Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 28%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

John Carmack om iPhone-gaming

29. jul. 2008 15:22I et interview med John Carmack fra id Software fik en journalist fra Forbes lidt nyt om Carmacks planer for spil på den nye iPhone, som Carmack mener, næsten kan måle sig med en PS2 og Xbox i hastighed.

The iPhone, as a device, is in the same generation power-wise as the PS2 or Xbox, the graphics are a little lower but the RAM is a lot higher.John Carmack

Der vil ikke blive tale om et helt ny univers, så man kan forvente, at spillet bliver fra enten Doom-, Wolfenstein- eller Quake-universet. Spillet, der endnu ikke er navngivet, bliver en eksklusiv iPhone-titel.

Carmack talte også om id's fortsatte planer for spil på mobil-platformen, og at der bl.a. havde været et mobilt MMORPG i tankerne.

FSF planlægger protester i Applestores

29. jul. 2008 14:58Som et nyt initiativ fra Free Software Foundation vil de nu tage Apple under kærlig behandling i en kampagne, som de kalder for "Apple Challenge".

Den går ud på, at FSF vil have folk til at booke tid hos en specialist i deres lokale Applestore og så stille personen en række spørgsmål ud fra et foruddefineret spørgeskema for at afdække Apples holdninger til en række punkter, som ligger FSF's hjerte nært.

Der vil bl.a. blive spurgt ind til Apples fortsatte brug af lukket software, manglende understøttelse af åbne formater på deres platforme samt salg af DRM-musik på iTunes.

Apple skifter måske chipsætleverandør
Billede: Flickr - jpockele

Apple skifter måske chipsætleverandør

29. jul. 2008 14:14Siden Apple for nogle år siden gik over til Intel-CPU'er, har de ligeledes anvendt Intel-chipsæts i både deres stationære og bærbare maskiner. Alting tyder dog nu på, at Apple ikke vil gøre brug af Centrino 2-platformen i de næste revisioner af deres bærbare modeller, som forventes præsenteret inden for få måneder.

Den primære grund, der bliver spekuleret i, er, at de nye Intel Mobile-chipsæt bruger for meget strøm og udvikler for meget varme, i forhold til hvad Apple gerne vil have.

Der er ikke sat navn på den nye samarbejdspartner endnu, men der er begrænsede muligheder i industrien, så der spekuleres i, et Nvidia-, ATI- eller VIA-samarbejde, så Apple kan vælge de teknologier, fra de forskellige producenter, som de mener, passer bedst.

Telia sænker prisen på iPhone

29. jul. 2008 13:27Det ser endelig ud til, at Telia har taget noget af den stærke kritik til sig omkring deres abonnement og priser på Apples iPhone. Uden nogen større uddybende begrundelse har de nemlig sænket prisen for en iPhone med 300 kroner. Således koster en 8 GB model nu 1.099 kr. og en 16 GB 1.699 kr.

Det er dog ikke kun nye iPhone-kunder, som vil komme til at nyde godt af den mindre pris, eksisterende iPhone 3G-kunder vil også få de 300 kr. i rabat. Det sker ved, at der på den næste faktura vil være fratrukket 300 kr.

Til ComOn siger kommunikationsrådgiver hos Telia, Felicia Jackson, dog, at de stadigvæk mener, at deres udskældte iOn-abonnement, som følger med telefonen, ikke vil blive ændret.

Vi følger løbende med i forbrugerdebatten og forsøger at imødekomme kundernes forventninger. Vi mener stadig, at det er et attraktivt abonnement, hvor man får meget for pengene. Men selvfølgelig følger vi debatten omkring vores produkter.Felicia Jackson

Desuden forlyder det også, at de, som allerede står på ventelisten hos Telia til at købe en ny iPhone 3G, vil kunne hente den inden for de næste par dage, da Telia angiveligt har fået en ny sending telefoner hjem, efter at telefonen har været totalt udsolgt siden den 18. juni

Apple-blogger om MobileMe-problemer

28. jul. 2008 15:34Det er ikke nyt for de fleste, at Apple har haft en del problemer med lanceringen af deres omdøbte .mac, MobileMe. De sidste uger har der været rigtig mange nyheder i pressen omkring de børnesygdomme, tjenesten har lidt under. Af større ting har været nævnt, at man slet ikke kunne komme i kontakt med tjenesten, mails er blevet direkte mistet osv.

Apple lover dog igen bod og bedring, og efter at de to gange har givet gratis tid på tjenesten som et plaster på såret, har de nu valgt at udbygge informationsniveauet med en blog om emnet.

Steve Jobs har lovet brugerne daglige opdateringer omkring de mange problemer, de har haft, og lover, at tjenesten er oppe at køre så hurtigt som muligt.