Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple skal til lommerne i Holland og Australien

22. jun. 2012 07:30Retten i Holland har slået fast, at Apple skal betale Samsung erstatning for at have brudt et af sidstnævntes patenter, som relaterer til telefoner og tablet-computere.

Det er endnu ikke specificeret præcist hvor stor erstatningen bliver, da den først skal udregnes på baggrund af, hvor godt iPhone og iPad har solgt i Holland.

Samsung havde beskyldt Apple for at bryde fire forskellige patenter, men retten mente kun, at det ene af dem var blevet brudt.

Samsung welcomes the court's ruling, which reaffirmed Apple's free-riding of our technological innovation. In accordance with the ruling, we will seek adequate compensation for the damages Apple and its products have caused.Samsung

Apple modtog for nyligt også en bøde i Australien på knap 14 millioner kroner. Det skyldes, at firmaet har brugt vildledende reklamemateriale i landet, i og med at det ved lanceringen af den nye iPad blev fortalt, at tablet-computeren kan benytte 4G-netværket. Det kan den dog kun i Nordamerika, hvilket Apple ifølge rettens ord skulle have gjort opmærksom på.

#1: AmbY

22. jun. 2012 07:58

Føler lidt at jeg skulle sige "jaaa" fordi det endelig er dem der taber noget, men selv om jeg anti-apple-fan så synes jeg stadigt det er træls at der skal være så mange patent sager som der er.

Det er synd for alle at det hele skal begrænses af noget så latterligt som patenter når det kommer til udvikling af produkter.

"Great men are not born great, they grow great . . ."

#2: Petrander

22. jun. 2012 08:10

Holland? Nederlandene... *suk*

#4: mvoigt27

22. jun. 2012 08:39

Holland? Nederlandene... *suk*Petrander (#2)

Ja vi har fattet du kommer fra et nederen land.... det er endnu mere nederen at du aldrig spilder en chance for at nævne det, jævnfør dine irrelevant ratings.

#5: filmz-loke76

22. jun. 2012 08:56

Ja vi har fattet du kommer fra et nederen land.... det er endnu mere nederen at du aldrig spilder en chance for at nævne det, jævnfør dine irrelevant ratings.mvoigt27 (#4)

lol

#6: moulder666

22. jun. 2012 09:09

Samsung welcomes the court's ruling, which reaffirmed Apple's free-riding of our technological innovation. In accordance with the ruling, we will seek adequate compensation for the damages Apple and its products have caused.

Og i morgen kommer der præcis den samme besked, hvor navnene "Apple" og "Samsung" er byttet ud - det er skruen uden ende, så længe vi har det patentsystem vi har i dag...

You, Sir, constitute the "anal" in car analogy!

#7: Valkar

22. jun. 2012 09:18

Jeg burde egentligt være glad over at der er kommet en afgørelse imod Apple, men det er jeg ikke.
Burde være glad over at en retssag er overstået, men det er jeg ikke.

For i morgen kommer endnu en retssag, hvor det er Apple der vinder, og sådan kan de skiftes indtil dommedag.

Nederen patentsystem !

#8: Bundy

22. jun. 2012 11:20

Jeg lavede engang sådan et flowchart over patentsagerne mellem apple og samsung .. jeg synes selv det blev ret godt, så jeg poster det lige igen. Apple Vs. Samsung

Linux is only free if your time has no value.

#9: WhiteSpider

22. jun. 2012 15:29

Det er lidt sjovt med den krig der foregår mellem dem, set i lyset af at det er Samsung der laver ting til Apple...

#10: Sverkel

22. jun. 2012 17:28

Det er lidt sjovt med den krig der foregår mellem dem, set i lyset af at det er Samsung der laver ting til Apple...WhiteSpider (#9)

"Keep your friends close but your enemies closer" ;)

Ultimate Perfection...That Is My Destiny

#11: Nielson

22. jun. 2012 18:27

Det er lidt sjovt med den krig der foregår mellem dem, set i lyset af at det er Samsung der laver ting til Apple...WhiteSpider (#9)

Tænk alle de millioner eller milliarder Samsung ville gå glip af, hvis de cuttede linjen til Apple. De er begge afhængige af hinanden.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger