Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 16%Maksimalt 5,5"
  • 16%Maksimalt 5"
  • 11%Maksimalt 6"
Samsung annoncerer 1 GB DDR4 RAM til mobile enheder
Billede: Samsung Tomorrow

Samsung annoncerer 1 GB DDR4 RAM til mobile enheder

30. dec. 2013 11:44Samsung er verdens førende producent af hukommelse til it-industrien, hvilket de igen understreger ved at være de første til at annoncere en 1 GB low power double data rate 4 (LPDDR4) chip, der er målrettet smartphones, tablets og meget tynde notebooks.

I november sendte Samsung en 6 Gb LPDDR3-chip på gaden, men denne overgås i alle aspekter af den nye 8 Gb LPDDR4-chip, der ud over den større kapacitet også yder 50 % mere, endda ved et strømforbrug der er 40 % lavere ved 1,1 volt.

Den nye chip er lavet ved en 20 nm produktionsproces, hvor man har brugt Low Voltage Swing Terminated Logic (LVSTL) I/O interface for at holde strømforbruget nede. Chippen vil komme på markedet i 2014.

Apple genstarter retssag om forbud for salg af Samsung produkter i USA
Billede: newz.dk

Apple genstarter retssag om forbud for salg af Samsung produkter i USA

30. dec. 2013 09:16Da Apple i 2012 vandt sin første dom over Samsung for brud på patenter, ønskede Apple, at der blev udstedt et forbud mod salg af en række Samsung produkter. Dette blev dog afvist af dommer Lucy Koh, men kan nu genoptages, efter den seneste afgørelse i patentstriden mellem Apple og Samsung, hvor en del af den oprindelige sag blev revurderet, og resultatet primært faldt ud til Apples fordel.

Det drejer sig om 20 forskellige smartphone- og tablet-produkter, hvor mange er specifikke for det amerikanske marked.

Captivate, Continuum, Droid Charge, Epic 4G, Exhibit 4G, Fascinate, Galaxy Ace, Galaxy Prevail, Galaxy S, Galaxy S 4G, Gem, Indulge, Infuse, Mesmerize, Nexus S 4G, Replenish, Vibrant,Transform, tre versioner af Galaxy S II samt Galaxy Tab og Tab 10.1.

Eftersom der er tale om gamle modeller, vil det være begrænset hvilken indflydelse det har på Samsungs salg. Den hurtige produktcyklus inden for branchen har gjort, at alle nuværende produkter ikke er omfattet af retssagen.

Jailbreak til iOS 7.0.X er frigivet

27. dec. 2013 11:57D. 22 december udgav evasi0n endnu et untethered jailbreak, denne gang for iOS 7.

Den fungere nøjagtigt på samme måde som den de lavede til IOS 6, men ønsker man at gøre brug af den, er der et par ting man skal være opmærksom på inden man starter:

- Tag backup enten via iCloud eller igennem iTunes
- Fjern låsekode hvis det er slået til
- Hvis man før har opdateret sin telefon OTA råder evasi0n til at man laver en fuld restore (shift+restore) igennem iTunes ved at vælge IPSW filen (Firmware).

Den nye jailbreak virker til alle versioner af iPhone, iPod touch, iPad og iPad mini som anvender iOS 7 til iOS 7.0.4

Glædelig jul

24. dec. 2013 15:06Juleaftensdag er kommet og om få timer er det tid til at mæske sig i julemad og derefter danse om juletræet, for så at nå aftenes højdepunkt, julegaverne.

Vi vil her fra redaktionen gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul, hvor vi håber i får nogle fantastiske gaver af den hårde slags, og skulle det blive til en af de bløde, så selvfølgelig fordi det er software.

Mange julehilsener her fra os til jer.

Gratis Skype Premium i 12 måneder til alle

20. dec. 2013 10:59I forbindelse med promoveringen af hvad Microsoft kalder "Skype Collaboration Project", så er selskabet i gavehumør, og tilbyder nu alle at kunne prøve en række funktioner, der normalt er forbeholdt Premium-brugere.

Ved at tilmelde sig får man adgang til videogruppeopkald, mulighed for at dele sit indhold på skærmen mellem mødedeltagere, support og reklamefrihed i 12 måneder.

Det eneste man skal gøre er at oplyse sin e-mail-adresse på Skypes promoside, så sender de en en kode tilbage, der kan indløses til Skype Premium, der har en værdi på $107,88.

Koden skal indløses senest den 30. april 2014.