Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple driller igen Microsoft

13. may 2009 12:37Microsofts seneste reklamer har vist, hvordan to personer har været på jagt efter en laptop, hvor de ender med at vælge en pc, fordi det ifølge reklamen er her, de får mest for pengene.

Apple, der gerne går direkte efter Microsoft i deres reklamer, uden dog at nævne softwarekæmpen, har nu lavet et direkte modsvar til laptop-jagt-reklamerne.

I reklamen ser man som sædvanlig Pc og Mac, der denne gang har selskab af en pige, som er på udkig efter en ny computer. Hun fortæller Pc, der har alle sine modeller med, hvilke krav hun har.

Apple fokuserer igen, som i mange andre reklamer, på, at en pc ofte crasher og har virus, hvorfor valget bør være en Mac.

#1: RMJdk

13. may 2009 12:43

Hehe Apple tror stadig MS bruger windows 98, crash or virus? kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst oplevede, og Windows 7, ser ud til at blive det bedste og mest stabile nogensinde!.

Bruger heller ikke selv virus scanner, fordi man for bare ikke virus på en MS pc, medmindre man er total lost.

#2: Abech

13. may 2009 12:43

Haha hvor er de geniale.
Det må man sku gi' dem - De kan finde ud af at lave reklamer og tvære microsoft ud.

#3: SHAREONLINE

13. may 2009 12:48

2# syntes du virkelig?:) jeg syntes deres reklamer er latterlige?? det samme med microsofts..

Deres reklamer mod hinanden får mig til at se dårligere på begge firmaer..

De skulle istedet reklamere helt normalt for windows 7 noget mere, det er sku et genialt produkt..

samme med apple, burde koncentrere sig om at reklamere lidt mere for deres produkter end at reklamere om at mac er bedre end pc.. giv nogen gode grunde istedet for bare at smide crash og antivirus efter alle som begrundelse.. det er old newz og folk som kan finde ud af at bruge deres maskiner oplever det alligevel ikke..

#4: Louis

13. may 2009 12:50

Jeg har lige sendt en rettelse til nyheden, nemlig at den fjernes fra Newz hovedsektion. Jeg synes snart at det er trættende, at der skal komme en nyhed hver eneste gang Apple laver endnu en reklame.

Jeg bruger hverken OS X eller Windows og synes begge firmaers reklamer er dybt latterlige, overfladiske og barnlige.

#5: Leonhard

13. may 2009 12:54

#1 Du har virus, du er bare for totalt lost til at se det. Og fantastisk hvis windows 7 bliver det mest stabile styresystem nogensinde, så er de efterhånden nået op på at være ligeså gode som det mindst stabile OS X.

#2 Jeg syntes nu at det er morsomme små indslag Apple kommer med, hvorimod M$ er ret kedelige "Ej... hun valgte en pc Roflcopter". Dog syntes jeg rent faktisk om Seinfeldt reklamen, selvom den ikke havde så meget salgsværdi. God sort humor + Bill Gates = win.
Det handler bare om at skabe brand, og Apple gør et fint stykke arbejde med at få deres image igennem. Der er tusinder PC'er, men kun én Mac.

#6: newz-Stagen

13. may 2009 12:56

Jeg har lige sendt en rettelse til nyheden, nemlig at den fjernes fra Newz hovedsektion. Jeg synes snart at det er trættende, at der skal komme en nyhed hver eneste gang Apple laver endnu en reklame.

Jeg bruger hverken OS X eller Windows og synes begge firmaers reklamer er dybt latterlige, overfladiske og barnlige.Louis (#4)

Oh ja, for Linux brugere er jo så meget bedre end windows / os x brugere. Linux er jo klart det bedre styresystem...

Tag og kig den anden vej hvis du får tisseren i klemme over en enkel reklame...

#7: ToFFo

13. may 2009 12:57

#6 - Han mener jo over flere reklamer og nyheder der har været på den generelle Newz.dk hovedsektion. Ikke bare en. Der har været mange. Det er det MacNation er der for....

En mac er sgu smart! men den er også dyr. Synes man betaler meget for design. laver Apple Gamer computere?

Det kunne jeg ikke ligefrem forestille mig for det er jo ikke lige alle spil der kan spilles på en mac. Eller er det bare pga styresystemet? Man kan jo installere windows på en mac. Men hvor er pointen i at købe den så?

Jeg kører med pc fordi jeg ikke synes om den måde mac OS virker på samt understøttelsen ikke er for god. Derudover bander jeg iTunes og Quicktime langt til helvede. Synes bare ikke det er gode programmer.

Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??

#8: PistolPete

13. may 2009 12:59

#2 Nu er det jo ikke alle der er så oplyste som "nørderne" på newz.dk

De fleste helt almindelige mennesker er fløjtende ligeglade med hvilken type OS de har i deres maskine. Det der batter er om de kan arbejde på dem.
Arbejder selv som IT supporter ved siden af studierne og så sent som i dag var der en ansat der havde brug for hjælp til at skifte sit wallpaper.. hmm..
Netop derfor er det genialt at Apple i deres get-a-mac ads slår på oplevelsen med en mac.
Sandt at der ikke længere er så mange virus problemer på PC'ere som der har været, men mange PC brugere(som ikke er på nørd niveau) har ofte oplevet den slags problemer... Problemer som de selv, vel at mærke, ikke er i stand til at løse.

Derfor bruger apple så meget tid på at differentiere mac'en ift. brugervenlighed, integration imellem komponenter, ingen virus, ekstra god kundeservice(mac genius) og den slags.

De behøver ikke bruge tid på at fortælle at OS X bygger på Unix og derfor er mere sikkert og den slags. Det ved alle os der interesserer os for det, jo allerede:-)

#9: ipwn

13. may 2009 13:05

Apple - Computeren for noobs!

Der er mangel på crashes og virusser på min PC?! Der er noget galt her. Må hellere ringe og klage til Microsoft med det samme, så jeg kan få en stor pose malware med det samme.

Tsk. Er enig i at der er en masse malware for Windåser, men når man når et hvis stadie i sin computer forståelse, så er der ikke længere det problem. Hvad kan Apple så byde på? Hvis det eneste det kan, er at have sikkerhed der er nemmere at opnå, hvorfor dælen så bruge de ekstra penge når man kan gøre det selv. Ergo, tænker jeg jo bare, en computer der er bedst egnet til noobs.

I R Fernius Maximus

#10: ipwn

13. may 2009 13:08

Der er tusinder PC'er, men kun én Mac.Leonhard (#5)

Netop! Så konkurrere de forskellige hardware producenter med hinanden, og jeg kan derfor, som kunde, købe det til en lavere pris! Fantastisk! Længe leve fri markedsføring!

Det er netop at Mac er én lukket kasse der giver mig turn-off med det samme. På en PC kan jeg justere, ændre, opdatere mv., hver evig eneste komponent, og den frihed vil jeg ikke give slip på.

I R Fernius Maximus

#11: zuriel

13. may 2009 13:11

Jeg fatter ikke at folk altid skal gå i primalt stamme mode over det her forhold. Tak for det meget evidente og primale eksempel #5, du har dog en god pointe: "Der er tusinder af PC'ere, men kun en MAC". Og det er jo netop heldigt for os der ikke kan nøjes med 'den ene MAC', eller de første '700 af de 1000 PC'ere'!

Man vælger vel efter de prioiteringer man har sig. Jeg bruger selv PC fordi det er den eneste platform der kan opfylde mine versatile behov. Jeg har en ven der ikke har de samme versatile behov, men til gengæld går meget op i signalværdi, design og livsstilsprodkter, og glæder sig over brugervenligheden. Han har naturligvis en MAC, og var da også den første jeg kender til at få en IPhone.

Tillad mig at fremhæve os som de gode eksempler til efterfølgelse; Han kan helt fint forstå, acceptere og forholde sig til at jeg har direkte brug for en PC. Og jeg kan helt og fint forstå, acceptere og forholde mig til at han heller ikke kan vælge andet end en MAC. ....Ja det kan lade sig gøre i fred og fordeagelighed.

#12: Magten

13. may 2009 13:17

Flot af Apple af få vendt brugeres dumhed til at det er Windows der er usikkert..

#5
Tag dig sammen. Windows har kæmpe meget hardware at skulle understøtte, hvor Apple kun har det deres ystem er udviklet mod. Det vil altid være en langt sværere opgave at få et system til at understøtte "alt" end enkelte udvalgte komponenter..

#6

Oh ja, for Linux brugere er jo så meget bedre end windows / os x brugere. Linux er jo klart det bedre styresystem...Stagen (#6)

Ja for det er lige præcis det han skriver... Nårh nej..

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#13: ipwn

13. may 2009 13:17

#11 Problemet er at folk angriber hinanden.

Indrømmet, når jeg sætter min USB nøgle i en MAC når jeg skal præsentere mit uni project mv., fordi jeg ikke selv ejer en bærbar, så siger jeg den sædvandlige "Suk, en Mac, hvodden pokker får jeg nu vist min PDF." og "Køb dig en ordentlig computer.".
Men det er nu mest komisk ment. Jeg er bare ikke vidende omkring deres måde at styre deres OS på. (Der er så heller ingen der kan bruge min Windåse - den er så modificeret at det sådanset kun er mig der kan bruge den heh)

Man må respektere folks valg til at bruge forskellige redskaber. I min subjektive mening, er jeg da selvfølgelig tilhænger af at PC er bedst, men jeg prøver ikke at diktere den holdning til dem der ikke er enige.

Bliver dog harm når en Mac person siger at hans Mac er bedre end min PC. Jeg elsker min PC, fordi jeg selv har bygget den, vejligeholdt den, og bruger den dagligt, og den gør det alt sammen vidunderligt hurtigt og effektivt til mit behov. Det kan jeg ikke se som andet end et angreb. Hvorfor er et design produkt bedre end mit skræddersyede produkt?

I R Fernius Maximus

#14: Kian

13. may 2009 13:17

Here we go again... jeg er snart så træt af det her. Hvornår fanden fatter Apple at Microsoft ikke hænger i en fortid?
Om nogen så skyder Apple på folk med beskyldninger der så lamme at det i sig selv burde være strafbart at udføre sådan reklame når virkeligheden er en anden.

Og hvor er det skidt at forbrugeren tages til gidsel og muligvis hopper på Apples limpind

I'm gay, I'm wacky! its all about me and my boyfriend being gay... cv: http://www.pixlr.dk

#15: Nielson

13. may 2009 13:18

#11

Kunne ikke sige det bedre selv.

#16: ToFFo

13. may 2009 13:21

Apple styrer markedet for macs
Microsoft styrer markedet for PCer.

Kan vi så ikke bare lade det ligge?

Her er endda en lille video hvor PC og Mac bliver venner http://www.youtube.com/watch?v=_mJ5kwVqkqg

Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??

#17: PSM

13. may 2009 13:34

Min PC har ikke virus (kan ikke huske sidst min antivirus har poppet op) og den har aldrig crashet (måske presser jeg den ikke nok?)

Så ifølge Apple er min PC altså bedre deres Mac, når PCen ikke crasher eller har virus... Super!

#18: eliasr

13. may 2009 13:34

OBS:
var der ikke lige en trojansk hest til mac forleden? ... *grin*

når det kommer til enden, så mener mac at deres OS er bedre end windows. Der er mange gode ting i mac, men jeg fortrækker pc pga at jeg kan udskifte dens hardware på et konkurance dygtigt marked, uden at skulle betale over 100 kr pr mb....

ellers er jeg favorit af ubunto ^^

CS @ AAU

#19: mathiask

13. may 2009 13:35

Apple styrer markedet for macs
Microsoft styrer markedet for PCer.

Kan vi så ikke bare lade det ligge?ToFFo (#16)

PC står for "Personal Computer" hvilket en æblecomputer som type vel egentlig også er. Jeg forstår så ikke, at der er så mange forholdsvis teknisk tænkende mennesker der hopper direkte med på brandingvognen og narres til at tro at der sådan rent faktuelt er forskel på en "Mac" og en PC.

Så svaret på dit spørgsmål er tilsyneladende... nej.

#20: Zaiathon

13. may 2009 13:38

det ved jeg nu ikke, man kan vel godt argumentere for at en Apple ikke er "personal" da det er et færdigt produkt i en hvid plastic-kasse som du ikke har nogen personlig inflydelse på :P

(nej det er ikke seriøst ment).

#21: zuriel

13. may 2009 13:41

#19: "Teknisk tænkende mennesker" gør vel som jeg påpeger i #11

#22: gensplejs

13. may 2009 13:45

Jeg har altid elsket MAC reklamerne. Især fordi de tydeligt viser hvor retarderede Apple og deres kunder er.

PC er ikke lig IBM kompatibel x86 blablabla
PC er ikke lig windows.
PC står for "Personal Computer".
En MAC er en PC. Fucking tåber.

//Hvorfor? Tjooo fordi jeg kan.

#23: gensplejs

13. may 2009 13:47

Apple styrer markedet for macs
Microsoft styrer markedet for PCer.

Kan vi så ikke bare lade det ligge?

Her er endda en lille video hvor PC og Mac bliver venner http://www.youtube.com/watch?v=_mJ5kwVqkqgToFFo (#16)

Du mener vel Apple styrer markedet for æble PC'er.
Microsoft styrer markedet for ikke æble PCer.

//Hvorfor? Tjooo fordi jeg kan.

#24: mathiask

13. may 2009 13:50

#19: "Teknisk tænkende mennesker" gør vel som jeg påpeger i #11zuriel (#21)

I #11 laver du præcis samme fejl ved at skelne mellem "Mac" og "PC", som om en Mac IKKE er en PC.

Den frustrerede "gensplejs" rammer det meget godt i indlæg #22 og #23 omend hans sprogbrug er en anelse... overdrevet.

#25: Hald

13. may 2009 13:53

jeg elsker den!

Jeg er Microsoft Certified Professional.. og derfor er jeg Apple fanboy!

#26: DanaKaZ

13. may 2009 13:57

Genial modsvar til MS' reklamer. Spiller lige ind i den generelle opfattelse af Windows.

#27: AcidCrow

13. may 2009 14:11

Fantastisk :D

Come on, alle sammen. Det er ikke Apple mod Microsoft.
Det er bare to interne pr/marketing teams, der giver hinanden kamp til stregen. De har sikkert ligeså stor indflydelse på selve os'erne, som vi som forbrugere har.

Det er da synd hvis der er nogen der føler sig trådt på, men efter min mening bør deres reklamekrig tages ligeså seriøs som fx Fleggaards reklamer.

#28: zuriel

13. may 2009 14:12

#24. Nej, det har ikke noget med den sovs at gøre. Det er så også muligt at jeg har misforstået hvad det er du søger at give udtryk for.

Men det Jeg for min part påpeger er at "som teknisk tænkende" er man om nogen naturligvis nødt til at skælne imellem funktionerne og versatliteten på PC og en MAC, ligesom man tilsvarende er nødt til at skælne imellem forskellige MAC's og PC'ere i den forbindelse.

Min pointe var at om nogen, så er det netop "den teknisk tænkene" der "vælger efter de behov og prioiteringer man har sig", mens det kun er de mindre "tæknisk tænkende" og mindre teknisk krævende mennesker der har den luksus at kunne tillæge sig den indstilling og betragtning at det bare handler om personlige computere, der kan det samme i forhold til de mere almindelige behov de så har sig, og derfor udelukkende "behøver" at bekymre sig om price-tags og livsstils symbolværdi.

Hvis det bare handler om at det kan kaldes en personlig computer uanset mærke, så er vi helt enige. Hvorfor skulle det ikke kunne det? ...Det afhænger vel ikke af graden af personalisering hvor meget "PC" det er, vel? ...For så vil der sku også være mange almindelige lap-top brugere man ikke kunne sige havde nogen PC!

#29: MeepMeep

13. may 2009 14:13

Jeg ville ønske til kunne køre OS X på min PC. Så kunne jeg lave en reel sammenligning mellem Windows og OS X. Det kan jeg desværre ikke, fordi min PC hardware ikke er kompatibel med Mac hardwaren. Øv!

#30: newz-Stagen

13. may 2009 14:15

#6
Ja for det er lige præcis det han skriver... Nårh nej..Magten (#12)

Det kaldes sarkasme.

#31: ToFFo

13. may 2009 14:17

Jesus Christ i fatter overhovedet ikke pointen... Jeg ville ikke sige om en mac er en slags pc eller ej... ville bare undgå en uumdgåelig flamewar mellem apple fans og ikke-apple-fans hver gang der nævnes PC og MAC i samme nyhed flipper folk ud..

Desuden:
Synes jeg stadig man skal kalde en Mac en Mac og en PC for en PC. En Spade for en spade og ikke en spade og en grave genstand der er flad og spids i morsætning til en skovl.
I 1981 introducerede IBM den første "Personal Computer". Altså en computer der kører DOS og derefter Windows. en x86...
EN x86 computer er det som man dengang ville kalde PC.
Der kom flere computere på markedet der kørte med Motorola processorer og PowerPC, SPARC og Alpha processorer men de blev ikke kaldt for PCer. Det er x86 ja men kørte hverken DOS eller Windows. Derfor blev de maskiner ikke betragtet som PCer.

Såvidt jeg kan forstå har Apple så en plan. Et mål som ser sådan her ud ---->> MAC=PC. Apple vil gerne lave en PC. Men alligevel sviner de det helt vildt. Det er jo for latterligt. og Microsoft sviner tilbage. logisk nok. ved ikke engang hvem der startede mere...
Det kan også være lige meget. Den ene sviner den anden og den anden sviner tilbage. Så burde det blive liggende der...
Men ak....
Håber jeg har uddybet det nok denne gang....

Edit:
I de 24 år apple har lavet Macs har de altid lavet deres OS specifikt til deres hardware. I 2006 lavede de om på det og puttede "normal" hardware i. Det gør i min verden PCen en Personlig Computer. Da du selv kan putte dit personlige præg på indmaden. skifte ud som du vil.
Som det ser ud nu laver Apple bare PCer. Inden længe kommer der sikkert Windows på alligevel. Det er jo ikke maskinen der er noget lort. De er sgu fine. Bare for dyre. Windows understøtter jo hardwaren og man kan installere windows på en Mac. Gør man det er pengene spildt. Med mindre man brugte dem på udseendet af sin "mac"

Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??

#32: Yd3

13. may 2009 14:19

Vi kan også bare sige det som det er - PC eller MAC - det er en smags sag!

Jeg syntes de er pæne, derfor kører jeg Mac, men jeg har det fint med Windows :-)

/ Yd3

#33: caffery

13. may 2009 15:07

Jeg har altid synes de Mac vs. PC reklamer var useriøse og til tider barnlige. Men den her tager da godt nok lige 1. præmien. Virusser og crashes i massevis på alle nyere pc-maskiner? I dont think so. Det er et fortidslevn for langt størstedelen.

Hvis MS skulle matche Apple i deres næste reklame, skulle de fokusere på Mac OS9 og Mac computere før år 2000. Det ville være nøjagtig ligeså latterlig som denne nye reklame.

Bemærk iøvrigt at de (naturligvis) ikke nævner prisen overhovedet, hvilket jo har været Microsofts hovedformål med deres sidste 3-4 reklamer. Ergo er det et særdeles dårligt forsøg på at "svare igen" IMO.

#34: newz-lennardg

13. may 2009 15:23

Shubberne eller Gasserne?..

Slade eller Sweet?..

BMW eller Mercedes?

#35: aben

13. may 2009 15:40

pik eller kusse?

jeg ville ønske jeg kunne hade dig ihjel

#36: lorenzen

13. may 2009 16:01

Hehe Apple tror stadig MS bruger windows 98, crash or virus? kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst oplevede, og Windows 7, ser ud til at blive det bedste og mest stabile nogensinde!.RMJdk (#1)

Hvis du ikke har oplevet et crash siden Windows 98, hvordan kan Windows 7 så være mere stabil end XP?

#37: Xaxian

13. may 2009 16:11

Nu har jeg ikke haft Mac i uendelig lang tid, men har nu haft Windows i lang nok tid til at have oplevet en masse mystiske BSOD's og random fejl som kun kan fixes ved at formatere systemet (og nogen gange har selv det ikke virket). Min oplevelse med OS X er at det generelt er mere stabilt og køre meget bedre end mine Windows computere.

Men tilbage on topic, de nye reklame er da genialle, specielt den der "Elimination"

http://www.fejlblog.dk

#38: Znake

13. may 2009 16:14

Tjaa, det er jo reklame, så man skal sku ikke tage alt for givet. Personligt er jeg nu meget tilfreds med Windows, og lad os lige dementere et par af udsagnene fra den reklame.

Virus - Det har jeg ikke haft på nogen af mine Windows maskiner i 8-9 efterhånden, og jeg kører intet antivirus software, bare en simpel firewall.

Stabilitet og crashes, selv Vista er jeg ved at være tilfreds med, siden SP1 har det fungeret upåklageligt for mig, omend det er lidt tungt til tider. Men f.eks. ligenu sidder jeg ved min stationære med Vista, den har ikke været rebootet eller slukket i knap 14 dage, og den kører uden problemer, og det er bestemt ikke for at jeg skåner den, dagligt kører den alt fra MediaPortal og diverse spil til almindelig browsing og Visual Studio.

#39: Trogdor

13. may 2009 17:12

#9 "Hvis det eneste det kan, er at have sikkerhed der er nemmere at opnå, hvorfor dælen så bruge de ekstra penge når man kan gøre det selv. Ergo, tænker jeg jo bare, en computer der er bedst egnet til noobs."

Det er ikke det eneste. :) Men bortset fra det så ja, man kan gøre en masse ting selv og de er muligvis også for noobs.

Men også for en gammel nørd som mig der ikke længere har tid(eller gider) til at nørkle med computeren når man endelig er hjemme. Så er det sku rart at ens IT udstyr bare spiller sammen. At man ikke skal bruge tid til hjemmeside hosting, email synkronisering, backup programmer, styring af online foto gallerier etc etc etc.

Det koster mere, man er tvunget til at gøre det "The Apple Way". Til gengæld er det bare zero effort, og det skulle jeg lige vende mig til da jeg fik mit første Apple udstyr. Jeg havde købt guf til kaffen for forberedt mig på at jeg skulle nørkle hele weekenden på at få tingene til at spille, men jeg fik ikke drukket koppen færdig før jeg havde fået sat maskinen op konfigureret det trådløse net etc. Opsætning af alt det udstyr jeg efterfølgende har købt er også noget der tager få minutter.
Jeg tror det tog 1-2 minutter og et par enkelte klik med musen for at få konfigureret min iPhone med mine personlige data(kalender, kontakter, email etc).

Selvom jeg er glad for UNIX gik der nok et ½ år før jeg fik kigget på OS X command line ordenligt.

Man skal passe på man ikke kommer til a

#40: Zombie Steve Jobs

13. may 2009 17:23

#13 Du kunne evt. bare markere din .pdf og trykke på space? Voila.

#34 Nu du siger det der, så er Apple altså ikke de eneste, der tager pis på konkurrenterne, tjek den her geniale BMW reklame
http://img266.imageshack.us/img266/4949/auto182bu1.jpg

Jeg bruger kun OS X. Efter jeg holdt op med at spille har jeg overhovedet ikke brugt WIN. Jeg savner umiddelbart ikke nogle funktioner. Bruger OS X til video/foto. Ved foto har OS X nogle fordele, som jeg ville savne i Windows.

Jeg ved ikke om en pc er mere "versatil", (alsidig?).

At jeg ikke skal sidde på hovedet i min computer eller pille rode og rage konstant, ser jeg som en fordel. Har kørt *nix igennem længere tid, men helt ærligt, på et eller andet tidspunkt bliver man bare træt af at rode i lortet. Jeg kan ikke se hvorfor det er så mega sejt, at skulle bruge kræfter på at ens computer fungerer bare nogenlunde ordentligt. Fair, hvis man synes det er sjovt og det er også lækkert, selv at styre lortet fra bunden, men det er fanneme ikke noget argument for at det er bedre eller smartere. Tværtimod, synes jeg.

Grunden til at Mac vs. PC reklamerne nok kan virke på folk som min far eks., der ikke laver andet end at miste forstanden over Vista. Han oplever den som problematisk og uduelig. Han senset dom var, at "hvis det her var en bil, så var det lort aldrig blevet lukket ind i EU".
Jeg er sgu ligeglad hvad folk bruger, men når man bliver drevet til vanvid af sit styresystem (og ikke gider bruge en weekend på at sætte det op), så kan jeg da godt forestille mig, at de her reklamer virker. Og synes egentlig også de er fair nok. De pisser jo ikke på nogle. De siger "pc", og det er det.

Og OS X er på ingen måde perfekt. Men for mig er det bare væsentligt bedre end alternativet.

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#41: Trogdor

13. may 2009 17:28

Nå nu fik jeg lige set den.
Siger hun ikke "I'm a Megan"?
Det syntes jeg er sjovt pga. den reklame hvor MS havde troede at folk var en Mac eller PC. Næh hun er hverken en Mac eller en PC men sig selv. smart.

Med mindre det ikke er det hun siger.... :D (den indbyggede højttaler i maskinen her på arbejdet er ikke helt god)

Man skal passe på man ikke kommer til a

#42: Zombie Steve Jobs

13. may 2009 17:30

#41 Det er det hun siger :)
Eller "I'm an Amiga"

Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#43: mee

13. may 2009 17:50


Altid sjovt at se hvor religiøse folk bliver over dette.

Det er en sjov reklame, den gør grin med Windows og Apple fordomme, og jeg får en chance for at grine af folks uvidenhed. ( fast processor != fast computer )

Det eneste der er galt med Apple, er alle de religiøse mennesker, som ser ned på alle der ikke vil købe en Apple computer. Det problem er der vel med alle mærker indenfor alle brancher.

[quote=XorpiZ (54)]Missede du den del, hvor jeg skrev (ret tydeligt endda), at beløbet var hevet ud af røven?

#44: Dirk Diggler

13. may 2009 18:47

#34

Legetøj eller værktøj?

DD

#45: Hubert

13. may 2009 19:19

At man er nødt til at gribe til nedgørelse af 'modstanderen' viser med alt tydelighed at man er usikker på sit eget...

issues may or may not exist until they are found."… Shrödinger's Vulnerability

#46: Viggo

13. may 2009 20:31

#11 og #13

ti stille hippier! giv os nogle subjektive meninger, og påpeg dem derefter som universale sandheder.. newz ville da være et stenet sted hvis vi bare sad og krammede hinanden dagen lang (ja kom så.. påpeg min elendige grammatik - du tør jo ikke, KYLLING!)

OT

det er da meget fint at de laver deres reklamer.. jeg kan jo bare skifte kanal hvis det er, og hvis de så en gang imellem er sjove, så det da fint.

newz mangler en rating der hedder "forkert"

#47: newz-Newt

13. may 2009 21:10

Apple - Computeren for noobs!ipwn

Så fordi at en computer virker efter hensigten, er nemt tilgængelig og oven i købet produktiv, så er den pludselig for noobs? Nej, lad os endelig få noget som er besværligt, fejlbehæftet og ulogisk -se det er en rigtig computer! I don't get it!

Jeg har en ven der ikke har de samme versatile behov, men til gengæld går meget op i signalværdi, design og livsstilsprodkterzuriel

Og hvilke "versatile" behov er det lige din Windows maskine kan opfylde, som en Mac ikke kan? Jeg har spurgt om det her igen og igen og får sjovt nok aldrig noget svar. Kom med nogle eksempler!!
Jeg er så TRÆT af at høre om at den eneste grtund til at folk køber en Mac er pga. design og udseende! Hvis Mac'en var intet andet end udseende og ikke havde noget indhold, så ville den for filan da slet ikke være på markedet den dag i dag.

Indrømmet, når jeg sætter min USB nøgle i en MAC når jeg skal præsentere mit uni project mv., fordi jeg ikke selv ejer en bærbar, så siger jeg den sædvandlige "Suk, en Mac, hvodden pokker får jeg nu vist min PDF." og "Køb dig en ordentlig computer.".ipwn

Så du sætter ikke bare din FAT eller NTFS formaterede USB nøgle i Mac'en (Ja, den kan Mac'en sagtens læse) og åbner PDF'en? ;-)

Bliver dog harm når en Mac person siger at hans Mac er bedre end min PC.ipwn

Og hvad tror du så man bliver som Mac-bruger, når man igen og igen får at vide at ens computer kun er et designobjekt der ikke duer til en skid?

Jeg ved ikke om en pc er mere "versatil", (alsidig?).Tanghaar

Gu' er den ej. Det er noget PC folk, der ikke ved en skid om Mac'er, siger for at bekræfte sig selv. Jeg ved ikke hvor folk har den opfattelse fra, at Mac'en er en Lego Duplo pendant til børn på 5 år. Mac OS er akkurat lige så alsidigt som alle andre operativ systemer -hvis endda ikke mere. Du kan bruge det som det er -nemt og tilgængeligt -og du kan modificere og indrette det fuldstændig som du selv vil. Folk der påstår andet, ved reelt set ikke hvad de snakker om.

#48: icebreaker

13. may 2009 21:15

Nu skal microsoft så svare tilbage med en reklame med en normal mand og så en krøpling med ordende.

("With Mac you will have safety. But like a cripple, you wont have full functionality") :)

#49: Nielson

13. may 2009 21:33

#48

Uddyb? Tak :)

#50: Magten

13. may 2009 21:37

Og hvad tror du så man bliver som Mac-bruger, når man igen og igen får at vide at ens computer kun er et designobjekt der ikke duer til en skid?Newt (#47)

Og så gør du selv lige Mac bedre her :D

Mac OS er akkurat lige så alsidigt som alle andre operativ systemer -hvis endda ikke mere.Newt (#47)

eg er så TRÆT af at høre om at den eneste grtund til at folk køber en Mac er pga. design og udseende! Hvis Mac'en var intet andet end udseende og ikke havde noget indhold, så ville den for filan da slet ikke være på markedet den dag i dag.Newt (#47)

Hvor siger zuriel den er det? Siger han netop ikke at folk har forskellige behov og de derfor vælger forskelligt?

Det koster mere, man er tvunget til at gøre det "The Apple Way". Trogdor (#39)

Lige præcis det punkt, er hvad der afholder mig fra at køre Mac.. Jeg købte en iPod Touch og var glad for den i starten.. Men for filan hvor er det dog besværligt og irriterende med iTunes .. Jeg kan kun frygte hvor slemt det er med resten af deres produkter..

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger