Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Den levende avis bliver digital

2. dec. 2010 20:12Dagbladet Politiken er nu klar til iPad, blot to dage efter Apples tavle blev officielt lanceret på det danske marked. Den digitale udgave af den levende avis kommer uden den velkendte duft af tryksværte. Til gengæld kan man søge blandt avisens indhold og zoome, hvilket ifølge Politiken får fotografier og illustrationer til at stå skarpere end nogensinde før.

iPad-udgaven af avisen bliver leveret alle ugens dage klokken 04.30 og har fuldstændig samme indhoid som papiravisen. Politiken til iPad kan købes i løssalg for 18 kroner eller som abonnement til 275 kroner pr. måned, hvilket er en del billigere end den trykte avis, som koster 350 kr. pr. måned, hvis man vel og mærke tegner et årsabonnement. Abonnerer man på papiravisen, følger den digitale udgave til gengæld med gratis.

Ifølge Politikens chefredaktør Lars Grarup er iPad-udgaven af avisen både en ekstra service til papiravisens trofaste læsere og et nyt tilbud til de personer, som af praktiske årsager har droppet papiraviser, men som stadig vil have adgang til kvalitetsjournalistik.

Læs også: Politiken klar med abonnement til iPhone

#1: Nerq

2. dec. 2010 20:24

NØJ hvor er det dyrt.

Sorry, men det kan satme ikke passe at det kun koster 75 kr mere om måneden at trykke avisen OG bringe den ud.

Aviserne er ved at dø, tablets kunne have givet dem fornyet liv, men jeg kan sagtens få mine nyheder andre steder og samtidig undvære det lidt mere fordybende og redaktionelle stof (til 275 kr,- om måneden).

#2: Bubbi

2. dec. 2010 23:46

#1
Helt enig... Det er skralt for dyrt.
18 kr. for en enkelt udgave.
275 kr. for 30 dages adgang.

Hvis det endelig skal være Politikken jeg ser mine nyheder hos, kan jeg sagtens nøjes med politiken.dk på min iPad...

Intel i7 920 | 12GB RAM | GTX580 | 27" Dell U2711 | 150/15mbit | Xbox One | Tritton Warhead 7.1 | iPhone 4S | iPad Air 4G 128GB

#3: dinx

3. dec. 2010 12:23

Dagbladet Politiken er nu klar til iPad, blot to dage efter Apples tavle blev officielt lanceret på det danske marked

Hmm.... blot 2 dage efter lanceringen... ja hold da op de har godt nok arbejdet hurtigt derinde på Politiken..... For chancen for at de har købt en iPad i USA eller et af de mere priviligerede Europæiske lande, og udviklet på det i over et halvt år, er vel lig nul.......... prøv igen......

#4: nerdalmighty

6. dec. 2010 16:57

Jeg er bestemt positiv for at en avis som politiken tager skridtet videre. På den ene side nyder jeg meget politiken.dk's gratis indhold, men på den anden side er jeg jo godt klar over at det ikke holder i længden at alt er gratis, især når alle samtidigt har AdBlockerere installeret på deres computere og indtægterne fra reklamer generelt er faldende. De fleste aviser har jo mere end svært ved at holde sig i live i dag.

275 kr. for 30 dages fuld avis er altså ikke dyrt, det er 350 kr. heller ikke for den sags skyld, det er faktisk virkelig billigt i forhold til hvad det koster at producere indholdet. Tryk og distribution tæller ikke for så meget som folk går og tror.

Jeg tror (og håber) at de fleste vil savne dybdegående journalistik, hvis de store seriøse aviser lukker. En fremtid kun med EB og BT-lignende nyheder er i hvert fald skræmmende.

Thumbs up (selvom jeg ikke ejer en iPad)

http://bøgerne.dk - Danske boganmeldelser på nettet

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger