Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Indbyggere i Oregon kan stemme via iPad
Billede: Apple Inc

Indbyggere i Oregon kan stemme via iPad

9. nov. 2011 09:50I øjeblikket er indbyggerne i staten Oregon i færd med at stemme om, hvem der skal erstatte politikeren David Wu efter han måtte trække sig fra sin plads i senatet på grund af en sex-skandale.

I et forsøg på at få flere til at stemme til det ekstraordinære valg har flere embedsmænd været på rundtur i staten for at give ældre og handicappede, som normalt har svært ved at komme ud, mulighed for at afgive deres stemme via en iPad.

For at afgive deres stemme skal den stemmeberettigede blot trykke på billedet af den person, som de ønsker at stemme på. Og hvis de ikke har kræfter til det, så kan de bruge et såkaldt 'sip-and-puff'-apparat til at afgive deres stemme ved at puste eller suge i et sugerør.

Derefter bliver den færdige stemmeseddel printet ud og indgår på normal vis i optællingen af stemmer.

Staten har før brugt bærbare computere til at stemme på, men i forhold til de nye iPads var de alt for besværlige at bære rundt på.

#1: XorpiZ

9. nov. 2011 10:05

Kunne man ikke have sparet en masse penge og bare printet nogle billeder ud af dem?

#2: Scapegoat

9. nov. 2011 10:16

Undskyld mig, ved godt jeg bliver stemt som flame, men hvis folk er så gamle og afkræftet at de ikke kan trykke på en touch knap, er der så nogen grund til at de stemmer? Tænker bare, har man så kræfter til at sætte sig ind i hvad man stemmer på?
Mit gæt er at den som får flest stemmer, er han som har den bedste frisør og som fik taget billedet foran det amerikanske flag.

"I wanna watch the scary monkey show!" Gir - Invader Zim

#3: 1000tusind

9. nov. 2011 10:53

Hvis personen kun er i stand til enten at suge eller puste i et sugerør, hvordan ved man så om vedkommende bevidst har enten suget eller pustet?? De skal vel også trække vejret ind i mellem..

Nu kan man endelig siges at være patriotisk til sidste åndedrag i bogstavligste forstand..

#4: HerrMansen

9. nov. 2011 11:01

#3: Der er et sugerør pr. valg. Det reagerer både på sug og pust.

This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger