Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

iOS 4.3.2 er klar til download

15. apr. 2011 10:09Apple har netop frigivet iOS 4.3.2 til iPad, iPhone og iPod Touch.

Opdateringen retter en fejl, der får iPhonens display til at fryse under FaceTime-opkald. En anden fejl, der forhindrer internationale brugere i at tilslutte sig 3G-netværk, er også blevet rettet. Endelig lukker opdateringen en række sikkerhedshuller.

iOS 4.3.2 vil automatisk dukke op i iTunes, når du tilslutter din iOS-enhed til din computer. Opdateringen er tilgængelig til iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, iPad og 3. og 4. generation iPod Touch.

Apple vil løfte sløret for fremtidens iOS under årets Worldwide Developers Conference (WWDC), som åbner den 5. juni. Her vil Apple sandsynligvis præsentere iOS 5.0, som er den næste store softwareopdatering til iPad, iPhone og iPod Touch.

Læs også: Apple frigiver iOS 4.3.1

#1: Montago.NET

17. apr. 2011 00:43

Æv... Hvis trenden fortsætter som den har gjort de sidste 3 major udgivelser.. Så dør min 3GS når ios 5 kommer ud (performance)

Jeg krydser fingre for at jeg ikke bliver TVUNGET til at købe en iphone 4

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal

#2: milk78

18. apr. 2011 08:47

#1 - De kan jo ikke blive ved med at understøtte gamle modeller forevigt - I forvejen er Apple bedre til at opdatere deres gamle mobiler end nogen anden mobilproducent så nå engang den næste model kommer ud så synes jeg det er i orden at man stopper med de helt gamle modeller.

#3: Zombie Steve Jobs

19. apr. 2011 22:45

derp og den sletter lystigt al indhold på ipad.

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#4: tbdaugaard

20. apr. 2011 20:18

Æv... Hvis trenden fortsætter som den har gjort de sidste 3 major udgivelser.. Så dør min 3GS når ios 5 kommer ud (performance)

Jeg krydser fingre for at jeg ikke bliver TVUNGET til at købe en iphone 4Montago (#1)

Det er aldrig tvunget at opdatere iOS :) Du kan jo f.eks. heller ikke forvente at køre Windows 7 tilfredsstillende på en Pentium III/4, vel? Nej, præcis.

derp og den sletter lystigt al indhold på ipad.Steve Jobs (#3)

herp derp, ja det gør alle opdateringer af iOS - det er derfor man tager en backup før og laver en restore efter :) Works like a charmp! Apps, billeder, kontakter, hele balladen :D

#5: Magten

22. apr. 2011 21:16

herp derp, ja det gør alle opdateringer af iOS - det er derfor man tager en backup før og laver en restore efter :) Works like a charmp! Apps, billeder, kontakter, hele balladen :Dtbdaugaard (#4)

Men det er da stadig åndssvagt at man skal gøre det.. Det må være muligt at lave opdateringerne så de ikke sletter personligt indhold, eller i det mindste selv importerer det igen.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger