Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
VMWare ude med ny Fusion-beta
Billede: VMware

VMWare ude med ny Fusion-beta

31. jul. 2008 16:23De fleste kender VMWare Fusion til Mac, som er en virtuel maskine, der tillader brugen af Windows, Linux m.v. på Mac-platformen.

VMWare har i et stykke tid arbejdet på 2.0-versionen af produktet, og det er lige kommet ud i en ny beta. Der er ikke bare tale om en mindre opgradering, men en del nye funktioner, der er kommet til siden beta 1.

Der er bl.a. tale om en opgraderet Unity, som nu tillader endnu bedre integration imellem Mac-, Windows- og Linux-programmer. Snapshot-funktionen er også blevet opgraderet ganske betydeligt, så det nu er endnu nemmere at tage backup.

Den største opgradering er sket på videoaccelerationssiden, hvor VMWare har lagt meget arbejde i at optimere til HD-videoindhold samt endnu bedre understøttelse for spil.

iPhone 3G revner
Billede: Apple Inc.

iPhone 3G revner

31. jul. 2008 07:38Der er begyndt at dukke meldinger op om, at den nye Apple iPhone har et problem med det nye plastikskjold, der sider på bagsiden af den, det revner.

Der er ikke tale om, at det flækker og går helt i stykker, men der er flere meldinger om små revner, der især ses meget tydeligt på specielt de hvide iPhones.

Skulle du være en af de uheldige, der får revner i din iPhone, er der - i USA godt nok - flere, der har fået ombyttet deres uden problemer ved Apple.

Google Calendar med CalDAV-support

29. jul. 2008 15:38Google har annonceret, at de endelig er ude med CalDav-integration til deres Google Calendar-service. Det er nu muligt at synkronisere med iCal uden nogen 3. parts programmer.

Traditionen tro er det dog stadigvæk en beta-udgave Google har frigivet, og den har nogle ret store begrænsninger i funktionaliteten. Af større ting kan nævnes, at man ikke kan synkronisere alarmer for sine aftaler, notifikations-emails bliver ikke sendt osv.

Ydermer virkede denne service desværre ikke med iPhonen ved frigivelsen, men Google forventer dog at tilføje support for dette snarligst.

John Carmack om iPhone-gaming

29. jul. 2008 15:22I et interview med John Carmack fra id Software fik en journalist fra Forbes lidt nyt om Carmacks planer for spil på den nye iPhone, som Carmack mener, næsten kan måle sig med en PS2 og Xbox i hastighed.

The iPhone, as a device, is in the same generation power-wise as the PS2 or Xbox, the graphics are a little lower but the RAM is a lot higher.John Carmack

Der vil ikke blive tale om et helt ny univers, så man kan forvente, at spillet bliver fra enten Doom-, Wolfenstein- eller Quake-universet. Spillet, der endnu ikke er navngivet, bliver en eksklusiv iPhone-titel.

Carmack talte også om id's fortsatte planer for spil på mobil-platformen, og at der bl.a. havde været et mobilt MMORPG i tankerne.

FSF planlægger protester i Applestores

29. jul. 2008 14:58Som et nyt initiativ fra Free Software Foundation vil de nu tage Apple under kærlig behandling i en kampagne, som de kalder for "Apple Challenge".

Den går ud på, at FSF vil have folk til at booke tid hos en specialist i deres lokale Applestore og så stille personen en række spørgsmål ud fra et foruddefineret spørgeskema for at afdække Apples holdninger til en række punkter, som ligger FSF's hjerte nært.

Der vil bl.a. blive spurgt ind til Apples fortsatte brug af lukket software, manglende understøttelse af åbne formater på deres platforme samt salg af DRM-musik på iTunes.