Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Eve Online med premium grafik på Mac-platformen

27. feb. 2009 09:24Er man Mac-bruger og Eve-Online fan, vil den næste opdateringer fra islandske CCP-software være et kærkomment syn. Her vil der nemlig, ud over en større udvidelse af universet, også være en længe ventet grafisk opdatering med til Mac-platformen.

I lang tid har den såkaldte premium grafik-pakke været forbeholdt pc-brugerne, og man har måttet slå sig til tåls med grafikken, som den i store træk så ud ved lanceringen af MMO'et. CCP har i flere omgange varslet den grafiske udvidelse, men den er flere gange blevet skubbet. Nu skulle det dog være sikkert og vist, at den er på vej.

Den nye udvidelse med titlen Apocrypha er sat til at udkomme den 10. marts i år og er som altid gratis at downloade.

#1: BluepaiN

27. feb. 2009 09:34

Lækkert nok til dem der spiller på Mac. Viser vel også blot, at den platform vinder større og større indpas.
Men det er vel også på tide, at udviklerne får øjnene op for det kundemarked der er ved Mac-platformen. Blizzard er den eneste jeg ligekan komme i tanke om, der laver native Mac-spil.

#2: zynx

27. feb. 2009 09:42

Hvad så med os Linux brugere.............

#3: Desca

27. feb. 2009 09:43

Mac er bare ikke en spil-platform. Folk må indse deres fejlkøb og leve med begrænsningerne istedet for at brokke sig med manglende kompabilitet. - Hermed ikke sagt det er en dårlig ting, men imo kunne de have brugt tiden på f.eks. Linux versionen eller de kommende expansions

Linux brugere må bare installere Windows... Værere er det vidst heller ikke.

#4: Zeales

27. feb. 2009 09:45

Hvad så med os Linux brugere.............zynx (#2)

Så vidt jeg ved er der allerede en virkende Premium klient til Linux. Dog ikke officielt understøttet.

LEVEL3.Net

#5: newz-Kedekede

27. feb. 2009 10:08

#2
I er en ubetydelig minoritet

#6: Tumleren

27. feb. 2009 10:09

Mac er bare ikke en spil-platform. Folk må indse deres fejlkøb og leve med begrænsningerne istedet for at brokke sig med manglende kompabilitet. - Hermed ikke sagt det er en dårlig ting, men imo kunne de have brugt tiden på f.eks. Linux versionen eller de kommende expansions

Linux brugere må bare installere Windows... Værere er det vidst heller ikke.Desca (#3)

Så fordi folk vælger en computer der er mere rettet mod kreative produkter fremfor kontorarbejde, skal de ikke have lov til at spille spil og bruge deres alt for dyre computer til noget? Mac er ikke en spilleplatform udelukkende fordi producenterne ikke tør bruge penge på at udvikle til den, fordi Windows er dominerende.
Og det er da fint, det du siger med, at de skal fokusere på Linux-udgaven.. Men så går du bagefter hen og siger, at dem med Linux ikke skal have lov til at spille spil, men bare skal installere Windows i stedet?

Wauw - Det er sådan nogle snæversynede Windows-fans som dig, der bare vil have alle spillene for sig selv, og ikke lade andre lege med

There is a fine line between genius and insanity. I have erased this line. Ham der Ctrl-V'er og er ham der er ham... lidt for tit

#7: trylleklovn

27. feb. 2009 10:13

Wauw - Det er sådan nogle snæversynede Windows-fans som dig, der bare vil have alle spillene for sig selv, og ikke lade andre lege medTumleren (#6)

Med den mentalitet han har udvist tror jeg ikke han har nogen betydelig indsigt eller sigen i hvilke platforme, der bliver udviklet til.

INTJ - Nørd - Super vild designer, fotograf og radioamatør. sorenrosenberg.dk

#8: Tumleren

27. feb. 2009 10:16

Med den mentalitet han har udvist tror jeg ikke han har nogen betydelig indsigt eller sigen i hvilke platforme, der bliver udviklet til.trylleklovn (#7)

Heldigvis

There is a fine line between genius and insanity. I have erased this line. Ham der Ctrl-V'er og er ham der er ham... lidt for tit

#9: Soylent Green

27. feb. 2009 10:51

#5 Gruden til at linux brugere er en 'ubetydelig minoritet' er maaske at der er saa faa spil til platrofmen.

Den ENESTE gode grund til at koere Windows er da for at kunne spille spil. Hvis flere spil udviklere ville skrive spil til Linux, ville platformen eksplorere!

- Soylent Green is People

#10: Desca

27. feb. 2009 11:26

Ja, hold da op hvor min mentalitet blev lagt på bordet ud fra min tidligere udtalelse. Wauv, sikke en analytiker og imponerende menneske kender. Du må helt klart have en høj intelligens og være meget bedrevidende end Jeg selv når du så fast og klart kan fastlægge min mentalitet. Wauv....

Jeg har ikke nævnt Linux brugere ikke må spille spil, eller EVE Online for den sags skyld, jeg kom blot med den udtalelse at hvis de vil have Premium Content må de installere Windows - For værere er det heller ikke. - For hvis de absolut ikke kan leve uden EVE i Premium Content må de jo tage det skridt der er nødvendigt for at kunne komme til det, nu hvor CCP har fravalgt det for dem på forhånd.

Og når folk (Som du så flot skriver) "vælger et produkt til mere kreative produkter", så må de også forvente at de kreative produkter er sat langt højere end alsidigheden som en PC med Windows eller Linux (Til en grænse) kan bidrage med. Det er logik. Vi ved jo godt at Mac ikke er rettet mod det samme klientel som en PC er det, og det ville være en skam og bevis på uvidenhed at tro eller ytre andet.

#11: DanaKaZ

27. feb. 2009 11:36

Mac er bare ikke en spil-platform.Desca (#3)

Og hvad skulle grunden til det være?

#12: trylleklovn

27. feb. 2009 11:40

For hvis de absolut ikke kan leve uden EVE i Premium Content må de jo tage det skridt der er nødvendigt for at kunne komme til det, nu hvor CCP har fravalgt det for dem på forhånd.Desca (#10)

Eftersom de indfører det nu skulle det næppe være nødvendigt.

INTJ - Nørd - Super vild designer, fotograf og radioamatør. sorenrosenberg.dk

#13: Desca

27. feb. 2009 11:42

Og hvad skulle grunden til det være?DanaKaZ (#11)

*Facepalm* ...

Eftersom de indfører det nu skulle det næppe være nødvendigt.trylleklovn (#12)

Korrekt, og hvad er problemet så? Jeg ser umiddelbart ikke et.

#14: trylleklovn

27. feb. 2009 11:46

#13 Ah, så du beskæftiger dig ikke med fænomener som argumenter i en debat? Hvorfor er Mac ikke en spilplatform? Jeg tror vi er mange, der er lutter øren for at høre mere om dine banebrydende teorier..
Du fremviser det også som om, at Apple brugere i al evighed har jamret sig over at, der ingen premium grafik var i Mac udgaven af eve.. Jeg kan umiddelbart ikke se andre end dig, der brokker sig over dette.

INTJ - Nørd - Super vild designer, fotograf og radioamatør. sorenrosenberg.dk

#15: DanaKaZ

27. feb. 2009 11:54

*Facepalm* ...Desca (#13)

Okay?

Jeg lod være med at svine dig til for dine idiotiske udtalelser og giver dig en chance for at forsvare dit synspunkt og så er det, det eneste du har at komme med?

#16: Frankie

27. feb. 2009 11:59

Nu er jeg ikke ekspert på området omkring det med uvikling til forskellige platforme, men så vidt jeg ved er et af de største problemer at DirectX kun afvikles på Windows. Der mangler penge/initiativ til at udvikle en gfx engine som er open source eller hvertfald ikke begrændset af et styresystem.

@topic - Nu spiller jeg ikke selv EVE længere, men er mac bruger. Syntes da at det er lækkert da premium gir en klar opgradering af grafikken.

iMAC 27" + 24" Cinema Display - Macbook Air SSD

#17: Desca

27. feb. 2009 12:01

#14

Jo, jeg beskæftiger mig gerne med argumenter i en debat, men når argumentet er så direkte og ligetil at mine forældre kan forstå princippet bag en Mac kontra PC, så orker jeg bare ikke at munde ud i en større diskussion for ingen nytte.

Og ja, der er blevet brokket, whinet og "jamret" over at der ingen Premium Content har været til Mac brugerne. Jeg brokker mig derimod ikke over den manglende Premium Content til Mac brugerne, for i modsætning til dem har jeg haft Premium Content siden det første gang blev udgivet :)

#15

Jamen jeg er da glad for du på trods af stor ærgelse og fortrydelse har kunnet formå at holde dig på et modent niveau, alene for min skyld. For gud forbyde dig at svine andre til pga. deres "idiotiske udtalelser" som siger langt mere om dem, end dig selv.

#18: Raistin

27. feb. 2009 12:19

#14 og #15

Godt så... Her er mit bud på hvorfor en MAC, fra producentens side, nedprioriteres som spilplatform:

1. Pris VS. ydelse: En mac ser flot ud, men krone for krone er det ikke der du finder flest (spil)FPS for pengene.

2. Spil "markedet": PC+XBOX+PS+WII=over 90%. Udvikleren af et spil vil selvfølgelig lægge pengene, hvor der er flest potentielle kunder.

Som den GAMER(!) jeg også er, har jeg valgt en PC med windows.

Jeg kan selv vælge hardware.
Jeg har et stort udvalg af spil.
Der er stor konkurrence på ydelse vs. pris
Jeg kan 'gå på arbejde' på min platform.

Så, hvis du har købt en MAC, bliver du (indtil videre) nødt til at leve med at have fravalgt at stå først i køen når det kommer til spil...

Tags i forumet minder om BBcode, men er dog begrænset, så newz.dk forumet ikke ligner et cirkus.

#19: DanaKaZ

27. feb. 2009 13:07

Jamen jeg er da glad for du på trods af stor ærgelse og fortrydelse har kunnet formå at holde dig på et modent niveau, alene for min skyld. Desca (#17)

Ja, næste gang skal jeg gerne lægge ud med dit niveau og så arbejde mig opad derfra.

#20: Desca

27. feb. 2009 13:29

#19

Jamen dog, kritisere du "mit niveau"? - Jaeh, du er vel en typisk Newz.dk bruger :)

#21: casperbruun

27. feb. 2009 13:30

Der var tidligere en officielt understøttet klient to Linux, men CCP valgte for et par uger siden at droppe supporten - for få valgte simpelthen at bruge den.

Jeg tror ærligt talt ikke det har særligt meget med for få Linux brugere i EvE at gøre. Klienten var ikke nativ, men blev kørt gennem Cedega. Prøvede den selv og var ikke specielt imponeret. Ingen Premium graphics og en del små trælse bugs. Faktisk kørte spillet bedre gennem Wine, hvor jeg endda kunne afvikle Premium grafikken.

Jeg synes det er godt, at spilfirmaer har fået øjnene op for at nyt marked, det er bare synd de vælger den nemme, halvfærdige løsning, specielt når der rent faktisk er bedre alternativer.

Så Desca, det er skam muligt at afvikle Wine ganske smertefrit på Linux, så jeg ved egentligt ikke helt hvor du vil hen med den her diskussion. Men okay, man skal nok ikke forvente mere fra en person, som benævner Windows som "PC" :)

#22: newz-Krissam

27. feb. 2009 13:46

2. Spil "markedet": PC+XBOX+PS+WII=over 90%. .Raistin (#18)

Hi.. I'm a pc and I run linux!

#23: fidomuh

27. feb. 2009 14:09

#3

Mac er bare ikke en spil-platform.

Blizzard er uenige med dig.
Det er vel en af de stoerste udviklere nogensinde? :)

men imo kunne de have brugt tiden på f.eks. Linux versionen

Altsaa bruge mere tid paa et markant mindre markede?

Linux brugere må bare installere Windows...

Windows understoetter ikke mit hardware.

Værere er det vidst heller ikke.

Det er faktisk rimeligt slemt, men jeg forventer ikke at du kan se det store billede i MS' strategi. :)

( Jeg kunne ikke lade vaere med at blande mig, selvom andre har skrevet til dig. Jeg vil faktisk gerne vide hvor du har dine ideer fra. )

Windows is expensive, no matter what the value of your sparetime is.

#24: Zortje

27. feb. 2009 14:15

*OFF TOPIC*

Hvorfor skal der altid være den her "kamp", kan i ikke bare slappe af og være glade for det OS i nu køre, og lade dem der ikke køre med det samme OS som jer være i fred...

*ON TOPIC*

Jeg er glad for at der kommer Premium grafik til mac, har fornyligt skiftet fra PC til mac og var da efterhånden også vant til Premium, men så slemt er det sq heller ikke...

Generalt er grafikken OK på Classic, men glæder mig da stadig til at kunne få Premium på Mac :)

#25: fpr

27. feb. 2009 14:16

Når i nu engang bliver færdige med at diskutere om mac er en spilplatform eller ej, så logger i ind i EVE og slår premium content fra for at få bedre performance anyway =)

#26: AlmondMan

27. feb. 2009 15:46

Så fordi folk vælger en computer der er mere rettet mod kreative produkter fremfor kontorarbejde, skal de ikke have lov til at spille spil og bruge deres alt for dyre computer til noget? Mac er ikke en spilleplatform udelukkende fordi producenterne ikke tør bruge penge på at udvikle til den, fordi Windows er dominerende.
Og det er da fint, det du siger med, at de skal fokusere på Linux-udgaven.. Men så går du bagefter hen og siger, at dem med Linux ikke skal have lov til at spille spil, men bare skal installere Windows i stedet?

Wauw - Det er sådan nogle snæversynede Windows-fans som dig, der bare vil have alle spillene for sig selv, og ikke lade andre lege medTumleren (#6)

Sikke noget fis, der er sgu ikke mere kreativitet over at køre OSX end ved at køre Windows. Engang, for over 10 år siden, var der en forskel på det område. Idag? Nul.

#27: Raistin

27. feb. 2009 15:48

#22

Touche... :)

Jeg mente det nu underforstået at jeg bootede i windows...

Tags i forumet minder om BBcode, men er dog begrænset, så newz.dk forumet ikke ligner et cirkus.

#28: Desca

27. feb. 2009 18:42

Så Desca, det er skam muligt at afvikle Wine ganske smertefrit på Linux, så jeg ved egentligt ikke helt hvor du vil hen med den her diskussion. Men okay, man skal nok ikke forvente mere fra en person, som benævner Windows som "PC" :)casperbruun (#21)

Det var ikke mig der startede den, jeg har sådanset aldrig brudt mig om at kommentere på nyheder som denne, for den mindste nævnelse af et andet styresystem vækker de få fanboy-trolls der lurer i mørket.

Nu brugte jeg dog ikke PC som ord for Windows, men som en fælles betegnelse for Windows og Linux OS styresystemer og hvad der ellers høre med.

Forstå mig ret, jeg har INTET imod hverken Linux, Windows eller Mac (Jo, måske en lille bitte smule noget imod Mac, baseret på personlige erfaringer) - Jeg har en Linux partition og vista partition sat op til dual-boot.

#23

Ja, Blizzard er nu ret meget et sjældent tilfælde i vores verden. Ikke alene har de et unægteligt stort spil med over millioner af millioner brugere, et så højt tal der nok ikke opnåes noget lignende nogensinde igen - Og så har de en langt højere erfaring end så mange andre spil firmaer, og så har de ressourcerne til at sørge 100% for alle.

Linux er tilsyneladende ikke så lille et marked alligevel, og ja, de burde bruge mere tid på Linux og Mac brugere så de også kan nyde godt af EVE O, men min mening er stadig, at indtil der kommer noget der virker for de brugere, må de affinde sig med de valg og begrænsninger der er og selv gøre noget for det.

Og dit hardware understøttes ikke af Windows? ...

#29: LeroyJenkins

27. feb. 2009 19:30

Så vidt jeg ved er der allerede en virkende Premium klient til Linux. Dog ikke officielt understøttet.Comicom (#4)

Ikke en native premium til linux.

Der har været en officiel linux-klient til Eve i lang tid. Men 99% af brugerne kører windows-klienten gennem wine, da den har bedre performance, bedre grafik og er mere stabil.

CCP har udmeldt at Linux-klienten ikke vil blive videreført i Apogagry.... Så hvis man er linux-bruger efter 10. marts er eneste mulighed wine.

#30: fidomuh

27. feb. 2009 21:26

#28

Ja, Blizzard er nu ret meget et sjældent tilfælde i vores verden.

Er de?
Der er efterhaanden et par firmaer der porterer deres spil til Mac, eller i det mindste leverer en 'Cedega'-udgave ( kan ikke huske hvad OS X udgaven hedder ).

Ikke alene har de et unægteligt stort spil med over millioner af millioner brugere

De udgiver *ALLE* deres spil til OS X og Windows.
Warcraft 2, er ogsaa til Mac.
Diablo 2 ligesaa.

SC2 kommer ogsaa til Mac.. :)

et så højt tal der nok ikke opnåes noget lignende nogensinde igen

Eh, WoW er ikke det spil med flest spillere.
Lineage 2, fx, har ogsaa utroligt mange spillere.

Og så har de en langt højere erfaring end så mange andre spil firmaer

Not really.

og så har de ressourcerne til at sørge 100% for alle.

Det er har utroligt mange andre ogsaa.
Specielt fordi de fleste stoettes af Ubisoft, EA, etc.

( Ligesom Blizzard har Activision i roeven )

Linux er tilsyneladende ikke så lille et marked alligevel

Det er *meget* mindre end Mac markedet.
Det var mere min pointe ;)

og ja, de burde bruge mere tid på Linux og Mac brugere så de også kan nyde godt af EVE O

Mit problemer ikke det her med at bruge tid paa Linux og Mac, men mere at de vaelger at bruge en lukket standard som kun virker paa 2 platforme: Windows og Xbox360.

Ved at bruge OpenGL, CL, AL, ville de med lethed kunne porte det mellem systemerne, men nix.. :(

men min mening er stadig, at indtil der kommer noget der virker for de brugere, må de affinde sig med de valg og begrænsninger der er og selv gøre noget for det.

Det boer dog ikke stoppe folk fra at sige de er utilfredse.
Hvis maelken i Netto er raaden, saa er det en daarlig loesning bare at gaa i Kvickly ...

Man siger at man er utilfreds, netop fordi man oensker at koebe og benytte deres produkt.

Og dit hardware understøttes ikke af Windows? ...

Nej, det goer det ikke.
Vidste du, at Windows nok er et af de OS der understoetter *mindst* hardware ? :)

Windows is expensive, no matter what the value of your sparetime is.

#31: vulpus

27. feb. 2009 23:34

Lader til at enkelte folk ikke skelner mellem Apple/Mac/OS X ...

Apple Inc., is an American multinational corporation which designs and manufactures consumer electronics and software products.

Mac, is a brand name which covers several lines of personal computers designed, developed, and marketed by Apple Inc.

OS X is a line of computer operating systems developed, marketed, and sold by Apple Inc.

happy entries & even happier exits!

#32: Desca

27. feb. 2009 23:36

Det boer dog ikke stoppe folk fra at sige de er utilfredse.
Hvis maelken i Netto er raaden, saa er det en daarlig loesning bare at gaa i Kvickly ...
fidomuh (#30)

Så du vil hellere stå i Netto hele dagen og brokke dig over råden mælk, istedet for blot at gøre opmærksom på det og så handle i Kvickly?

#33: fidomuh

27. feb. 2009 23:40

#32

Så du vil hellere stå i Netto hele dagen og brokke dig over råden mælk, istedet for blot at gøre opmærksom på det og så handle i Kvickly?

Nej, men du siger jo netop at man bare skal tie stille og skride i Kvickly.
Man har jo selv valgt at handle i Netto, og da de kun har raadden maelk, saa er man jo selv ude om det ... -.-

Windows is expensive, no matter what the value of your sparetime is.

#34: Desca

28. feb. 2009 01:08

#33

Det siger jeg ikke, men kan godt forstå misforståelsen. Jeg tror sådanset vi er enige.

#35: fidomuh

28. feb. 2009 01:12

#34

Woohoo! :D

Windows is expensive, no matter what the value of your sparetime is.

#36: newz-Jarl-g

28. feb. 2009 03:24

EXTREME IRRELEVANCE WARNING!!! ENTER AT OWN RISK ----

Til alle newz-brugere, her er et spørgsmål om hvordan stemmepolitikken her på newz er blevet helt vanvittig:

#3 og 6#'s lille diskussion er vanvittig hvad angår hvad de har fået afstemt. Hvordan KAN #3 blive stemt "irrelevant", samtidigt med en kommentar som SVARER på hans UDEN at debattere noget andet kan få en "relevant" karakter? Folk må da lige stramme ballerne, og ikke stemme "relevant" eller "irrelevant" i forhold til hvad deres holdning er til kommentaren. For ligegyldigt om kommentaren er ekstremt fanbaseret (+ at den er direkte stupid), så er den ikke dets mindre relevant! Dette er et af flere senere eksempler jeg har set her på newz, som ellers fungerer så skide godt med de karakterer!
My 2 cents!

YOU ARE NOW LEAVING HAZARDOUS AREA!!! ----

#3: Dvs: Windows-brugere kan ligeså godt glemme ALT om at bruge photo- og lydredigeringsprogrammer, for det er det, MAC er kendt for. Fuldstændigt ligegyldigt om Windows kan det eller ej. Nope, den går ikke.

#37: zynx

28. feb. 2009 12:05

OMG tænk at min lille indlæg kunne lave sådan en flame war.... :S
For skal dog lige siges at jeg ikke spiller EVE online mere, desværre tog det for meget af min tid.

#38: DanaKaZ

28. feb. 2009 14:02

For skal dog lige siges at jeg ikke spiller EVE online merezynx (#37)

WHAT? But, but that changes everything. My world is in ruins. ;-)

#39: Zombie Steve Jobs

28. feb. 2009 18:30

Sejt, men spiller ikke Eve Online mere. Ikke siden jeg brugte en hel sommer på at sidde inde og spille, har jeg gjort det. Det var bare for langt ude, at brug så lang tid på et spil.

Men ok, spiller heller ikke andre spil (udover Defcon), da de fleste FPS-spil (det eneste andet jeg umiddelbart gider) tilsyneladende er lavet til konsol og derefter portet til Pc med verdens ringeste controls. og "Tryk på g, så smides der en granat", hvad er det for noget lort? Man skal sgu da vælge den og så cooke. Bah.

Super skuffende.

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#40: Zayin

2. mar. 2009 11:12

Hi.. I'm a pc and I run linux!Krissam (#22)

Hi Iam a MAC and I run whatever you want me to run! (And I look good while Iam doing it)

What ho sed de ting wid de tree bonce Dont meddle wid tings you dont understand

#41: micro

2. mar. 2009 16:17

Enig med #16
OpenGl er da en rimelig åben standard og findes til alle platforme, men alligevel vælger mange udviklere at bruge DirectX...
Hvis de havde valgt OpenGL, ville de ret nemt kunne portere til andre platforme.

Men er da lækkert med Cider fra Transgaming, hvor spiludvikleren kun behøver at udvikle til windows, og så kan spillet blive pakket ind i en skal, der virker på Mac OS X. Battlefield 2142 og Command & Conquer 3 er eksempler på dette. :D

Blizzard er en af de få spiludvikler der udvikler deres spil til både windows og mac.

Gratis browserspil: http://www.konger-og-kejsere.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger