Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Modificeret Galaxy Tab 10.1N kommer måske på gaden i Tyskland

27. dec. 2011 15:26Siden Apple fik et fogedforbud mod Samsung, således at Samsung ikke kunne sælge deres Galaxy Tab's i Tyskland, har Samsung arbejdet på at ændre designet. I november kom Samsung således med en modificeret Galaxy Tab 10.1, der hedder Galaxy Tab 10.1N som omtalt på Newz. Ændringerne på Galaxy Tab 10.1 er blandt andet en tykkere sølvfarvet kant og en ændret placering af højtaleren.

Retten i Düsseldorf hvor fogedforbuddet mod Galaxy Tab 10.1 blev afsagt, har nu holdt en høring, hvor dommer Johanna Brueckner-Hofmann udtalte, at hun mener det usandsynligt at Apple også får et fogedforbud mod Galaxy Tab 10.1N. Hun gjorde det dog klart, at det kun var en midlertidig afgørelse og at den endelige afgørelse kommer til februar.

Consumers are well aware that there is an original and that competitors try to use similar designs, so buyers are vigilant when looking at products. We don’t think that someone buys a Samsung to make his table neighbor at the coffee house believe he owns an iPad.Dommer Johanna Brueckner-Hofmann, Retten ved Düsseldorf

Ikke overraskende er Apples advokat Matthias Koch uenig i dommer Johanna Brueckner-Hofmanns afgørelse og mener stadig at Samsung lukrerer på iPads gode rygte.

That’s the typical strategy: You try to come as close as possible to the original and if you can no longer do it you introduce marginal changes. Even the packaging is one-to-one like that of the iPad.Matthias Koch, repræsenterer Apple

Omvendt mener advokaten Thomas Musmann fra Samsung, at Apple kun er ude på at få et monopol på markedet for tablets.

It’s not that there were no other tablets around and that all that came after the iPad are an illicit copy.Thomas Musmann, Samsung

#1: Rumle

27. dec. 2011 17:56

Go samsung! håber motorola lukker for apples salg i tyskland
apple er de største snyltere der nogensinde har været af et stort firma

#2: ktg

27. dec. 2011 19:20

Even the packaging is one-to-one like that of the iPad.#0

Aaarh... begge er hvide og har produktet (en tablet) på æsken. De her anklager begynder virkelig snart at blive for tåbelige!

kudos til newz, som har valgt at fjerne mit avatar og give mig en pink diller igen :/

#3: erialor

27. dec. 2011 20:00

Modificeret Galaxy Tab 10.1N#0

Det er vel ret beset en modificiret Galaxy Tab 10.1 der så hedder 10.1N ?

#4: f-style

28. dec. 2011 01:00

De her anklager begynder virkelig snart at blive for tåbelige!ktg (#2)

Jaah det kan man jo takke apple for, da de tror de har patent på alt tablet og smart phone designe hvis de er hvide, sorte, har runde kanter, har et manimalistisk design og et overskueligt interface...

Apple er en flok tosser at høre på og de sværre skal diverse domstole spilde tiden på deres retssager istedet for at gør de gør bedst, at sælge deres produkter. Apple opfører sig stadig som bar de et lille firma i en niche men det er de bare ikke længere og det kort har du vidst også opbrugt. De må bare se i øjnene at der er konkurrence nu og der eksisterer andre producenter med minimalistiske designs som også laver tablets. Folk kan sagtens se forskel på en samsung og en iPad, det er kun Apple som ikke kan se det :s.

Live your Life... Dream your Dream... You have one life... Use it wisely...

#5: RobertL

28. dec. 2011 18:05

Selvfølgelig er apple sgu da 'en flok tosser' .
Deres Guru, Steve 'Jeg kan lade være med at blinke med øjnene i 24 timer' Jobs, indrømmer jo at have taget CIA-LSD !

Kære apple (c) (r) (TM) (PAF) :
Kan I se min udstrakte Lange-finger ?
Patenter den gestus NASSERØVE !

#6: michaelkarstensen

6. jan. 2012 17:31

Det første jeg gør når jeg får den er at sidde i timen og spille www.sexspil.org mod de andre :P

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger