Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

iPhone 6 størrelse?

  • 29%Som iPhone 5s
  • 27%Maksimalt 4,7"
  • 18%Maksimalt 5,5"
  • 14%Maksimalt 5"
  • 13%Maksimalt 6"

App Store runder 30 milliarder downloads

12. jun. 2012 07:30På første dag af Apples udviklerkonference blev nye tal lagt frem for AppStore: 30 milliarder downloads, over 30 milliarder kroner udbetalt til udviklere, 650.000 apps og adgang til 400 millioner kunder. Der er åbent et nyt marked og alene til iPad findes der 225.000 specielle apps.

De tilsvarende tal for Google Play er 500.000 apps men "kun" 15 milliarder downloads (halvt så mange som AppStore) og den daglige opsætning er blot på 12 % af AppStore.

Budskabet fra Apple til udviklerne var da også klart: Det er iOS-brugerne som bruger penge og apps - og derfor også de som er mest interessante at udvikle til. Noget kunne tyde på, at udviklerne allerede har forstået det. Således blev konferencen i år udsolgt på under 2 timer.

#1: PHP-Ekspert Thoroughbreed

12. jun. 2012 07:57

Der er uden tvivl mange spændende programmer i AppStore - men der er satme fem gange så meget lort!..

Se bare på programmer der aktiverer Emojii-ikonerne, 117 gratis og 55 betalings apps ... What the f***?!

...

Dengang jeg havde Windows Mobile var der ikke et stort udvalg af apps, men der var tilgengæld ikke nogen "prutte-apps", men derimod noget brugbart og spændende!.. Bevares, Angry Birds er da god underholdning, men det var ikke noget jeg ville savne ...
- jeg har f.eks også valgt ikke at betale for de 4 Angry Birds til min iPad, jeg lever hellere med den dårligere opløsning som min iPhone app giver ..

tl;dr

Det er nogle flotte tal, men det er bare synd, når man ved at 200.000 af de 600.000 apps er noget lort :)

(og det gælder sikkert også Android!)

- edit:stavefejl -

Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#2: Emil Melgaard

12. jun. 2012 08:15

Noget kunne tyde på, at udviklerne allerede har forstået det. Således blev konferencen i år udsolgt på under 2 timer.Nyheden

Det er vel ikke så usædvanligt for de store udviklerkonferencer.

Derudover har de løjet flere andre gange på den konference indtil videre, så jeg ved ikke hvor seriøst man skal tage deres tal.

#3: amaby

12. jun. 2012 08:26

#2
Eksempler på løgn vedrørende salgstal?

#4: kblood

12. jun. 2012 08:34

#2
Eksempler på løgn vedrørende salgstal?amaby (#3)

Det er jo svært at påvise, men de har da løjet omkring performance af deres iPad 3 sammenlignet med Tegra 3. Salgstallene kan jeg ikke lige se hvordan man skal kunne modbevise når Apple er den eneste kilde så vidt jeg ved.

#5: Mulpacha

12. jun. 2012 08:35

Hvad fanden er det for en åndssvag Microsoft reklame på newz forsiden der dækker hele den første nyhed?? Jeg kan ikke få den væk på min Android browser! Dker

Jesus knows I pirate and he doesn’t like it.

#6: kblood

12. jun. 2012 08:42

#5

Ja, det er godt nok den værste reklame de nogensinde har haft her på Newz. Jeg tænkte endda på hvor fucked det må være på en mobil eller tablet hvis den også kommer frem der. Og siden vi nu er så smarte at have HTML5, så er det sikkert ikke nok bare at sige nej til Flash.

#7: Cruiser

12. jun. 2012 09:32

Godt man bruger adblocker. Vidste slet ikke der var en reklame før i nævnte det.

#8: Mulpacha

12. jun. 2012 10:25

#5

Ja, det er godt nok den værste reklame de nogensinde har haft her på Newz. Jeg tænkte endda på hvor fucked det må være på en mobil eller tablet hvis den også kommer frem der. Og siden vi nu er så smarte at have HTML5, så er det sikkert ikke nok bare at sige nej til Flash.kblood (#6)

Jeg har respekt for at newz.dk vælger en reklamerfinancieret forretningsmodel, men der skal altså ikke mange af den salgs tilfælde til før jeg (og andre) finder en ad-blocker!

(undskyld jeg hijack'ede tråden, men blev simpelhen så arrig over ikke at kunne fjerne en reklame der forhindrede mig i at læse den nyeste nyhed)

Jesus knows I pirate and he doesn’t like it.

#9: amaby

12. jun. 2012 11:10

#4
Så vidt jeg husker var det misforståelser. Apple påstod at grafisk perfomance var 4 gange hurtigere end Tegra 3, men mange tog det som om at perfomance generelt var 4 gange hurtigere end Tegra 3, hvilket Apple aldrig har påstået.

#10: DrHouseDK

12. jun. 2012 19:07

Hvis man tog 8 gange så meget for Android-softwaren, som netop er tilfældet i App Store, gik det vel meget lige op.

// Troels - Stolt Win7 bruger siden betaen.

#11: pote

12. jun. 2012 19:57

Det er sikkert inkl. updateringer til apps.

Mooh moh moooh moh moh mooooh moh?

#12: kblood

13. jun. 2012 13:16

#4
Så vidt jeg husker var det misforståelser. Apple påstod at grafisk perfomance var 4 gange hurtigere end Tegra 3, men mange tog det som om at perfomance generelt var 4 gange hurtigere end Tegra 3, hvilket Apple aldrig har påstået.amaby (#9)

Ja, men der vil jeg så også mistænke at der mangler tests der rent faktisk kan kan udnytte den 12 kernes grafik chip som Tegra 3 har. Men ja, til filling kan den arbejde hurtigere. Men Nvidia har designet deres grafik chip til at behandle mere advancerede spil end de fleste af dem vi ser idag.

Men siden at de ikke er mere advancerede end de er idag, så virker det lidt ligegyldigt at lave grafik chippen kraftigere end det er, når at apps mest arbejder med CPUen til multitasking osv. og den klarer sig så dobbelt så godt som iPad 3 så vidt jeg kan se i tests. Altså CPU delen.
Men denne artikel:
http://www.tomshardware.com/reviews/transformer-prime-tf201-tablet-review,3175-3.html
Går ind i hvorfor det ikke giver mening at lave så simpel en sammenligning af de to grafik chips. Man kan jo heller ikke lave DirectX 10 benchmarks på et DirectX 9 grafikkort, uden at den direkte springer over nogle af de tests der slet ikke er hardware til at udføre.

Men det ændre selvfølgelig ikke på at iPad 3 klarer sig bedre performance mæssigt med spil der ikke er optimeret til Tegra 3.

#13: bryllupsfotograf

15. jun. 2012 00:14

det er altså mange apps :D shit der må være penge i det skidt ;-)

mvh
Mugge

fotograf og bryllupsfotograf http://www.bryllupsfotograf.me

#14: Nielson

16. jun. 2012 15:05

det er altså mange apps :D shit der må være penge i det skidt ;-)

mvh
Muggebryllupsfotograf (#13)

Seriøst. Det der kommer du ingen vegne med.

#15: Nielson

16. jun. 2012 15:05

Hvis man tog 8 gange så meget for Android-softwaren, som netop er tilfældet i App Store, gik det vel meget lige op.DrHouseDK (#10)

Der er ingen der gider at give 8 gange så meget for software til Android platformen. Bitch, please.

#16: kblood

17. jun. 2012 21:16

Der er ingen der gider at give 8 gange så meget for software til Android platformen. Bitch, please.Nielson (#15)

I flere tilfælde har forskellen også været Android - Gratis med reklamer, og iPhone kun hvis man betaler.

Så 8 gange kan sådan set ikke gøre det. Konkurrencen prismæssigt er en helt helt anden på Android end den er på iPhone.

Krav for at udvikle på / til iOS, 100 dollars i licens om året og så SKAL man have en Apple computer med en Intel processor at udvikle på.

At udvikle til Android koster gratis. Bliver der udgivet et eller andet som er en meget god idé, men også er forholdsvist simpelt at lave, så kan mange Android uviklere lave en app der gør cirka det samme indenfor få dage, og have den oppe på market med det samme. F.eks. en "Brug din telefon som lommelygte app" eller et kompas app kan udvikles og uploades til Android market indenfor få timer.

Det koster så godt nok 25 dollars at få en udvikler licens til Android Market så man kan uploade apps dertil, og det er vidst om året. Men siden at Android er åbent, så behøves man jo ikke nødvendigvis at bruge Android Market overhovedet. Og derfor kan man også ofte se mange officielle apps være tilgængelige direkte på hjemmesider, og så et link til Android Market hvis man hellere vil have det der. Og siden det ikke er alle lande der har adgang til Android market stadigvæk (okay Google Play hedder det så nu), så er det ret vigtigt at kunne hente apps uden om Google Play.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger