Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Flyselskab udlejer iPads i 10.000 meters højde

22. feb. 2011 07:54Inden længe lancerer det australske flyselskab Jetstar en helt ny service til deres passagerer. Fremover kan de for blot 55 kroner leje en iPad, som forhåbentlig kan få flyveturen til at føles kortere. Flyselskabet mangler stadig at få de sidste licensaftaler på plads med Apple, men regner med, at tablet-computeren indtager flykabinerne allerede fra april måned.

iPaden vil have både bøger, musik, spil og film installeret som standard. Det er ikke meningen, at tablet-computeren skal erstatte de eksisterende underholdningsystemer i Jetstars fly. I stedet skal være en ekstra service til de kunder, der gerne vil betale for lidt mere luksus.

I juni 2010 prøvekørte Jetstar i alt 30 iPads over en periode på to uger. Kunderne var så tilfredse, at tablet-computeren fremover bliver fast inventar i kabinen på alle fly fra Australien og Asien, der tilhører A320-serien.

#1: Fizk

22. feb. 2011 14:37

iPaden vil have både bøger, musik, spil og film installeret som standard

Så skal de da også passe på at RIAA og MPAA ikke kommer efter dem ^^

#2: tbdaugaard

22. feb. 2011 15:35

Uha da da, det lyder rigtigt fedt! Ikke fordi jeg rejser meget, men for dem der gør må det være lækkert. Så skal de også bare lige fixe internet i flyet også, så kan de godt droppe deres in-flight entertainment center (skærmen foran dig).

#3: -N-

22. feb. 2011 17:49

Lyder som en fed ide, underholdning er en af de får ting, jeg ikke har noget imod betales særskildt på en flyvetur.

Er nu ellers pænt træt af ryanair konceptet, hvor alle de reelle priser er sløret i fis og ballade.

Min holdning er, at har man et produkt der er pengene værd, så er prisen ikke et problem, så hvorfor skjule den? Synes 55,- lyder som en fair pris på lidt længere flyture.

#4: Taxwars

22. feb. 2011 17:58

Så må vi håbe de vasker dem efter hver flyvning så man ikke får en rigtig nusset en :)

Luk DR - de snylter på skatteyderne

#5: Justin

23. feb. 2011 17:28

Uha da da, det lyder rigtigt fedt! Ikke fordi jeg rejser meget, men for dem der gør må det være lækkert. Så skal de også bare lige fixe internet i flyet også, så kan de godt droppe deres in-flight entertainment center (skærmen foran dig).tbdaugaard (#2)

jeg vil da hellerer have en skærm foran mig, end af skulle sidde på et fly sæde og prøve af finde den måde der er mindst ubehagelig af holde en ipad på i gennem en hel film

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#6: Makey

23. feb. 2011 17:51

Den mest positive ting for mig ville være at jeg ikke er tvunget til at bruge de elendige fly-hovedtelefoner med 2-3 stik i en eller anden spøjs form fra 1980, men kan tage mit eget med.

Det ville være nice hvis den kunne monteres i sædet foran som #5 også er inde på, ellers for man ondt i nakken.

Gad vide om de med licensaftaler mener at de prøver at forhandle Apple under de 30% som de måske kræver for at flyselskabet kan udleje iPads til passagererne?

Om ikke andet håber jeg det er noget der går igennem og vi får det at se flere steder, så jeg ikke skal sidde og kigge på de elendige flyskærme på vej over Atlanterhavet.

Try League of Legends for free, online MOBA sign up here: http://is.gd/tryLoL

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger