Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 33%Som iPhone 5s
  • 24%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5"
  • 14%Maksimalt 5,5"
  • 11%Maksimalt 6"

Apple køber israelsk firma bag Kinect-teknologi

26. nov. 2013 10:58Det har længe været på tale, at Apple skulle opkøbe PrimeSense - firmaet bag teknologien som bl.a. er brugt i Microsofts originale Kinect - og handlen er nu blevet en realitet.

Apple har købt PrimeSense for omtrent 345 mio. dollars. Rygterne om opkøbet begyndte helt tilbage i juli, og aftalen har været stort set færdigforhandlet den seneste måned, men de sidste juridiske problemer blev først løst nu.

Som altid udtaler Apple sig ikke om, hvorfor de har valgt at købe et andet firma. Det forventes dog, at Apple især er interesseret i firmaets 3D body sensing-teknologi til brug i deres rygtede fremtidige fjernsyn.

Er der en 12,9" iPad på vej i starten af næste år?
Billede: escapefromcubiclenation.com

Er der en 12,9" iPad på vej i starten af næste år?

20. nov. 2013 11:00Noget kunne tyde på, at Apple har en ny iPad i støbeskeen til starten af 2014. En sydkoreansk samarbejdspartner har nemlig udtalt, at de er ved at gøre klar til at producere nye retina-skærme på hele 12,9", som skal være klar, så en næste-generations iPad kan udkomme i starten af næste år.

Udover at have en markant større skærm skulle den nye iPad desuden have en forbedret billedkvalitet, der vil være noget nær UHD (Ultra High Definition).

Dette er ikke første gang, en iPad på 12,9" rygtes, da tests af en ny skærmstørrelse til både iPad og iPhone blev rapporteret tilbage i juli.

Apple får grønt lys til at bygge deres nye hovedkvarter

20. nov. 2013 09:59Det kommer næppe som den store overraskelse, men Apple har nu endegyldigt fået grønt lys til at bygge deres nye hovedkvarter, Apple Campus 2, hvis planlægning officielt har været undervejs siden 2006.

Efter Cupertino City Council enstemmigt gav projektet grønt lys i den første fase af forhandlingerne tilbage i oktober, var det blot et spørgsmål om tid, før projektet fik den endegyldige tilladelse til at blive sat i gang.

Dette betyder, at Apple snart vil begynde at rive det gamle hovedkvarter ned, så arbejdet kan begynde på den nye udgave, hvis første fase forventes at stå færdigbygget i 2016.

Apple Campus 2 bliver en aldeles grøn affære, der vil få 70 % af sin energi fra solpaneler og brændselsceller, mens 80 % af området vil være grønne arealer, hvor der blandt andet vil være mere end 300 forskellige arter af træer og en have med et udendørs spiseareal.

Som en del af aftalen med Cupertino vil Apple fremover betale mere i skat til byen i form af en nedsættelse af firmaets skattefradrag, der lige nu er på 50 %, men fremover i stedet vil være på 35 %.

Første beta-udgave af iOS 7.1 er klar til udviklere
Billede: Apple Inc.

Første beta-udgave af iOS 7.1 er klar til udviklere

19. nov. 2013 15:47Så er Apple klar med den første beta-udgave af iOS 7.1. Betaen er som altid tilgængelig for registrerede udviklere at teste og kan hentes hos Apples developer center.

Officielt er der tale om build 11D5099e. Sammen med opdateringen kommer der en hel del fejlrettelser af det plagede styresystem samt nogle få mindre opdateringer.

Betaen af 7.1 kommer blot få dage efter frigivelsen af 7.0.4, der stadig volder brugerne en del problemer.

iPhone 5c sælger ikke godt nok - Apple sætter produktionen ned
Billede: Apple

iPhone 5c sælger ikke godt nok - Apple sætter produktionen ned

19. nov. 2013 15:09Tilbage i oktober satte Apple produktionen af iPhone 5c gevaldigt ned, da interessen fra forbrugernes side langt fra var så høj, som teknologigiganten ellers havde forventet.

Dengang gik Apples produktions-partner Pegatron ned fra 320.000 producerede eksemplarer om dagen til blot 80.000 eksemplarer om dagen.

Nu er turen så kommet til Foxconn, hvis Zhengzhou-fabrik helt ophører med at producere iPhone 5c for i stedet at fokusere på at producere yderligere eksemplarer af den noget mere populære iPhone 5s, som har været en langt større succes, end Apple ellers havde forventet, hvilket har forårsaget lange ventetider.