang med at skabe en iPhone-version af deres kommende Sim-spil Spore, men hvad der måske er gået forbi de flestes ører er, at der også en er udgave af The Force Unleashed på vej til iPhonen.

Tech Crunch har ifølge deres egen viden, fået fat i de første billeder af spillet, der ser noget trivielt ud, men dog ser ud til at have historien i hovedsæddet. Alt spil i videoen foregår, mellem de mange dialoger, ved hjælp af touch-screen, hvor man ved brug af forskellige bevægelser kan vifte fjender væk eller smadre dem med bokse, man løfter og kaster efter dem.

Den korte video er blevet optaget til E3 og kan ses ved at følge kilden.

19 årig mand måtte ikke købe iPhone af Telia

18. jul. 2008 12:16En 19-årig mand fra Brøndby ville gerne have fingrene i Apples iPhone 3G, dette viste sig dog at blive en noget mere kompliceret sag end først antaget.

Købet havde manden tænkt sig skulle foregå ved Teliabutikken i storcentret City 2. Efter en ventetid på fire timer sidste fredag morgen, blev han mødt med en kedelig besked: Han kunne ikke få sin iPhone.

Grunden til hvorfor at han ikke kunne få en iPhone, fik han først efterfølgende af vide af Telias Kunderservice; Han blev efter udleveringen af sine personlige oplysninger, ikke anset for at have en god nok økonomi, til at kunne klare det dyre abonnement, på trods af, at han har et fuldtidsjob.

Den unge mand endte med, at anskaffe telefonen via internettet i stedet for. Telia har endnu ikke kommenteret sagen.

Apple kræver tilbagkaldelse af Mac-kloner

18. jul. 2008 11:25Den lille computerproducent Psystar, fik megen opmærksomhed i medierne, da de lancerede en klon af Apples Mac computer. Årsagen var, at Apple ikke tillader OS X at blive afviklet på andre computere end deres egne.

I sidste uge startede Apple en retssag mod Psystar for at bryde deres rettigheder, og nu kræver Apple at Psystar stopper med at sælge deres computer.

Apple vil ikke finde sig i, at de går glip af omsætning og dermed overskud, fra Psystars salg af klon-computerne, ligesom de mener, at klonerne skader Apples brand.

Ud over at kræve salget af computerne stoppet, så vil Apple have, at alle solgte computere skal tilbagekaldes.

Book en fly-billet med din iPhone

17. jul. 2008 13:11British Airways har netop færdigudviklet et program til brug på Apples iPhone, som har fået navnet BA Flights. Man kan med programmet se de forskellige flys afgange, ankomster, samt tjekke flytider og bestille en billet til turen. Yderligere kan man med programmet gemme sine fly, og tjekke op på dem et senere tidspunkt.

Ifølge British Airways, skulle de være det første flyselskab til at lave en applikation til iPhone.