Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

Apple bestiller 15 millioner enheder af næste iPhone

6. jul. 2011 12:13Elektronikproducenten Pegatron Technology fra Taiwan har angiveligt modtaget en ordre på 15 millioner enheder af den næste iPhone. Telefonen bliver i øjeblikket omtalt som både iPhone 5 og iPhone 4S, og Apple vil ifølge kilder sætte den til salg i løbet af september.

Ifølge kilderne ser den næste iPhone ikke ud til at medføre større ændringer fra den nuværende iPhone 4. Med den forventede lancering i september er Pegatron begyndt at sende komponenter til sine fabrikker i Shanghai, og er for nyligt også begyndt at ansætte flere produktionsmedarbejdere.

Rygterne om lanceringen i september stemmer overens med tidligere rygter fra andre kilder, som fortalte at telefonens lancering var blevet rykket fra den vanlige sommerlancering til september, da Apple ønsker at levere telefonen med iOS 5 præinstalleret.

Læs også: Bloomberg: iPhone 5 kommer til september

#1: idiotiskelogin

6. jul. 2011 12:28

Øv, jeg er faktisk ligeglad. hmm underligt. Nu bruger jeg faktisk kun min iphone til at ringe fra samt Tomtom gps til og fra arbejde.

Næh en iPad 3 til udskiftning for min 1! SÅ skulle jeg lave et større underskud på kontoen.

Food for the NSA line eater.

#2: Seniorkiel

7. jul. 2011 10:18

Gad vide, om designet bliver ændret, eller om det stadig bliver som iPhone 4. Men sure - jeg må igen ned i bunden af tegnedrengen, for at finde kronerne til den nye 5ér til september :-)

#3: Abech

7. jul. 2011 15:48

Men sure - jeg må igen ned i bunden af tegnedrengen, for at finde kronerne til den nye 5ér til september :-)Seniorkiel (#2)

Siger du, uden overhovedet at vide en eneste ting om den. Hverken udseendet eller hardware aner du noget om.

#4: ostebaronen

7. jul. 2011 16:32

Siger du, uden overhovedet at vide en eneste ting om den. Hverken udseendet eller hardware aner du noget om.Abech (#3)

Sådan er det jo bare! Apple fanboys må jo eje alt hvad der har med Apple at gøre. Så hvis Apple frigiver iLort, så må de jo ned i bunden af tegnedrengen og købe lortet!

OSt... mmm...

#5: Nielson

7. jul. 2011 17:01

#4 Og i andre er bare arrogante og fyldt med lort? Ja jeg ved godt hvilken side jeg vælger så ;)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger