Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"
Apple vil indføre ny, mindre standard for SIM-kort-størrelse
Billede: Justin Ormont

Apple vil indføre ny, mindre standard for SIM-kort-størrelse

18. may 2011 11:36Da Apple med lanceringen af iPhone 4 skiftede over fra det ellers universelle Mini-SIM-format til Micro-SIM lød der et ramaskrig fra folk, som brokkede sig over Apples ændring på størrelsen af noget, alle havde kunnet enes om i mange år.

Indført blev det dog, og til manges glæde tog teleselskaberne også imod anvendelsen af Micro-SIM, som snart kunne erhverves hos dem alle. Nu arbejder Apple dog på, at der indføres et nyt standardformat, som er endnu mindre. Det kan en talsperson fra European Telecommunications Standards Institute (ETSI) afsløre.

Det franske teleselskab Orange er glade for tiltaget, og de er specielt glade for, at Apple har valgt at henvende sig til den officielle myndighed, ETSI, for at få den nye type kort indført som en standard først. Ifølge Orange kan godkendelsen af en ny standard tage op til 1 år, men herefter skulle det gå hurtigt med at få nye enheder, der anvender standarden, på markedet.

#1: DrHouseDK

18. may 2011 11:42

Det var sguda også synd for Apple at folk lynhurtigt lurede det bare var at klippe et MiniSIM i stykker, så eksklusiviteten røg...

(Kan se på ratings jeg er nødt til at tilføje - PS: Joke)

// Troels - Stolt Win7 bruger siden betaen.

#2: plexdk

18. may 2011 11:44

synes det er på tide vi kommer væk fra den gamle standard når vi siger 2011... Bare det at simkortet er bygget ind i et stort kort, stammer jo helt tilbage fra de første mainstream mobiler, hvor man stak hele kortet ind i telefonen.

#3: Montago.NET

18. may 2011 11:44

Det var sguda også synd for Apple at folk lynhurtigt lurede det bare var at klippe et MiniSIM i stykker, så eksklusiviteten røg...DrHouseDK (#1)

Det handler ikke om eksklusivitet.

det handler om at simkort (på trods af deres små størrelser) er en hæmsko for hvor små man kan lave mobiler (eller hvor meget elektronik man kan stoppe i dem)

Seneste med Verizon + iPhone4 (simless) kan man jo se, at man slet ikke har brug for Simkort...

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal

#4: BeLLe

18. may 2011 11:48

Nej man har ikke brug for simkort i en telefon hvis telefonen er bundet til en bestemt udbyder.

Hvis man godt vil kunne skifte udbyder uden at skulle have en ny telefon er det nemmest at kunne skifte simkort

#5: Makey

18. may 2011 11:48

Kan man lave dem endnu mindre? For så synes jeg da bare vi skal tage det næste skridt med det samme i stedet. Eller som Verizon, bruge simløse telefoner. Det betyder mere batteri/ydelse/pænere design til os alle hvis der ikke skal være et sim-slot i alle telefoner.

Try League of Legends for free, online MOBA sign up here: http://is.gd/tryLoL

#6: DrHouseDK

18. may 2011 11:49

det handler om at simkort (på trods af deres små størrelser) er en hæmsko for hvor små man kan lave mobiler (eller hvor meget elektronik man kan stoppe i dem)Montago (#3)

Jeg tror nu ikke simkortet er det største problem. Produktionsteknologierne bliver mindre og mindre, så for hver generation kan vi i pricippet få dobbelt så meget regnekraft på den samme plads. Tænk sig engang, min O2X kan både have Tegra2 og MiniSIM :P

Nej man har ikke brug for simkort i en telefon hvis telefonen er bundet til en bestemt udbyder.

Hvis man godt vil kunne skifte udbyder uden at skulle have en ny telefon er det nemmest at kunne skifte simkortBeLLeDK (#4)

Jeg forudser en løsning hvor man sætter sin telefon til iTunes (og lignende) hvor man så synkroniserer SIM-oplysninger ind i telefonens hukommelse.

// Troels - Stolt Win7 bruger siden betaen.

#7: Fjolle

18. may 2011 11:49

Seneste med Verizon + iPhone4 (simless) kan man jo se, at man slet ikke har brug for Simkort...Montago (#3)

Huh?

Læs lige op på hvordan CDMA fungerer før du kommenterer mere.

http://www.fjolle.net

#8: DanaKaZ

18. may 2011 11:50

#4 Det er ikke fordi den er for evigt bundet til Verizon, det er fordi den bruger CDMA netværket, som ikke benytter sig af simkort, men noget andet trylleri der gør at man kan flytte sit abbonnement uden at skifte en plastik dims.

#9: holst

18. may 2011 12:11

Men lige meget hvordan teknologien virker, kunne det være mere cool at få fjernet simkortet helt, i stedet for at få noget der er mindre og mindre.

#10: Zombie Steve Jobs

18. may 2011 12:11

CDMA ville være fint i DK, hvor man ikke kan bindes i hundrede år, tror det ville være et problem for forbrugerne i f.eks. USA, har jeg læst mig til.

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#11: binderup

18. may 2011 12:14

Jeg undre mig over hvorfor vi i dag stadig skal rende rundt med simkort - lad dog bindingen ligge i abonnementet og ikke hardwaren.

Det burde være nok bare med et login hos en udbyder. Vi bruger jo heller ikke hardware dongler mere når vi bruger programmer (der med ikke sagt at der ikke er nogle der stadig gør, men det er ikke mainstream)

#12: p1x3l

18. may 2011 12:18

jeg kan ik se problem i hva størrelse simkortet har men at skifte hele tiden koster og er bare dumt

#13: lassep

18. may 2011 12:34

Synes det er praktisk nok med at der trods alt er et simkort.
Så egentlig hellere at alle telefoner havde to slots til simkort.
Det er altså noget nemmere at skulle skifte et simkort hvis man f.eks skal bruge det til data i udlandet, end at skulle omregistrere ens telefon hos et nyt selskab og gøre det samme igen når man kommer hjem.

#14: Snabeldyhr

18. may 2011 12:36

Jeg forudser en løsning hvor man sætter sin telefon til iTunes (og lignende) hvor man så synkroniserer SIM-oplysninger ind i telefonens hukommelse.DrHouseDK (#6)

NEEEJ!....

Sh!t. Der eksploderede min hjerne lige. :-)

iTunes (ihvertfald til Windows) er noget nær det værste stykke software i historien af software og det er i forvejen en pestilens at skulle være afhængig af det fordi man vil have en iPhone/iPad, så det er absolut en dårlig idé.

Og bare lige for en god ordens skyld: jeg benytter både Mac og Windows og er heller ikke tilfreds med at bruge iTunes på min Mac. Hvorfor pokker SKAL man have iTunes for overhovedet at kunne gøre noget overhovedet?

...men sagen er jo at de vil indføre en ny standard - hvilket jeg er helt okay med, men det vi har brug for en generel løsning der virker med alle telefoner fra alle fabrikanter og gennem alle udbydere, så Apple iTunes er ikke vejen.

Jeg kunne istedet forestille mig noget i retning af en simkort-løs telefon, som man tager ned i enhver telefonbutik og kan få den stillet om til enhver udbyder hvis man vil skifte, eller få tilsendt en sms med nye indstillinger som man kan godkende...hvis man bor for langt fra en butik.

Men ja, der er absolut nogle logistiske problemer der skal løses hvis det skal virke optimalt, så indtil videre kommer vi nok til at benytte de nuværende udbyderes intrastruktur der understøtter SIM-kort...som nok bare bliver mindre.

Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer. :-)

#15: mathiass

18. may 2011 12:46

få tilsendt en sms med nye indstillinger som man kan godkende...hvis man bor for langt fra en butik.Snabeldyhr (#14)

Hvordan er det nu lige at man skal få det, hvis man ikke har et telefonnummer (det er stort set det SIM sørger for at man får)?

#16: aadal_dk

18. may 2011 12:48

Der hvor jeg har været var der både SIM og CDMA, SIM er klar vinder efter min mening, både ved vidresalg af telefon samt taletidskort osv. Det er belastende at fumle med opringninger og megalange koder for at få et 100 taletidskort til at virker.
Lav endelig en ny SIM standart der kan give mindre telfoner.

#17: sg17a

18. may 2011 12:52

Jeg er ret fummelfingret, så et mindre SIM kort gør det endnu mere besværligt for mig at skifte et sådanne kort. Det er vel også derfor man har så meget spildplads på de gamle SIM kort.

#18: Snabeldyhr

18. may 2011 13:02

...få tilsendt en sms med nye indstillinger som man kan godkende...hvis man bor for langt fra en butik.Snabeldyhr (#14)

Hvordan er det nu lige at man skal få det, hvis man ikke har et telefonnummer (det er stort set det SIM sørger for at man får)?mathiass (#15)

Ikke noget problem.

Hvis man køber en telefon i en butik, så bliver den aktiveret dér.

Derefter, hvis man skal skifte udbyder (eller aktivere en telefon der er købt online) så kunne det virke ligesom når du skifter udbyder idag - med en opringning til udbyderen hvorefter de aktiverer ens nye SIM kort (eller SIM-løse telefon).

Jaja, der er nogle ting der skal tænkes over hvis det skal virke optimalt. ;-)

...een ting det dog ville være meget rart at slippe for er den der måneds ventetid når man skifter udbyder. Jeg kan godt forstå at det virker sådan, men det er jo mere for at undvære at kunderne skifter udbyder en gang om ugen hvis det er utilfredse, fremfor en teknisk begrænsning, så det burde ikke være et problem.

#19: Makey

18. may 2011 13:21

...een ting det dog ville være meget rart at slippe for er den der måneds ventetid når man skifter udbyder.Snabeldyhr (#18)

Det er fordi selskaber ikke vil af med kunderne.

Da jeg skiftede til Oister spurgte jeg repræsentanten hvorfor det tog så længe førend at mit nummer var flyttet og svaret lød at det var den tid som det tog Telia at behandle min sag.

Og Telia gør det kun fordi de kan. Forbrugerombudsmanden har bekendtgjort at sådanne overførsler skal være tilendebragt inden for 30 dage. Personligt kan jeg ikke se hvorfor det skal tage mere end 7-8 arbejdsdage (man-fre). Jeg kender ikke noget til procedurerne, men tvivler stærkt på at det med at frigive et telefonnummer tager mere end et minut så snart de sidder i det rigtige system.

Try League of Legends for free, online MOBA sign up here: http://is.gd/tryLoL

#20: Kuro

18. may 2011 13:22

Jeg synes egentlig også det er fint med en ny standard.
Jeg er dog på ingen måde tilhænger af den simløse løsning, da jeg har meget mere tiltro til hardware baseret kryptering end software. Tænk hvis der nu var en som luskede ens LOGIN fra en, så kunne de udenvidere udgive sig for at være mig, et scenarie som jeg personligt finder yderst skræmmende.

#21: Mr.Smiley

18. may 2011 13:58

De burde gøre hvad der har været snak om i et par år efterhånden... Nemlig at lade "sim-kortet" være indbygget i telefonen.
Det vil give besparelser på en del områder.
Jeg mindes sågar at der var snak om at opkalds-afgiften enten kunne skæres helt væk for alle abb. eller reduceres meget mere end den førhen er blevet..

Det vil også gøre det meget nemmere for brugeren... Ikke noget med at skiftet sim-kort konstant, fordi man lige hopper på en billig mobil hos et andet selskab.

Det kunne altså være rart hvis de gad få gang i de planer...

#22: CableCat

18. may 2011 13:58

Jeg havde ellers hørt at Apple ville have software simkort, således det nemt var muligt at have flere sim kort, og dermed ungår de dyre roaming priser, uden at skifte sim kort frem og tilbage.

Standardisering gennem tvang, giver frihed.

#23: Cypern

18. may 2011 14:07

Ser frem til den dag hvor Apple lukekr og slukker Itunes...eller at brugerne slår i bordet og siger at alle disse begrænsninger vil de ikke finde sig i - men det bliver desværre aldrig tilfældet hvis man er en lemming. Håber at kejserens nye klæder, bliver en realitet hos Apple.

#24: DrHouseDK

18. may 2011 14:52

Jeg kunne istedet forestille mig noget i retning af en simkort-løs telefon, som man tager ned i enhver telefonbutik og kan få den stillet om til enhver udbyder hvis man vil skifte, eller få tilsendt en sms med nye indstillinger som man kan godkende...hvis man bor for langt fra en butik.Snabeldyhr (#14)

... eller vi må acceptere at være i 2011, og tilbyde ALLE den service at sætte den op med en iTunes-pendant, så man kan gøre det uden at skulle bevæge sig...

Tiden bærer trods alt mod at vi skal sidde stille hele livet :-)

// Troels - Stolt Win7 bruger siden betaen.

#25: Montago.NET

18. may 2011 15:00

Huh?

Læs lige op på hvordan CDMA fungerer før du kommenterer mere.Fjolle (#7)

inden du prøver at spille smart, så findes der mange standarder af CDMA - UMTS benytter sig også af CDMA

ved DU hvad CDMA er ?

eneste grund til at man stadig benytter simkort er fordi det er billigere at blive ved.

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal

#26: DanaKaZ

18. may 2011 15:17

#19 Det er fordi man har en månedsopsigelse oftest hos de større selvskaber, selve flytningen tager kun et par dage.

Da jeg skiftede fra Bibob til Oister og tilbage igen, tog flytningerne 2-3 dage.

#27: tentakkelmonster

18. may 2011 16:10

Naturligvis handler det også om ekskusivitet. Dét firma som får indført en ny standard, vil typisk selv være bedre forberedt end konkurrenterne. Selvom standarden så er officielt godkendt, er forspringet stadigvæk af stor værdi.

#28: Justin

18. may 2011 17:13

Naturligvis handler det også om ekskusivitet. Dét firma som får indført en ny standard, vil typisk selv være bedre forberedt end konkurrenterne. Selvom standarden så er officielt godkendt, er forspringet stadigvæk af stor værdi.tentakkelmonster (#27)

hvordan kan besvær være ekskusivitet ???

i dag kan man bruge sit simkort i alle telefoner, pånær dem fra et æble firme der gerne vil være besværlig

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#29: Montago.NET

18. may 2011 17:59

i dag kan man bruge sit simkort i alle telefoner, pånær dem fra et æble firme der gerne vil være besværligJustin (#28)

Besværlig <> Innovativ ?

vi har haft de rådne Simkort i 15-20 år... skal der ik snart ske noget nyt ?

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal

#30: BluepaiN

18. may 2011 18:34

#29
Why fix something that ain't broken?

#31: DanaKaZ

18. may 2011 18:52

#30 Fordi det kan blive bedre?

#32: El_Coyote

18. may 2011 19:17

#25
3G er WCDMA, det er lidt noget andet end den CDMA form de bruger hos bla verizon i usa.

Grunden til at de kan køre uden simkort er at den "brugerprofil" der ligger på simkortet hos brugere på simbaserede net, bliver loaded ind i en chip i telefonen hos butikken/operatøren på CDMA baserede net.
Det gør livet en del mere besværligt og uflexibelt.
Med mindre de har lavet radikale ændringer for nyeligt, så skal man derfor stadig ned i butikken og have en telefon sat til deres udstyr for at loade din profil. Dvs du kan ikke bare lige låne en kammerats telefon hvis din egen er løbet tør for strøm - eller lave tests i en anden enhed for at tjekke om din telefon har software problemer.

På den anden side kan kundeservice ikke bare sige "jamen vi skifter da lige simkortet" for at slippe af med en kunde der har problemer.

fnord!

#33: Justin

18. may 2011 19:58

Besværlig <> Innovativ ?

vi har haft de rådne Simkort i 15-20 år... skal der ik snart ske noget nyt ?Montago (#29)

Der er ikke sket noget nyt, de har bare klippet lige af den plastik der er rundt om chippen

Der er af være besværlig bare for af være besværlig

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#34: Montago.NET

18. may 2011 20:18

Besværlig <> Innovativ ?

vi har haft de rådne Simkort i 15-20 år... skal der ik snart ske noget nyt ?Montago (#29)

Der er ikke sket noget nyt, de har bare klippet lige af den plastik der er rundt om chippen

Der er af være besværlig bare for af være besværligJustin (#33)

skudda ikke hvis argumentet er at få mere hardware ind i telefonen ?

hvad vil du helst have: længere batteritid (eller anden feature) eller et stort simkort ?

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal

#35: Justin

18. may 2011 20:28

Besværlig <> Innovativ ?

vi har haft de rådne Simkort i 15-20 år... skal der ik snart ske noget nyt ?Montago (#29)

Der er ikke sket noget nyt, de har bare klippet lige af den plastik der er rundt om chippen

Der er af være besværlig bare for af være besværligJustin (#33)

skudda ikke hvis argumentet er at få mere hardware ind i telefonen ?

hvad vil du helst have: længere batteritid (eller anden feature) eller et stort simkort ?Montago (#34)

Hvis der fordi de gik fra et stort simkort (på størelse med et dankort) til mini så ville jeg være enig med dig,

Det her er kun fordi af apple vil være besværlig igen

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#36: DanaKaZ

18. may 2011 21:17

#35 Hvad får de ud af det?

#37: Hulobe

18. may 2011 21:23

Simkort er nu meget smarte. Hvis din mobil løber tør for strøm - så låner du en anden. Hvis du sætter dit eget SIM-kort i kan lægen stadig ringe og fortælle at den nyre du har så hårdt brug for er ankommet.

#38: holst

18. may 2011 22:55

#37 Det kalder jeg et worst case scenario... Men på den anden side, er det noget du nogensinde har prøvet?
Men igen, det handler om udvikling. Tænk hvis dit tlf nr ikke var meget mere end et logind, så du stort set kunne tage hvad som helst og ringe fra på dit nr, eller lign. Og så lad værd med at snakke sikkerhed, for sikkerhed er aaltid et problem.

Jeg forudser en løsning hvor man sætter sin telefon til iTunes (og lignende) hvor man så synkroniserer SIM-oplysninger ind i telefonens hukommelse.DrHouseDK (#6)

Det lyder yderst bekendt... Jeg ved ikke helt hvor du vil hen med det, det er måske mig der misforstår, men det lyder som noget man allerede kan, bortset fra du ikke kan kopiere sim-kort oplysningerne, og bruge dem på PC'en.

#39: Scapegoat

18. may 2011 23:06

Fuck jer Apple, vil i være med til at sørge for fælles standarder? Så skift jeres stik ud med et Micro-USB.

Det her er jo ikke "fordi vi skal væk med noget gammelt legacy hardware" Det er fordi Apple stadig vil blive ved med at fortælle os hvad vi har brug for, selvom vi ikke har.

#37 heh det skal jeg huske mig selv på.

SIM kort ER noget fjollet noget ja, men det er da en smart måde at holde styr på det, så man kan skifte selskab, uden at ens telefon skal opsættes mig her og der. Det meste bliver jo registreret fra udbyderen idag. Øv hvis jeg har nulstillet min telefon og ikke kan huske mit mobil-abbonnement-ID eller kode.

Er det nødvendigt at selve SIM kortet bliver mindre? Jeg er med på der lige så godt kan blive lavet om på det, for eksempelt kunne man smide 2GB lagerplads i, så man kan lægge alle sine SMS'er og mere end ~200 kontakpersoner på kortet. (Kender folk med firmatelefoner som har langt over 200 numre.)

"I wanna watch the scary monkey show!" Gir - Invader Zim

#40: Fjolle

18. may 2011 23:21

Men igen, det handler om udvikling. Tænk hvis dit tlf nr ikke var meget mere end et logind, så du stort set kunne tage hvad som helst og ringe fra på dit nr, eller lign. Og så lad værd med at snakke sikkerhed, for sikkerhed er aaltid et problem.holst (#38)

Tænk hvis dit tlf nr ikke var meget mere end et plastik-kort, så du stort set kunne tage hvad som helst og ringe fra på dit nr, eller lign.

http://www.fjolle.net

#41: kblood

18. may 2011 23:40

synes det er på tide vi kommer væk fra den gamle standard når vi siger 2011... Bare det at simkortet er bygget ind i et stort kort, stammer jo helt tilbage fra de første mainstream mobiler, hvor man stak hele kortet ind i telefonen.plexdk (#2)

Good times, Det var jo et helt dankort man satte i sin telefon dengang.

Det lugter jo ret meget af at Apple ikke vil have at man kan bruge deres Simkort i andre enheder, så at de aftaler de laver med Teleselskaber fortsat kan fylde Apples lommer, og gøre det mere besværligt at skifte. Til og fra Apple, og til at fra udbyder.

Men ja, det er jo ingen sag at få lavet og printet det nye simkort når først standarden er der, men så kan brugere bare ikke gøre det helt selv.

Men hvis billedet der er helt korrekt, så virker det nu som om at de rent faktisk har lavet de to kort forskelligt med vilje. Selve chippen hvis den blev flyttet lidt mere til højre på det nye simkort så kunne det sikkert også ordnes med en simpel holder til simkortet som gør det til normal størrelse igen.

Men så længe de går og tvinger deres brugere til at købe de største modeller eller finde sig i at man ikke kan få mere plads på sin telefon uden at købe en helt ny, og ikke give mulighed for nemt at skifte batteriet, så er Apples telefoner godt nok udelukket for mig. Det samme med deres Ipads. Jeg har en Mac bruger i familien som sværger til Mac, der siger det jo ikke gør noget når alting kan hentes over netværk og Internet alligevel når det gælder medier. Men jeg foretrækker stadig frihed og flest mulige features istedet for at begrænse mig bare fordi producenten synes det er bedst for dem (og de brugere som ikke ville prøve sig med den slags uanset).

#42: Hack4Crack

18. may 2011 23:41

Apple har allerede alt for meget magt, og de er ikke bange for at bruge den, kan man se... det her bliver ikke sjovt :(

Besværlig <> Innovativ ?

vi har haft de rådne Simkort i 15-20 år... skal der ik snart ske noget nyt ?Montago (#29)

Så længe dankort og boxertv/vissat/canal digital bruger samme teknik tror jeg ikke vi skal forvente noget nyt.
og hvad skal man også bruge en latterlig chip til, når det er telefonen man skal have glæde af?

*laugh laugh laugh*

#43: holst

19. may 2011 07:53

#40 Det er et plastikkort idag, som er ret begrenset til brug, kun på din egen tlf, selvfølgelig kan du tage det ud og putte det i en anden tlf, meen det er godt nok besværligt...

Apple har allerede alt for meget magt, og de er ikke bange for at bruge den, kan man se... det her bliver ikke sjovt :(
Hack4Crack (#42)

Ja, de har for meget magt, men det er folk ikke kan undvære deres ting

Jeg synes måske det kunne være godt at gå tilbage til de gamle store dankort.

#44: Justin

19. may 2011 10:32

#40 Det er et plastikkort idag, som er ret begrenset til brug, kun på din egen tlf, selvfølgelig kan du tage det ud og putte det i en anden tlf, meen det er godt nok besværligt...
holst (#43)

Nej, det er ikke særligt besværligt

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#45: CBM

19. may 2011 10:54

Såfremt det bliver en ny standard som benyttes af andre end lige Apple, så kommer der forhåbentlig konverters så folk stadig kan benytte ældre telefoner med nye sim kort.

Det er langtfra alle mobil brugere der har lyst til at skifte mobilen ud hvert halve år.

0100 0010 0100 1001 0100 1110 + Android eller Sailfish, fordi livet er for kort til useriøse smart-ass OS'er som iOS & WP ;)

#46: DanaKaZ

19. may 2011 10:59

#45 Fordi der kommer en ny standard, så betyder det jo ikke at de gamle sim-kort bliver ubrugelige eller forsvinder. Ligesom situationen nu, hvor man har både mini og mikro sim kort.

#47: Justin

19. may 2011 12:00

#45 Fordi der kommer en ny standard, så betyder det jo ikke at de gamle sim-kort bliver ubrugelige eller forsvinder. Ligesom situationen nu, hvor man har både mini og mikro sim kort.DanaKaZ (#46)

jeg forudser af der i fremtiden kommer forskellige simkort til de næste 3 - 4 iphone, og når apple så kommer med den 5. telefon så er alle discple klar til af de laver en telefon med indbygget simkort, så apple også kan bestemme hvilkent mobilselskab du må benytte

-- > har du husket af lave en ubrugelig bil analogi i dag ?? <--

#48: DanaKaZ

19. may 2011 12:17

#47 Tilløk?!?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger