Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple ventes at lancere iWatch-armbåndsur i år

5. mar. 2013 07:38Der har i et stykke tid været rygter fremme om, at Apple arbejder på, hvad medierne kalder iWatch, nemlig et armbåndsur, der kører iOS. Nu fortælles det, at uret angiveligt vil kunne ses på markedet i løbet af dette år.

Projektet ledes angiveligt af Jonathan Ive selv, som under sig har 100 designere på projektet. Uret vil eftersigende byde på en ændret, men fuld version af iOS, og altså ikke bare en opgradering af operativsystemet, som man i dag finder på iPod nano.

Det valg har ifølge rygterne medført problemer med batterilevetiden, som Apple gerne vil have op på mellem fire og fem dage uden opladning. I øjeblikket leverer prototyperne af armbåndsuret dog under halvdelen af det.

Analytikere er allerede begyndt at komme med forudsigelser om branchen, som Apple rygtes på vej ind i. Blandt andet fortælles det, at urbranchen i 2013 samlet ventes at omsætte for mere end $60 milliarder, og Apple ventes at kunne tjene omkring $6 milliarder årligt i denne branche.

#1: Timelord

5. mar. 2013 09:08

Alt efter hvad dette ur kan tror jeg godt jeg kan logges til at købe den.

Dansk Udviklede iOS Apps. http://www.ipad-apps.dk

#2: Seniorkiel

5. mar. 2013 10:08

Selv om det regnskabsmæssigt ser lyst ud for Apple, vil de selvfølgelig afprøve alle nye markeder, der ser lovende og spændende ud og de begynder at sprede sig ud på flere brancher - bl.a. også TV branchen.

Når de får styr på batterilevetiden, er jeg da stensikkert også køber af et ur, der kører iOS :-)

#3: mortenstorgaard

8. mar. 2013 13:56

hvis det kommer allerede i år ville det overraske mig meget, så skulle det være fordi strategien er ændret sinden Jobs døde. Men omvendt det er jo også længe siden de har lavet noget RIGTIG nyt, en ipad mini-- det er jo bare en relancering...

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger