Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Leverandører: Ingen iPad 3 i 2011

13. apr. 2011 08:26I starten af marts skrev Apple-siden Cult of Mac, at iPad 3 allerede vil komme på markedet til efteråret. Det rygte afkræfter en række af Apples komponentleverandør nu over for den asiatiske teknologiside DigiTimes.

Leverandørerne siger samstemmende til internetsiden, at de endnu ikke har modtaget oplysninger fra Apple om iPad 3. Det sker som regel adskillige måneder forud for produktionstart, og derfor virker det usandsynligt, at den næste iPad bliver lanceret før 2012.

Selvom iPad 2 kun har været på markedet i omkring to måneder, er der allerede adskillige rygter om den næste udgave af tablet-computeren. Blandt dem er, at iPaden får en Retina-skærm ligesom iPhone 4, et bedre kamera og en Thunderbolt-port. Læs dem alle på internetsiden TechRadar.

Læs også: Rygte: iPad 3 kommer allerede til efteråret

#1: mega2507

13. apr. 2011 08:46

Det lyder da også lidt for usandsynligt at Apple, ville lancere en ny iPad mere i år, iPad 2 skal nok sælge helt fint et år frem, og til den tid skal mange folk nok være klar til at skifte deres iPad 2, med noget endnu bedre. Så hvis Apple vil tjene flest muligt penge (og det vil de) så vil deres produkter forsat have en opdaterings cyklus på ca. 1 år.

#2: MOA

13. apr. 2011 09:21

Det er sgu lidt latterligt efterhånden, nu sidder jeg og begynder at overveje om man bør vente til iPad 3 fordi sådanne rygter sættes igang :D

#3: Bermann

13. apr. 2011 10:47

Tror ikke de ændre på 1-års-produktcyclusen lige forløbigt. Det passer godt med, at man kan få en stor del ejere af forrige generation til at opgradere hver gang der kommer en ny version.

De her "rygter" er jo bare tilfældige internet-teenage-troll-spekulanter. Læg mærke til at der ikke er én ny tilføjelse af features. Det er udelukkende de ting som folk spekulerede 2'eren fik, men så ikke fik alligevel (eller ikke var tilstrækkelig imponerende til nogens smag - kameraet her)

Jeg venter med at spekulere over deres kommende produkter før min. 10 måneder efter forrige generations produktlancering.

#4: Bubbi

13. apr. 2011 10:49

Gør nu ikke mig noget.
Kan sagtens vente til næste år.
Ind til videre er der ikke mange apps der gør brug af
iPad 2'erens kræfter, så kan godt vente lidt inden jeg skifter
den ud med 3'eren.

Så ser jeg hellere en masse iPad 2 apps i den nærmeste fremtid. :)

Intel i7 920 | 12GB RAM | GTX580 | 27" Dell U2711 | 150/15mbit | Xbox One | Tritton Warhead 7.1 | iPhone 4S | iPad Air 4G 128GB

#5: Jonasdonbaek

13. apr. 2011 11:03

Det er sgu lidt latterligt efterhånden, nu sidder jeg og begynder at overveje om man bør vente til iPad 3 fordi sådanne rygter sættes igang :DMOA (#2)

hop på vognen ;)

What ever it takes.

#6: milk78

13. apr. 2011 12:12

Der er ikke en chance i helvede for at iPad 3 kommer i år og det har der ikke været på noget tidspunkt.
Det burde næsten være logik for burhøns at Apple ikke smider et produkt på markedet et halvt år efter de har lanceret en ny udgave af mange forskellige årsager!

#7: gnаrfsan

14. apr. 2011 23:34

Hvorfor skulle de dog lancere en mere i år? IPad 2 er godt med i førerfeltet, så det ville da være tåbeligt at gå glip af den indtjening.

If we are still alive tomorrow, we will know that we are not dead.

#8: Bermann

22. apr. 2011 11:52

#0 Oh come on, this "old news" again?!

Vi hører det hele tiden! "Der kommer ny iPad den-og-den-dag med helt fantastiske nye features så som *indsæt alle de features folk regnede med de forrige lanceringer ville havde haft*"

Det er trættende at høre på.
INGEN fornuftigt forretningsmand ville bruge tid og ressourcer på at opgradere "Stjernen" (Bostonmatricen) i sin produktserie, så længe den stadig er milevidt foran konkurrenterne, og stadig sælger stort.

Der er MANGEL på iPad2. Dvs. de kan i teorien bare producere endnu flere iPad2 og stadig tjene styrtende.

Jeg er tilgengæld overbevist om at de har planerne undervejs til en iPad3 - de hviler skam ikke på laurbærene, og når konkurrenterne kommer med deres iPad2-killers, så lancerer Apple sikkert ganske hurtigt deres iPad3.

Og 1-års-cyklusen er fornuftigt, og nem at regne med (for producent og forbrugere).
En cyklus tilpads kort til at Apple følger med den teknologiske udvikling i (næsten) alle deres produkter, og tilpas lang til at rigtig mange tilfredse forbrugere nærmest konstant opdaterer deres Apple-produkter.

Regner med at se iPad3 i feb. 2012

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger