Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Fire danske teknologimagasiner klar til iPad

28. oct. 2010 07:06De fire teknologimagasiner Magasinet Mobil, iPhone Magasinet, Gear og Zoom - der alle udgives af MediaProvider - er nu tilgængelige på iPaden. Dermed er antallet af danske iPad-magasiner oppe på i alt fem.

Magasinerne koster hver 36 kroner, hvilket er omkring halvdelen af kioskprisen. Med fire fokusområder - mobiltelefoner, iPhones, gadgets og kameraer - dækker de tilsammen et bredt felt inden for teknologiverdenen.

Merværdien ved at læse magasinerne på iPaden er dog tilsyneladende begrænset. Især iPhone Magasinet får hårde ord med på vejen af brugerne i App Store, som i 45 ud af 47 tilfælde har givet applikationen minimumskarakter. En bruger beskriver magasinet som "utroligt dårlig udført" og påpeger, at der bare er tale om en scannet version af magasinet, som man kan bladre frem og tilbage i.

Illustreret Videnskab udkom som det første magasin til iPaden i starten af september måned. For at få fingre i den elektroniske udgave af magasinet, som udgives af Bonnier Publications, må man dog punge ud med det samme beløb som i kiosken - nemlig 59 kroner.

Læs også: Illustreret Videnskab klar til iPad

#1: mfriis

28. oct. 2010 08:39

Så et produkt til halvdelen af prisen, et produkt du kan få on demand og opbevare uendeligt på din device er ringe fordi du har de samme muligheder som i den dobbelt så dyre papirs udgave der fylder på hylden?

Does not compute. Jo mindre forskel fra det analoge til det digitale medie jo bedre imo. Vi har jo før set at en digital konvertering ender ud med at koste det samme, have nogle ligegyldige features (bare for at give noget merværdi) eller en kombination af de to.

#2: thomasmorkeberg

28. oct. 2010 10:18

Jo mindre forskel fra det analoge til det digitale medie jo bedre imo. Vi har jo før set at en digital konvertering ender ud med at koste det samme, have nogle ligegyldige features (bare for at give noget merværdi) eller en kombination af de to.mFriis (#1)

Der er jeg ikke enig. Med en digital udgave har du så mange flere muligheder.

F.eks. integrere kommentarer til artikler som man kan finde frem. Live reklamer der tilpasser sig den bruger der kigger, samt de internetsøgninger man normalt laver. Rating af artikler. Live video-klip i artiklerne og meget meget mere...

#3: aben

28. oct. 2010 10:29

selvfølgelig har du flere muligheder - men du har også større produktionsomkostninger, og problemet er jo netop, at når et magasin udkommer digitalt såvel som "analogt" (fnis), så vil ALLE nørder i 1000 hektogajols omkreds begynde at tude over, at den digitale udgave er for dyr, fordi den jo er digital og uden omkostninger til tryk osv. I mange tilfælde er det så også ret ligegyldigt, det der bliver tilføjet (selvom jeg selvfølgelig gerne vil ha' embeddede videoer og billedgallerier mm.)

jeg elsker min e-reader, fordi jeg kan have alle mine bøger på den, og den fylder det samme som en udgave af national geographic på hylden. De e-books jeg har kan ikke mere end almindelige bøger ... de kan læses. På samme måde synes jeg (som #1 siger), at det er fantastisk at kunne købe blade digitalt gennem æteren, uden jeg skal røre min fede røv ud af stedet ... at jeg så også kan undgå at have en hulens masse papir jeg skal køre på genbrug, er da bare en ekstra fordel.

(men.. de må sføli gerne gøre det LIDT lækkert.. altså lave en oversigt af en art, så man ikke lineært er nødt til at bladre igennem bladet, tænke det lidt smart)

jeg ville ønske jeg kunne hade dig ihjel

#4: Framtid

28. oct. 2010 11:50

Syntes sgu også prisen er ganske fair. Selvom jeg, hvis jeg skal være ærlig, ikke kan tro, at en papirsudgave koster så meget at producere.

Hvornår man Apple får tid og lyst til at lancere iPad i DK?

#5: aben

28. oct. 2010 12:08

der er nogen der spekulerer i at den kommer til november, sammen med næste iOS-udgivelse.

og... jeg ved godt det ikke var det du mente, men hvis du gerne vil ha' en kan du jo sagtens få den fra danske forhandlere med garanti osv i orden (shg, proshop, merlin og en del andre.. søg på pricerunner)

jeg ville ønske jeg kunne hade dig ihjel

#6: bakkers14

28. oct. 2010 13:06

Syntes sgu også prisen er ganske fair. Selvom jeg, hvis jeg skal være ærlig, ikke kan tro, at en papirsudgave koster så meget at producere.

Hvornår man Apple får tid og lyst til at lancere iPad i DK?Framtid (#4)

Du skal tænke på at i produktionen af et blad løber der mere på end bare det at trykke det.

Du skal også sørge for at distribuere det ud i hele landet og til alle mulige kiosker. Du skal måske aflevere lidt til hver kiosk så de også tjener på at sælge bladet osv. Så måske det ikke er helt ved siden af.

#7: Framtid

28. oct. 2010 14:13

#5: Jeg er godt klar over, at flere sælger den. Men jeg vil nu gerne vente, til der kommer en Apple-pris på den og ikke bare en import-pris.

#6: Ja, det har du selvfølgelig ret i. Den havde jeg ikke lige med, da jeg skrev.

#8: aben

28. oct. 2010 14:34

jeg glæder mig til at høre So ein Dings anmeldelse af den :)

min anmeldelse: lige pt. er den ikke ret meget ved. Når der kommer multitasking og mulighed for at streame musik til anlægget her i november... så bliver det nok noget andet :)

jeg ville ønske jeg kunne hade dig ihjel

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger