Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple censurerer e-mails sendt til iCloud-brugere

3. mar. 2013 21:37Apples iCloud-løsning byder blandt andet på e-mail-hosting, som man frit kan benytte sig af, hvis man har en Apple-konto. Nu er det kommet frem, at Apple filtrerer e-mails, hvis de indeholder specifikke ord, som firmaet åbenbart ikke finder acceptable.

Sendte man tidligere denne uge en e-mail, der indeholdte frasen "barely legal teen", dukkede den aldrig op i iCloud-brugeres indbakke. Undersøgelser foretaget af Macworld har vist, at filtreringen endda slog ned, hvis frasen stod i et vedhæftet PDF-dokument, selv hvis dokumentet var pakket som en ZIP-fil. Apple har efter historien kom frem ændret i filteret, sådan at frasen nu godt kan modtages.

De filtrerede e-mails slettes fuldstændigt, og kan altså ikke ses i brugernes spam-mapper. Apple gør ikke noget for at informere brugeren om, at en e-mail er blevet filtreret, og dermed er det helt umuligt at vide, når en e-mail sendt til ens adresse bliver filtreret.

Eftersom filtreringen hidtil har været ukendt, vides det ikke hvilke andre ord, der kan få en e-mail sendt til en iCloud-adresse slettet, eller om filteret overhovedet stadig er aktivt, efter at Apple har ændret i det.

#1: gramps

3. mar. 2013 21:40

Hvad er problemet? Apple har altid brystet sig af at vide hvad brugerne vil have før brugerne selv ved det - på samme måde ved de vel også hvad bruger ikke vil have?

#2: Jim Night

3. mar. 2013 21:47

Endnu en grund til ALDRIG at købe æble produkter!!

#3: Andersfc2

3. mar. 2013 22:30

dumt, at apple ikke fortæller det, men samtidig, kan jeg godt se, at der ikke er særlig mange tilfælde, hvor "barely legal teen" ville være særligt relevant. Tvivler på, at man har brug for emails til at finde voksen materiale på nettet, og derfor er det rent og skær spam.

#4: SCCM Guru

3. mar. 2013 22:49

Microsoft er blevet sagsøgt for miliarder fordi de havde en Media Player installeret i Windows (og tabte).

Men Apple... De kan gøre hvad de vil... Skræmmende!

A friend will help you move. A real friend will help you move a body.

#5: Frankie.

3. mar. 2013 22:50

Microsoft er blevet sagsøgt for miliarder fordi de havde en Media Player installeret i Windows (og tabte).

Men Apple... De kan gøre hvad de vil... Skræmmende!SCCM Guru (#4)

Hvad har det med sagen at gøre?

#6: SCCM Guru

3. mar. 2013 22:52

#3

Det er da sagen udvedkommende om Apple ikke syntes det er relevant.

Da jeg i mine unge dage gik med reklamer, havde jeg samme holdning som apple, så jeg smed alle reklamerne i en container. Det gik godt et par måneder, men så måtte jeg betale prisen (læs: blev fyret).

A friend will help you move. A real friend will help you move a body.

#7: SCCM Guru

3. mar. 2013 22:54

Hvad har det med sagen at gøre?Frankie. (#5)

At Apple kan gøre hvad de vil uden det har konsekvenser for dem. Ingen tør røre dem...

A friend will help you move. A real friend will help you move a body.

#8: Frankie.

3. mar. 2013 22:57

#7. De har jo ændret deres filter som følge af efterspørgslen.
De får også dårlig omtale, f.eks igennem denne nyhed, så det har bestemt konsekvenser.
Du kan ikke bare slynge random Microsoft nederlag ud, der intet har med sagen at gøre.

#9: graynote

3. mar. 2013 23:09

#0

Til info:

Jeg blev selv først for nylig opmærksom på historien, men den tog faktisk sin begyndelse på Infoworld allerede sidste år.

Spøjst, at det ikke er blevet til en større historie før nu, for det er jo egentligt at ret stort indgreb, Apple foretager sig.

#10: SCCM Guru

3. mar. 2013 23:17

#8
Så du syntes ikke at det er forkert at apple sletter mails uden at informere deres kunder... Og du syntes heller ikke de bør straffes for det... Super... Godt for dig.

#9
Enig... De er gået langt over stregen (igen).

Jeg har selv både Mac, iPhones, iPads, Apple TV, iPod osv. men jeg er gået i gang med at skifte over til Windows 8/WP8/Surface. Apple laver ok produkter, men deres "vi gør som det passer os" holdning er bare blevet for meget (for mig).

A friend will help you move. A real friend will help you move a body.

#11: TwistedSage

3. mar. 2013 23:57

Staten gør det samme inden for deres interne netværk. Er der ekskverbare attachments så forsvinder din mail og hverken afsender eller modtager får det nogensinde at vide ;)

#12: TwistedSage

3. mar. 2013 23:58

Endnu en grund til ALDRIG at købe æble produkter!!Jim Night (#2)

LOL. Det er en gratis mailservice

#13: TwistedSage

4. mar. 2013 00:00

Jeg har selv både Mac, iPhones, iPads, Apple TV, iPod osv. men jeg er gået i gang med at skifte over til Windows 8/WP8/Surface. Apple laver ok produkter, men deres "vi gør som det passer os" holdning er bare blevet for meget (for mig).SCCM Guru (#10)

Hvorfor dog? iOS er stadig et at de nemmeste og mest clean OS/GUI der er til mobiler. Windows phone? Hvor er apps'ne? Android? Hvor er apps'ne og performancen?

Det er utroligt som tiderne har ændret sig. Alle taler om Apple fanboys, men WP8 og Android er faktisk de værste nu om stunder :)

#14: SCCM Guru

4. mar. 2013 00:08

#13 De fleste Apps jeg har brug for er klar til WP8.

Jeg har selv været rigtig glad for Apples produkter, men jeg syntes bare ikke der er sket noget nyt de sidste 4 år... De har stået stille, og de lytter ikke til deres kunder.

Så jeg vil prøve noget nyt, og pt. syntes jeg at WP8 ser mest spændende ud.

A friend will help you move. A real friend will help you move a body.

#15: Remmerboy

4. mar. 2013 00:17

ikke er særlig mange tilfælde, hvor "barely legal teen" ville være særligt relevantAndersfc2 (#3)

på kilden står der

"My friend's son is already allowed to drive his high-powered car. It's ridiculous. He's a barely legal teenage driver? What on earth is John thinking."kilden

det er ret relevant mail

#16: Yock

4. mar. 2013 00:27

Lydder som et forsøg på et spam filter fra Apples side.

Jeg har ligende ting smidt i mit spam filter.

#17: 4dd0

4. mar. 2013 00:52

Hvorfor dog? iOS er stadig et at de nemmeste og mest clean OS/GUI der er til mobiler. Windows phone? Hvor er apps'ne? Android? Hvor er apps'ne og performancen?TwistedSage (#13)

Sikke da en omgang BS..

Windows RT og WP8 er stadig forholdsvis nye på markedet. Giv dem lidt tid, og der skal nok komme apps. Dog tvivler jeg på at Microsoft nogen sinde får bidt sig rigtigt fast, fordi de er to år bagefter de øvrige.

Hvad angår din bashing af Android, så har du vist levet i en iOS-boble, for Android mangler hverken apps eller performance, i forhold til iOS. Køb en High-end Android-telefon, og den giver iPhone baghjul. Hvad angår GUI'en, så er der uendeligt med muligheder i Android, modsat iOS.

Nexus 4 - ROM: AOSPA 3+ - Kernel: FrancoKernel | Asus Nexus 7 - ROM: AOSPA 3+ - Kernel: FrancoKernel

#18: qwerty1234

4. mar. 2013 00:53

#8
Så du syntes ikke at det er forkert at apple sletter mails uden at informere deres kunder... Og du syntes heller ikke de bør straffes for det... Super... Godt for dig.

#9
Enig... De er gået langt over stregen (igen).

Jeg har selv både Mac, iPhones, iPads, Apple TV, iPod osv. men jeg er gået i gang med at skifte over til Windows 8/WP8/Surface. Apple laver ok produkter, men deres "vi gør som det passer os" holdning er bare blevet for meget (for mig).SCCM Guru (#10)

Crist er det første gang du oplever en mail udbyders spam filter har blokeret mails de ikke skulle. Prøv at nævn bare 1 nævnværdig der kan sige sig 100% fri for det og jeg giver en kage... Indtil da kan du jo begynde at straffe dem du nu skulle falde over.

Nu skal man jo ikke antage ting udfra navnet men lyder lidt spøjst sådan en Microsoft teknologi guru har skabet fyldt med Apple produkter og tilsyneladende har glemt Microsoft "vi gør som det passer os" holdning med lukning af folks Skydrive konto hvis der var billeder der indeholdt hudfarve.

#19: OrangeNewton

4. mar. 2013 01:00

#18

Jeg har aldrig været ude for at min mail udbyder filtrerede udgående mails og selv dengang jeg havde udbyder med spam filter på var der en spam folder til de mails den ikke kunne lide(det lyder til på den oprindelige nyhed til at de var slettet helt på trods af apple har en spam mappe).

#20: qwerty1234

4. mar. 2013 01:53

#18

Jeg har aldrig været ude for at min mail udbyder filtrerede udgående mails og selv dengang jeg havde udbyder med spam filter på var der en spam folder til de mails den ikke kunne lide(det lyder til på den oprindelige nyhed til at de var slettet helt på trods af apple har en spam mappe).OrangeNewton (#19)

Ja var nok lige en tand for hurtigt ude der. :P Dog er det stadig ikke et nyt fænomen og bl.a. Hotmail har haft / har? samme problem.

#21: Stallemanden

4. mar. 2013 05:47

Nu har jeg ikke tænkt mig at finde og læse betingelserne for at benytte denne gratis iCloud mail tjeneste. Men mon ikke der står noget om, at mails kan risikere at blive sorteret fra hvis det automatiske filter-system fanger dem.
I det her tilfælde er spørgsmålet om ikke problemet er opstået, fordi man i filteret har valgt at skyde med spredehagl.

"Men hvorfor gør de det"

Jeg forestiller mig, at årsagen er, at forkert sorteret og forsvundne mails er "bedre" for Apple end og få et ry for at drive en distributions service for information om mindre legale emner.

Historien som #18 er inde på, omkring SkyDrive, omend jeg ikke kender den, lyder også som noget i den dur, hvor et automatisk system høster lidt for meget i forhold til hvad der måtte være tiltænkt.

Nu kunne det lyde som om, jeg er stor fortaler for disse metoder. Det er jeg reelt ikke, men jeg er foretaler for, at virksomhederne bestemmer hvad man må bruge deres gratis service til.
Kan man ikke acceptere det, så må man jo finde på alternativer, hvor man selv er "boss". Problemet er selvfølgelig så bare, at man kommer til at betale for tingene.

Livet er blot en ophobning af detaljer.

#22: LordC

4. mar. 2013 06:36

Apple skal sgu da aldrig slette en mail! De må meget gerne smide den i spamfilteret, men bare at slette den er arrogant og utilstedeligt.

Jeg fatter ikke, hvis nogen synes, at det kan være ok...

#23: assassin2007

4. mar. 2013 07:47

Crapple

#24: f-style

4. mar. 2013 07:49

Jeg tror nogen kommer til at sagsøge apple i løbet af noget tid. Er der nogen som ved om apple bare kan fraskrive sig retten til at slette e-mails? Er en mail tjeneste underlagt samme regler som posten er det i dag?
Kan da forestille mig det ikke er okay at slette mails direkte og så uden nogen information til kunden. Det er okay at flytte mails over til en speciel mappe som spam filter. Endnu en grund til at gå udenom apple, de er alt for bestemmende over deres bruger og behandler dem som små børn som kan ingenting, hvor de nok skal tjekke alt indhold og slette det bare fordi de kan.

Godt at der er masser af alternativer som ikke gør den slags.

Live your Life... Dream your Dream... You have one life... Use it wisely...

#25: Navarano

4. mar. 2013 08:16

Apple har efter historien kom frem ændret i filteret, sådan at frasen nu godt kan modtages.Kilde

Apple har indrømmet at det var en fejl og ændret det, men folk skal stadig rave om det. -_-

Folk bliver hver eneste dag bollet i røven af deres Gmail og Hotmail/Outlook konti, men det ignorerer de pænt... jeez

#26: vooze

4. mar. 2013 08:17

Jeg tror nogen kommer til at sagsøge apple i løbet af noget tid. Er der nogen som ved om apple bare kan fraskrive sig retten til at slette e-mails? Er en mail tjeneste underlagt samme regler som posten er det i dag?
Kan da forestille mig det ikke er okay at slette mails direkte og så uden nogen information til kunden. Det er okay at flytte mails over til en speciel mappe som spam filter. Endnu en grund til at gå udenom apple, de er alt for bestemmende over deres bruger og behandler dem som små børn som kan ingenting, hvor de nok skal tjekke alt indhold og slette det bare fordi de kan.

Godt at der er masser af alternativer som ikke gør den slags.f-style (#24)

Hvis det står i betingelserne kan de alt (:D) http://www.youtube.com/watch?v=sglZGSwK6ow

#27: LordC

4. mar. 2013 08:18

#25 Men det er altså stadig i orden at slette mails i din verden? De skal ikke nøjes med at smide dem i spammappen, men direkte slette den uden din viden, hvis den indeholder bestemte keywords?

#28: Navarano

4. mar. 2013 08:23

#25 Men det er altså stadig i orden at slette mails i din verden?LordC (#27)

Nej, selvfølgelig er det ikke det og det har jeg jo heller aldrig sagt, vel?

#29: Skak2000

4. mar. 2013 08:33

#13 De fleste Apps jeg har brug for er klar til WP8.

Jeg har selv været rigtig glad for Apples produkter, men jeg syntes bare ikke der er sket noget nyt de sidste 4 år... De har stået stille, og de lytter ikke til deres kunder.

Så jeg vil prøve noget nyt, og pt. syntes jeg at WP8 ser mest spændende ud.SCCM Guru (#14)

Hvilke typer app's manger du? Udvikler app's til WP, så kunne være interessant at vide :-)

Test -> Chrome

#30: Bacon

4. mar. 2013 09:15

Gad vide om filteret havde trigget på "Næsten lovlige unge mennesker" ;-)

#31: Chewy

4. mar. 2013 09:19

@ #16

Lydder som et forsøg på et spam filter fra Apples side.

Hvis det var tilfældet ville mailen ende i spam filteret, og ikke blive slettet uden varsel..

@ #18

Crist er det første gang du oplever en mail udbyders spam filter har blokeret mails de ikke skulle. Prøv at nævn bare 1 nævnværdig der kan sige sig 100% fri for det og jeg giver en kage...

Gmail har endnu ikke slettet en mail uden varsel. I tilfælde af spam bliver mailen flyttet til spammappen, hvor den ligger i 30 dage inden den bliver slettet..
Vil du have en adresse, eller hvordan fikser vi det med kagen?

@ #20

Dog er det stadig ikke et nyt fænomen og bl.a. Hotmail har haft / har? samme problem.

Kilde?

@ #21

Jeg forestiller mig, at årsagen er, at forkert sorteret og forsvundne mails er "bedre" for Apple end og få et ry for at drive en distributions service for information om mindre legale emner.

Hvorfor dog det?
Jeg er endnu ikke stødt på en mail udbyder der er blevet beskyldt for noget bare i nærheden af hvad du foreslår. Hvorfor skulle Apple være mere udsat?

@ #25

Apple har indrømmet at det var en fejl og ændret det, men folk skal stadig rave om det. -_-

De har sagt at de har fjernet sætningen. De har ikke sagt noget om hvorvidt der stadig foregår filtrering af andre ord/sætninger..

Folk bliver hver eneste dag bollet i røven af deres Gmail og Hotmail/Outlook konti, men det ignorerer de pænt... jeez

På hvilken måde bliver jeg dagligt bollet af min Gmail konto?

"Don't play games with me. Don't ever ever think you are capable of that. I'm the Doctor.."

#32: afogh

4. mar. 2013 09:24

Apple - til dig der ikke tør tage ansvar for dit eget liv!

Dansk internet, kinesiske tilstande - Fuck censur!

#33: KickAssFairy

4. mar. 2013 09:34

... Jeg forstår simpelthen ikke den indstilling. Spam mails ryger i spam-folderen. Altid.

Det er utroligt at Apple tager en eller anden form for moralsk højderyg hver gang. Hvis Apple var et land ville det være Nord-Korea. Et sted hvor indbyggerne var overbevist om at de var nummer 1 og alle de andre lande på en eller anden måde fejler hvor de selv sejrer. Problemet kommer så først når man indser at Apple ikke er et lille bitte land uden infrastruktur, men derimod det største teknologifirma i verden.

Jeg har hørt der er folk i redmont der kan lide Bing 0.0

#34: el_barto

4. mar. 2013 09:40

Hvorfor er jeg ikke overrasket :D

#35: HenrikH

4. mar. 2013 10:16

Apple - til dig der ikke tør tage ansvar for dit eget liv!afogh (#32)

Medmindre det altså handler om penge - så skal du være ekstra ansvarlig, jvf. http://newz.dk/5-aarig-bruger-14-000-kroner-paa-app-store

#36: Stallemanden

4. mar. 2013 11:58

Hvorfor dog det?
Jeg er endnu ikke stødt på en mail udbyder der er blevet beskyldt for noget bare i nærheden af hvad du foreslår. Hvorfor skulle Apple være mere udsat?Chewy (#31)

Det er jeg da heller ikke stødt på, men min antagelse for hvorfor de har gjort som de har, bygger netop på at de har gjort det.
Jeg kan ikke se hvorfor man ellers har en funktionalitet der sletter mails uden at give nogen besked om det.

Livet er blot en ophobning af detaljer.

#37: gramps

4. mar. 2013 13:06

Android? Hvor er apps'ne og performancen?TwistedSage (#13)

Med hensyn til performance: Den er ved high-end-telefonerne, som stadig koster mindre end en iPhone. Nexus 4 til 3800 kr (2000 kr hvis du kan skaffe den fra Google Play) er hurtigere end iPhone 5 til alt. Den fejler færre gange. Og det der lag, som længe har hærget Android? Fuldstændig væk. Det samme gælder for de fleste HTC One-modeller samt Galaxy SIII og Note II.

Med hensyn til apps:
Google finally catches up to Apple with 700K apps
Google Play will hit a million apps in June (probably sooner than the iOS app store)

Hvad var argumenterne igen?

#38: idiotiskelogin

4. mar. 2013 17:24

Åh tag jer nu fucking sammen. Enhver kan sku da regne ud at det er et antispam filter med en uheldig opsætning. Det er sku det rene nationen det er.

Endnu en grund til ALDRIG at købe æble produkter!!Jim Night (#2)

Du er da dum at høre på.
Hvad så når Microsoft scanner din Skydrive og blokerer den fordi der er nøgne mennesker på nogle af dine billeder på dit drev . Hvad så? Det har Apple sku aldrig gjort.

Food for the NSA line eater.

#39: idiotiskelogin

4. mar. 2013 17:28

@31. Jeg er ret sikker på de sletter det de (fejlagtigt i dette tilfælde) mener er spam. Hverken min google konto eller min iCloud konto har særligt mange mails i spam folderen. Der kommer en eller 2 om måneden.
Og slet ikke i det forhold der tilsvarer hvor mange spam mails en gennemsnitlig email konto modtager. På arbejdet bliver der i gennemsnit blokeret 10 spam mails for hver reel mail.

Food for the NSA line eater.

#40: Kokken

4. mar. 2013 21:14

Alt i alt, hvor er jeg glad for at jeg ikke er bruger af en tjeneste som ligger under for amerikansk moral og kyskhed. Alle som køber/anvender Apples produkter er selv ude om det.

#41: Trentors

5. mar. 2013 11:56

#38
Nu må du sgu selv tage dig "fucking sammen". Det ryger ikke spam-mappen - ergo er det ikke spam-filteret. Hvad er det du ikke forstår? Det er en klar holdning hos firmaet. Eller du gik måske glip af hele Hippie-bogs problematikken?

#39
Gmail sletter ikke mail baseret på indhold. Det er HELE essensen. Find et endelig et bevis for dette.

OG lad være med at bruge din arbejdsplads som eksempel. Jeres email-adresser er helt sikkert eksponeret i langt højere grad end din Gmail er. F.eks. kan de fremgå på en hjemmeside.

#42: qwerty1234

5. mar. 2013 15:44

@ #16

@ #18

Crist er det første gang du oplever en mail udbyders spam filter har blokeret mails de ikke skulle. Prøv at nævn bare 1 nævnværdig der kan sige sig 100% fri for det og jeg giver en kage...

Gmail har endnu ikke slettet en mail uden varsel. I tilfælde af spam bliver mailen flyttet til spammappen, hvor den ligger i 30 dage inden den bliver slettet..
Vil du have en adresse, eller hvordan fikser vi det med kagen?
Chewy (#31)

Hvordan forklarer du så lige den her?
http://google.ncsu.edu/usinggoogleapps/changes-junk-mail-handling
"If too many users mark a newsletter, for example, as spam, Google will consider it to be spam for everyone at ncsu.edu, and it won't be delivered to the people who really want it."
Det lyder da for mig som en automatisk blokering uden bruger involvering. Skal vi vente med kagen indtil du med sikkerhed kan sige der ikke slettes mails automatisk?

@ #16
@ #20

Dog er det stadig ikke et nyt fænomen og bl.a. Hotmail har haft / har? samme problem.

Kilde?
Chewy (#31)

http://forums.justlinux.com/showthread.php?148777-Mail-being-tagged-as-spam-Hotmail-deletes-half-of-it
Læg især mærke til at reklamere man i sin mail for join.msn.com vil den i flere tilfælde komme igennem.

#43: Chewy

5. mar. 2013 16:58

@ #42

"If too many users mark a newsletter, for example, as spam, Google will consider it to be spam for everyone at ncsu.edu, and it won't be delivered to the people who really want it."
Det lyder da for mig som en automatisk blokering uden bruger involvering.

NC State er gået fra et spam filter til et andet.
Det ændre stadig ikke på at Gmail ikke sletter mails uden varsel.
I det ovenstående eksempel bliver mailen flyttet til spam mappen. Ikke slettet uden spor...

Skal vi vente med kagen indtil du med sikkerhed kan sige der ikke slettes mails automatisk?

Hvis du kan finde kilde der påviser at Gmail konsekvent og systematisk sletter brugerens mails uden varsel (i dette tilfælde har du 30 dages varsel), så fint. Indtil da skylder du mig kage...

http://forums.justlinux.com/..

Jeg har ikke haft tid til at nærlæse indlægget endnu. Men et hurtig overblik siger at det er en privat person, der har sat sin egen mailserver op, som så er opsat så den opfører sig ligesom spam-udbydere...
Der er squ langt derfra, og så til at en af de større og veletablerede mailudbydere sletter mails som de lyster...

"Don't play games with me. Don't ever ever think you are capable of that. I'm the Doctor.."

#44: gramps

5. mar. 2013 17:03

#42
Flot, du citerer et privat domænes anvendelse af Google Apps, og tror det gælder for alle Gmail-kontoer?

Har du et bevis på at Google sletter mails før de når frem til modtageren? Det, du citerer, lyder mere som om at alle ncsu.edu-brugere får sendt et nyhedsbrev til spam-mappen hvis tilpas mange ncsu.edu-brugere markerer det som spam.

#45: qwerty1234

5. mar. 2013 19:28

@ #42

"If too many users mark a newsletter, for example, as spam, Google will consider it to be spam for everyone at ncsu.edu, and it won't be delivered to the people who really want it."
Det lyder da for mig som en automatisk blokering uden bruger involvering.

NC State er gået fra et spam filter til et andet.
Det ændre stadig ikke på at Gmail ikke sletter mails uden varsel.
I det ovenstående eksempel bliver mailen flyttet til spam mappen. Ikke slettet uden spor...

Hvis du kan finde kilde der påviser at Gmail konsekvent og systematisk sletter brugerens mails uden varsel (i dette tilfælde har du 30 dages varsel), så fint. Indtil da skylder du mig kage...
Chewy (#43)

Fra support.google.com
"550 5.7.1 Our system has detected an unusual amount of unsolicited mail originating from your IP address. To protect our users from spam, mail sent from your IP address4 has been rejected/temporarily blocked."

I min verden er rejected det samme som at mailen ikke kommer frem til brugerens spam folder. Så ja Google sletter spam mails uden varsel der er i deres blocking filter.
Så desværre ingen kage til dig.

Og nej. I ovenstående link blev mails ikke flyttet til spam folderen.

http://forums.justlinux.com/..
Jeg har ikke haft tid til at nærlæse indlægget endnu. Men et hurtig overblik siger at det er en privat person, der har sat sin egen mailserver op, som så er opsat så den opfører sig ligesom spam-udbydere...
Der er squ langt derfra, og så til at en af de større og veletablerede mailudbydere sletter mails som de lyster...

Øhh så brug lige tiden på at nærlæse det igen. Det er en standard postfix mail server der er i brug. Gmail så den ikke som spam og Yahoo rettede deres liste efter han sendte dem en form.

Og så stop venligst med at digte videre på historien. Jeg har aldrig sagt de sletter mails som det lyster dem men at det også kan ske for Gmail og Hotmail og alle andre der bruger en mail blocking service/liste. Jeg basher ikke Google eller Microsoft for hvad de gør. Jeg påpeger bare det samme kan ske der. Og spam blocking er ikke en dårlig ting.

Hvad tror I lige ideen med spam blocking lister er da? At fylde folks spam foldere med mails? Du sætter da forhåbentligt heller ikke din Exchange server op med fx Postini og så stadig forwarder det hele videre ind i folk mailbokse...

#42
Flot, du citerer et privat domænes anvendelse af Google Apps, og tror det gælder for alle Gmail-kontoer?

Har du et bevis på at Google sletter mails før de når frem til modtageren? Det, du citerer, lyder mere som om at alle ncsu.edu-brugere får sendt et nyhedsbrev til spam-mappen hvis tilpas mange ncsu.edu-brugere markerer det som spam.gramps (#44)

Tak, jeg er også stolt af mig selv. Brug så tiden på at læse ovenstående. Det tager ikke 5 min. selv at finde svaret.

#46: Eldrups

10. mar. 2013 23:44

#45, Hold da op hvor du fisker...

Hvis jeg sender en mail med en bestemt tekst, vil Gmail, Outlook osv. slette den? Nej. Vil (ville) iCloud? Ja.

Længere er den ikke. Forhold dig til de simple facts du bliver præsenteret for, og lad vær' med at gennemsøge google efter langt ude irrelevante episoder som ikke kan sammenlignes med topic.

#47: mcwzdk

11. mar. 2013 11:13

åh Apple. I forsøger at overtage verdens herredømmet....forgæves

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger