Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Google Maps Navigation kommer måske til iPhone

29. oct. 2009 12:22I går løftede Google sløret for deres betaudgave af Google Maps Navigation, som er en kraftig udvidelse af deres eksisterende Google Maps platform, til nu også at kunne klare turn-by-turn navigation.

I den officielle pressemeddelelse fremgik det, at softwaren ville være en del af Android 2.0, men ikke om det kom til andre platforme. Google oplyser nu, at de gerne vil udgive det til Apple iPhone, men det er afhængigt af, om Apple vil tillade det.

Millions of users experience Google Maps on the iPhone. We will continue to work with Apple to bring innovation, including Latitude and Navigation, to users but you'll have to speak to Apple about availability.Google talsmand

Alle programmer på Apples App Store styres med hård hånd af Apple, og de har tidligere været ude efter Googles programmer, da de ikke ville tillade Google Voice på telefonen.

#1: Kjeldsen

29. oct. 2009 12:27

En smart måde at gøre det på, altså pres på Apple :)

#2: LennyBoy

29. oct. 2009 12:33

Det kunne være rigtigt lækkert, hvis det kom til iPhone. Synes prissætningen på GPS software på iPhone lige nu er ret høj og de ligger sjovt nok alle på næsten samme niveau..

#3: trylleklovn

29. oct. 2009 12:45

Eftersom det fungerer som en udvidelse til google maps, så ville det give mest mening, hvis Apple bare udgav en version 3.2 af iPhone softwaren, nu med Google Maps Navigation.

Ellers tror jeg ikke der er det store problem i at udgive det på AppStore. Google har allerede Google Earth på AppStoren, og der findes jo en del turn-by-turn navigationssoftware af andre udbydere.

INTJ - Nørd - Super vild designer, fotograf og radioamatør. sorenrosenberg.dk

#4: Jace

29. oct. 2009 13:01

Apple tænker selvfølgelig også på at tjene penge. Og da de tjener 30% af alle apps der bliver solgt, så tjener de givetvis en del på de dyre GPS programmer fra f.eks. TomTom. Og hvis Google kommer med deres gratis program er der nok ikke mange der vil betale de 6-700 kroner som de andre programmer koster, hvilket altså betyder færre penge til Apple.

Jeg ved ikke hvor meget det betyder for dem. Det er nok en lille del af omsætningen i AppStore, men lidt betyder det nok for dem :)

Without facts, you are just another person with an opinion!

#5: trylleklovn

29. oct. 2009 13:07

#4 Nu er der jo den store forskel at googles program udelukkende virker med en internetforbindelse. Og så er det billig reklame for Apple at sige, at iPhone nu kommer med indbygget turn-by-turn navigation, gratis.

INTJ - Nørd - Super vild designer, fotograf og radioamatør. sorenrosenberg.dk

#6: lnc12

29. oct. 2009 18:37

Vil havde free gps maps :D

UNIX FTW

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger