Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Problemer efter formatering

#1: Nmuhlbach

6. jul. 2012 00:18

Hej alle

Jeg har en Macbook Pro primo 2008 med 2,4 GHz og 4 Gb ram. Jeg har indtil videre kørt Lion på den, men synes Snow Leopard fungerede bedre, så valgte en clean and install. Efter jeg havde formateret disken med 7 gange nuller, ville jeg først installere Leopard, som fulgte med i 2008. Der kommer så en meddelelse om, at dette ikke kan lade sig gøre, da der ikke er nogen software tilgængelig. Jeg vælger så at slukke computeren, eftersom jeg er på vej ud ad døren.

Da jeg tænder den igen med cd'en i, kommer æblet frem, men efter lidt tid genstarter computeren blot igen. Har prøvet at holde c inde med samme resultat og har nulstillet pram. Hvis jeg holder slt inde, kam jeg fint vælge install disken. Jeg har virkelig brug for hjælp

Nicolaj

#2: Makey

8. jul. 2012 04:15

Når der nu ikke er nogen andre bud, så prøv at ringe til Apple's support, eller slæb den med ned til din lokale Apple-pusher hvis du har sådan en i nærheden. Det koster ikke noget at spørge i hvert fald.

Try League of Legends for free, online MOBA sign up here: http://is.gd/tryLoL

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger