Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

iPhone sælger stadigvæk bedre end Android

20. may 2010 09:42Googles Android OS har i de sidste måneder fået utroligt meget omtale og kæmper om at gøre Apple rangen stridig som et af de førende OS på smartphonemarkedet.

Amerikanerne er ifølge de nyeste salgstal fra Gartner, helt vilde med Android og salget af enheder baseret på OS'et har overhalet salget af iPhones.

I resten af verden ser tingene dog, som så ofte, anderledes ud og her har Android en del sværere ved at bide sig fast. På de asiatiske og europæiske markeder bliver iPhones langet over disken mere end dobbelt så mange gange som enheder baseret på Android.

Symbian er med hjælp fra Nokia stadigvæk det meste sælgende Mobile-OS til smartphones, men salget er vigende og de tabte kunder går til iPhone eller Android baserede enheder.

RIM / Blackberry må også konstatere et vigende salg, da der har været alvorlige problemer med at få fat i privat-kunderne som hellere vil handle hos konkurenterne.

#1: XorpiZ

20. may 2010 09:54

Helt ærligt cycloneb.

Jeg ved godt, du er glad for Apple, men seriously?

Googles Android OS har i de sidste måneder fået utroligt meget omtale og er en af de meget få, hvis ikke eneste, bud på et styresystem til de mobile enheder, der kan gøre Apple rangen stridig som den førende på markedet.

Blackberry, Symbian, Windows Phone 7 (når det kommer) og Android.

Apple er jo ikke engang førende på markedet (endnu), så det du skriver er bare forkert :(

Less fanboyism tak.

#2: Frankie

20. may 2010 10:05

#1 Nu går artiklen jo heller ikke ud på Winblows Phone 7, Symbian eller Blackberry, men Android vs. iPhone.

Det var en artikkel for nyeligt (http://macnation.newz.dk/android-salg-indhe
nter-iphone-i-usa) om netop dette. Derved syntes jeg det er en ganske relevant artikkel da det viser forskellene i salget i USA kontra europa, og viser tydeligt at vi i europa er meget mere kvalitetsbeviste end amerikanerene.. :P (ironi)

iMAC 27" + 24" Cinema Display - Macbook Air SSD

#3: XorpiZ

20. may 2010 10:08

#2

Enig, jeg læste også artiklen med stor interesse. Det irriterer mig bare, når cycloneb igen og igen sovser referaterne ind i sine personlige meninger og tilmed kommer med postulater, der ikke har nogen bund i virkeligheden.

#4: snesman

20. may 2010 10:17

#1 Nu går artiklen jo heller ikke ud på Winblows Phone 7, Symbian eller Blackberry, men Android vs. iPhone.
Frankie (#2)

Men i artiklen skrives der netop at der ikke er andre reelle konkurrenter til iPhone end Android, så kommentaren er da relevant.

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#5: spazoid

20. may 2010 10:46

Det hører til sjældenhederne at amerikanerne er mentalt foran os europæere. Lad os håbe det ikke er en generel trend der er ved at udvikle sig.

#6: nash

20. may 2010 11:02

Det kan vel ikke undre at iPhonen salget på nuværende tidspunkt, af års-cyklussen (i USA), er på sit laveste.

Nye Android telefoner bliver jo sendt ud hver eneste måned (og *forælder* de eksisterende). Hvis der ikke sælges flere iPhones til sommer og efteråret i USA, så bliver jeg overrasket. Ikke netop nu.

#7: jblidd

20. may 2010 11:30

Du kan købe og bruge Android telefoner på alle mobiltelefonselskabene i USA. I den samme mobil på alle selskabers netværk. Men alle selskaber har adgang til mobiler med Android på. Iphone kan kun køre på ATT´s netværk. Verizon bruger en helt anden standard og T-mobile bruger nogle frekvenser, som den nuværende iPhone ikke understøtter. Mon ikke det også spiller ind på salget i USA?

#8: Jimmi Larsen

20. may 2010 11:47

#1 Nu går artiklen jo heller ikke ud på Winblows Phone 7, Symbian eller Blackberry, men Android vs. iPhone.
Frankie (#2)

Men i artiklen skrives der netop at der ikke er andre reelle konkurrenter til iPhone end Android, så kommentaren er da relevant.snesman (#4)

Der bliver da netop fortalt i artiklen at både Symbian og RIM stadig sidder på tronen af Smartphone markedet, så jeg kan ikke helt følge dig.

Jeg er enig med XorpiZ, ville gerne se nogle flere objektive nyheder på MacNation, i stedet for de bliver sovset ind i forfatterens holdninger.

#9: MOA

20. may 2010 14:00

Nu skal man selvfølgelig også huske på mediemøllen er igang med at fremvise iPhone 4G og så halter salget jo selvsagt hvilket Apple også har lagt i det måske kommende søgsmål mod Gizmodo.com

Jeg ved i hvert fald at jeg sidder afventende og venter på iPhone 4G, så konen overtager min 3GS (den får lige ny bagside på :D). Og jeg kender mindst 5 andre der er i samme situation... så lad os se på tallene igen når iPhone 4G kommer på gaden.

#10: Trogdor

20. may 2010 14:01

Android skal nok få overtaget på et tidspunkt. Men der nok ikke mange der køber en ny iPhone lige nu når der nu er en ny på trapperne.

Man skal passe på man ikke kommer til a

#11: Frankie

20. may 2010 14:31

#10 at Android får overtaget er der vel ikke rigtigt nogle som er i tvivl om. Det er open source og der er derved flere som laver telefoner med Android, hvor imod iPhone kun spyttes ud af Apple. Jeg forventer personligt at markedet bliver pænt fordelt i forhold til telefon producenternes markedsandel.

Mit bud er:
iPhone OS: 20%
Android: 50%
Symbian, Windows osv: 30%

iMAC 27" + 24" Cinema Display - Macbook Air SSD

#12: demolition

23. may 2010 03:16

Jeg mener også at det først er for nyligt at Androidtelefonerne er kommet op på et niveau så det er en reel konkurrent til iPhone. En af de vigtigste ting ved iPhone er den meget velfungerende touchskærm, en meget gennemført brugerflade, og altid glatte betjening uden særlige ventetider.

Jeg synes bare ikke om Apples politik, da de styrer deres telefon med lidt for hård hånd, så jeg har holdt mig fra den og ventet på et alternativ der kunne hamle op med den. I sidste uge modtog jeg så min HTC Desire, og det er først med 2.1 at Android er ved at være moden til at hamle op med iPhone OS. Nu krydser jeg bare fingre for at HTC udgiver en ROM til Android 2.2 til Desire. Så er der smæk for skillingerne. :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger